bir rüya dert edilir mi ettim :((

Ben de on sene once olum tarihimi gormustum. Tam bir sene korkuyla yasadim. Hala o tarih yaklastiginda tedirgin olurum ama cok buyuk ihtimalle bilincalti ruyasiydi benimki de. O donem okudugum kitabin icinde gecen tarihlerden biriydi gordugum. Müsterih olun bence. Sizin de aklinizda baska bir yeri vardir o tarihin. O yuzden gormussunuzdur.

ne zaman gördünüz rüyayı yani kaç senesinde
bugün demişsiniz de
ama sonra da her şubattan korkarım demişsiniz anlamadım valla

Rüyayı nasıl yorarsanız öyle çıkar.
Hayrolsun inşallah.

Bende de aynı şekilde bir rüya olmuştu. Rüyamda anne tarafimdan akrabalarin birçoğunun gördüğüm tarihte öldüğünü gördüm. O tarih geldiğinde sadece bir tanesi öldü gerçekten. Anneniz olmasa da anne tarafından biri olabilir. Veya kimse ölmez.

Hayır olsun inşallah bende yıllar evvel kendimi ölüyor görmüştüm hala hatırlarım ürperirim herhalde ölümü cok düşünmüşüm o zman yani takma çok kafana insanın morali bozuluyor düşündükçe

rüyalarımdan bende çok etkilenirim. tarih görmedim ama babamın öldüğünü görmüştüm. bi kaç gün aklımdan çıkmadı. hayırlara çıksın inşallah

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben. dediğiniz gibi inş güzel düşünüp güzel çıkar. Mune Kazen
konumu kapatabilir misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…