Ben de on sene once olum tarihimi gormustum. Tam bir sene korkuyla yasadim. Hala o tarih yaklastiginda tedirgin olurum ama cok buyuk ihtimalle bilincalti ruyasiydi benimki de. O donem okudugum kitabin icinde gecen tarihlerden biriydi gordugum. Müsterih olun bence. Sizin de aklinizda baska bir yeri vardir o tarihin. O yuzden gormussunuzdur.
Tam da başlıkta belirttiğim gibi çok dert ettim. Bir kaç gün önce rüyamda camda kağıt asılı ve kağıtta 03.02 yazıyor bende diyorum şubata kaç ay kaldı annem o zaman ölecek diyorum (Allahım gecinden versin) ya o kadar etkıledı kı benı şimdi korkarım ben her şubat .
ölüm tarihini ancak Allah bilir diyorum ama bır yandanda olur mu ki gerçek diyorum bilmiyorum anneme çok düşkünüm ondan mı neden. Başına böyle bir şey gelen var mı? Teşekkür ederim.
Bende de aynı şekilde bir rüya olmuştu. Rüyamda anne tarafimdan akrabalarin birçoğunun gördüğüm tarihte öldüğünü gördüm. O tarih geldiğinde sadece bir tanesi öldü gerçekten. Anneniz olmasa da anne tarafından biri olabilir. Veya kimse ölmez.
Hayır olsun inşallah bende yıllar evvel kendimi ölüyor görmüştüm hala hatırlarım ürperirim herhalde ölümü cok düşünmüşüm o zman yani takma çok kafana insanın morali bozuluyor düşündükçe