bir rica..

Ben de artık burada iyi bir şeyleri anlatmaya korkar oldum nispet yapıyor zannederler diye.
Kayınvalidemle aram iyi, kendisini severim dedim diye "yok yok sen bilmezsin kötüdür o zamanla anlarsın" tarzı yorumlar gelmişti
Kimsenin hassasiyetini bilemiyoruz sonuçta belki de o anlar kayınvalidesi yüzünden boşanmanın eşiğine gelmiş biri okudu, yanlış anladı... En iyisi bir tavsiyemiz varsa yazmak yoksa ortaya dökmemek Sonuçta bdvdeyiz

Bence ümitlinin demek istediği şu, hani sen kendi konunda kayınvalidenden bahsedersin ya da "kızlar kayınvalidenizle aranız nasıl" konuları oluyor orda bahsedersin nispet olmaz. Ama birisi kayınvalidesinden çok çekmiştir ve çok dertli anlatmıştır. O konunun altına ben kayınvalidemle çok iyiyim diyince nispet oluyor. Ümitlinin nispetten kastettiği bu bence.

tam olarak bunu kastettimm....

Ümitlinin dediğini anladım...
Benim kastettiğim de kayınvalidenizle aranız nasıl gibi alakalı bir başlıkta dahi yazılanları nispet olarak algılayan çıkabiliyor...
Misal birisi kayınvalideme anneler gününde ne alsam dese "oooo ne güzel kayınvalidenle aran da iyiyimiş, çok çeken insanlar var" diyebiliyorlar:)
Bazen mutlulukları anlatırken diğer insanların yaralarına tuz bastığımızı da farketmek gerek diye söyledim. Şahsen ben hiç nispet edasında bir şey yazmadım ancak o şekilde anlayan bir kaç insana denk geldim ve çok sinirlenmiştim :) Şimdi ümitli yazınca daha empatik davranmak gerektiğini fark ettim belirteyim dedim...

aynı olayı geçen gün çocuk gelişimi topiğinde gördüm.. kadıncağız kocasının ev ve çocuklarla ne kadar ilgisiz olduğunu, her işin üzerine kaldığını anlatmış ki okurken ben gerildim.. bir mükemmel üyemiz de hemen atlamış oradan; benim kocamı tepemde gezdireyim, evi süpürür, çocuklara bakar, yok efendim mükemmelin mükemmelidir diye..

işte böyle tatminsiz, egosunu pofuduk yapma yolu sanal alemden geçen insanlardan nefret ediyorum.. söyleyeyim de içimde kalmasın..

Sonuna kadar katılıyorum bazı insanlar konuşmak için konuşunca böyle sorunlar ortaya çıkıyor haliyle. Bu arada üslubunuza bayılıyorum çok tatlisiniz :)

fake ergen diye yazdım :yani sahte hesap açıp sadece cinsel geyik konular soran erkek üyeleri kastediyorum..
zaten sitede yasak olan bişey bu..
sahte oldugu kesin degil cogunlukla, ben ufak tefek derdi olanlardan bahsetmistim, kedi seyini gormus bicak yarasi sanmis diye bahsettiginiz.

ben de dün bir topik açtım ki bu sitede öyle her saat başı topik açan birisi de değilim. eğer gerçekten fikre ihtiyacım varsa gerçekten zor durumdaysam açıyorum topikleri. bana da bayağı sert yorumlar geldi. hani sağolsunlar arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorlar. ona bir diyeceğim yok. bdv topiklerinde insanlar yeterince hassas zaten kelimeleri biraz seçmek gerekiyor sert üslup kullanmadan da fikrimizi anlatıp yorumumuzu yapabiliriz diye düşünüyorum. ha o yorumlar beni üzdü evet ama biraz da gerçekleri daha net görmemi sağladı bunu inkar da edemem.

Yok ben öyle düşünmüyorum. Hatta her güzel şeyin altına o tarz yorum yapan insanları da itici buluyorum. Adam ev alacak krediyle ilgili bir sıkıntısı var. Ve alakasız bir şekilde hemen altta "onu alamayanlar da var" ya var tabi. Allah herkese hayırlısını nasip etsin de konu sahibi onu mu soruyor.

Bu topicin yeri bir derdim var mi yani? Uyelerden sikayet yeri mi bir derdim var? Bi de yasaklama serbesti getirmis, onu yazmayin ama bunu yazabilirsiniz anacim falan, sanki forum sahibi de kural koyuyor

Forumun kurallari bellidir, herkes p nispette yorumunu yapar, yanlisi varsa kib yaparsin ceza alir. Sen forum kurallarini oku ona calis biraz

Size hak veriyorum lakin burada farklı bakış açıları var bunu kimse anlamıyor bir türlü.
Özellikle konu açan hanımlar kendi gibi düşünen olduğu sürece gayet güzel ters bir yorum gelsin hemen canları sıkılıyor.
Direk kapıyı gösteriyorlar.
Buraya konu açan hanımlar her şeyi göze alıp açmalı .
Hoşuna gitmeyecek yorumlar göreceğini de bilmeli .
Kimisi gel omzumda ağla der omuz uzatır kimisi silkeleyerek sert bir şekilde yorum yapıp yol gösterir.
Uslübu farklı diye kimseyi eleştiremeyiz .
Nisbet yapan azınlığı da görmezden gelirsek sorun kalmaz sanırım.

Ne yapıyoruz?
Konuyu kapatıyoruz çünkü burası BDV...
Konu içeriği dert değil ve ayrıca şunla dalga geçmeyelim, bunla dalga geçebiliriz gibi kurallar getirmeyiniz kendi kendinize.
Sahte konu, sahte üyelik vb varsa bildirim yaparsınız, dalga geçmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…