- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Bende sinir oluyordum bazı yorumlara ama gün geçtik e çok saçma konular olduğunu görüyorum cidden dalga geçilecek olanlar varmış
ergenlerle dalga gecme hakkini kimden aldiniz
Kesinlikle katılıyorum ...evet..özellikle de böyle bir platformda, ciddi sıkıntısı olanlarla empati kurup dandik konular açılmamalı...
Aynen bende öyle düşünüyorum
Burdaki bazı kesim sürekli öküz altında buzağ arıyor .
Zaten buraya derdini anlatan insan yeterince hassas oluyor birde saçma sapan , alakasız yorumlar yapılıyor bende anlamıyorum. Halbuki burda birbirimize destek olmalıyız. Ben böyle kırıcı ve luzumsuz yorum yapanlara engeli basıyorum:))))
Maalesef çok art niyetli insanlar var. Burada nispet yapan yeni evli hatunlar çok :) Hiç içerleme üzülme şekerim, yalan onlar.
Gözleri aşktan kör olmuş, empatiye sempatiye kaçamazlar.Siz de çok şekersiniz, enerjiksiniz, Allah neşenizi hiç bozmasın, takmayın ev dertlerine bu kadar durun bakalım bir bebek olsun oooo bu dertleri hatırlamayacaksınız, napalım herkesin kocası bir çeşit işte.
aynen öyle ama geçen ben bir konu açtım inan artık topiğe bakmak istemeyeck hale getirdiler...şimdiye kadar kimseyi engellemedim..
umarım mecbur kalmam..
ama tek diyeceğim şey, kınayan ya da nispet yapanların er geç benzer şeyleri yaşayacağı..
herkes temkinli yorum yapmalı diye düşünüyorum...
ah almamak lazım...
aynen öyle ama geçen ben bir konu açtım inan artık topiğe bakmak istemeyeck hale getirdiler...
doktora başladım canım çok şükür şuan gayet iyi gidiyor ama yeni topik açtım oraya bakarsan son gelişmelerimde neler yaşadığımı görürsün..canım hatırlıyorum sanki..
evet bazen insanda moral bırakmıyolar...
vajinusmusla mı ilgiliydi konun?
naptın canım bi gelişme var mı?
doktora başladım canım çok şükür şuan gayet iyi gidiyor ama yeni topik açtım oraya bakarsan son gelişmelerimde neler yaşadığımı görürsün..
şimdi senin topiğinin amacını şaşırtmayayım diye buraya yazmıyorum..
amin canım senden tek isteğim dua...tamam tatlım..
Allah acil şifalar versin..
Musmutlu olun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?