- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Ben de artık burada iyi bir şeyleri anlatmaya korkar oldum nispet yapıyor zannederler diye.
Kayınvalidemle aram iyi, kendisini severim dedim diye "yok yok sen bilmezsin kötüdür o zamanla anlarsın" tarzı yorumlar gelmişti
Kimsenin hassasiyetini bilemiyoruz sonuçta belki de o anlar kayınvalidesi yüzünden boşanmanın eşiğine gelmiş biri okudu, yanlış anladı... En iyisi bir tavsiyemiz varsa yazmak yoksa ortaya dökmemekSonuçta bdvdeyiz
Bence ümitlinin demek istediği şu, hani sen kendi konunda kayınvalidenden bahsedersin ya da "kızlar kayınvalidenizle aranız nasıl" konuları oluyor orda bahsedersin nispet olmaz. Ama birisi kayınvalidesinden çok çekmiştir ve çok dertli anlatmıştır. O konunun altına ben kayınvalidemle çok iyiyim diyince nispet oluyor. Ümitlinin nispetten kastettiği bu bence.
Bence ümitlinin demek istediği şu, hani sen kendi konunda kayınvalidenden bahsedersin ya da "kızlar kayınvalidenizle aranız nasıl" konuları oluyor orda bahsedersin nispet olmaz. Ama birisi kayınvalidesinden çok çekmiştir ve çok dertli anlatmıştır. O konunun altına ben kayınvalidemle çok iyiyim diyince nispet oluyor. Ümitlinin nispetten kastettiği bu bence.
sahte oldugu kesin degil cogunlukla, ben ufak tefek derdi olanlardan bahsetmistim, kedi seyini gormus bicak yarasi sanmis diye bahsettiginiz.fake ergen diye yazdım :yani sahte hesap açıp sadece cinsel geyik konular soran erkek üyeleri kastediyorum..
zaten sitede yasak olan bişey bu..
sahte oldugu kesin degil cogunlukla, ben ufak tefek derdi olanlardan bahsetmistim, kedi seyini gormus bicak yarasi sanmis diye bahsettiginiz.
Ümitlinin dediğini anladım...
Benim kastettiğim de kayınvalidenizle aranız nasıl gibi alakalı bir başlıkta dahi yazılanları nispet olarak algılayan çıkabiliyor...
Misal birisi kayınvalideme anneler gününde ne alsam dese "oooo ne güzel kayınvalidenle aran da iyiyimiş, çok çeken insanlar var" diyebiliyorlar:)
Bazen mutlulukları anlatırken diğer insanların yaralarına tuz bastığımızı da farketmek gerek diye söyledim. Şahsen ben hiç nispet edasında bir şey yazmadım ancak o şekilde anlayan bir kaç insana denk geldim ve çok sinirlenmiştim :) Şimdi ümitli yazınca daha empatik davranmak gerektiğini fark ettim belirteyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?