Canım benımRüyadır deyip geçmek gerek. .
Rüyalarla amel etmeyiz. .
Böyle rüyalarin yorumunu ömrü uzamiş diye yaparlar ama etkilenmekte haklisin okurken ürpermedim değil
Ben eskiden cok ruya yorumlardim(tutardi ya da tutmazdi)Bu da sana gelsin: 3 şubatta annen yeniden doğmuş gibi olacaği bir haber alacak.Hadi şimdi uyu mışıl mışılBende kalkar kalkmaz ağladım çok etkilendim.
Ben eskiden cok ruya yorumlardim(tutardi ya da tutmazdi)Bu da sana gelsin: 3 şubatta annen yeniden doğmuş gibi olacaği bir haber alacak.Hadi şimdi uyu mışıl mışıl
O senin tatliliğin canim.Rüyalardan cok etkilenen biri olarak bunu kendime borç bildim sadeceYaaaa çok tatlısın inş inş tutar yaa teşekkür ederim
Yaaaa çok tatlısın inş inş tutar yaa teşekkür ederim
Bende kendim için görmüştüm.5 aylık ömrüm kalmıştı.ustune seneler geçti....bir tanıdığında 10 sene ömrümün kaldığını haber veren bir rüya gördü.olmadi.cooook yaşlandı öyle öldü...ama siz iyiye yorun.ve unutun.Tam da başlıkta belirttiğim gibi çok dert ettim. Bir kaç gün önce rüyamda camda kağıt asılı ve kağıtta 03.02 yazıyor bende diyorum şubata kaç ay kaldı annem o zaman ölecek diyorum (Allahım gecinden versin) ya o kadar etkıledı kı benı şimdi korkarım ben her şubat .
ölüm tarihini ancak Allah bilir diyorum ama bır yandanda olur mu ki gerçek diyorum bilmiyorum anneme çok düşkünüm ondan mı neden. Başına böyle bir şey gelen var mı? Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?