• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ruya gordum

aspirin89

Yaramaz Oğlummm....
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
779
154
53
Arkadaslar ruyamda ust azi disimin oynayip sonrada dustugunu gordum internetten tabirine baktim be çok uzuldum pek iyi seyler yazmiyor boyle ruya goren varmi sonucunda kotu bisey geldimi basiniza tabirde yakinlardan birinin vefati digit ve benim gordugum dis babayi temsil ediyor çok korkuyorum

Son düzenleme:
Ben cok gorurum dislerim dustugunu hatta bikere butun dislerim dokuldu ruya tabirlerine gore butun yakinlarimin vefat etmesi lazim allah korusun sen aldirma ruya tabirlerine hic biseycik olmaz allahin izniyle hayra yor hayir olsun

hayra yorun hayra çıksın.. kötü şeyler getirmeyin aklınıza.. bende o şekilde rüyalar gördüm bir kaç kez çok çok şükür kötü bir şey yaşamadım :31:

Son düzenleme:
valla bende butun dıslerımın dokuldugunu gordum bıraz sıkıntılı zamanlar gecırdım ama yakınımı kaybetmedım cok sukur:)

Çok tesekkur ederim arkadaslar ya icime su serptiniz aslinda bende pek takmamda konu baba olunca kotu oldum bide gurbetteyim çok ozledim ailemi

Bencede hayra yormak en iyisi ama insan ister istemez yinede korkuyo boyle korkunc ruyalar gordugumde annem hep kimseye anlatma cesmeyi ac suya anlat sonrada allahim sen hayir et diyip cesmeyi kapat der

Hayra yor rüyalar hayra yorulur .
Katade (R.A.) Rasûlullah'dan (S.A.V.) :
"Salih rüya Allah'tandır. Kötü rüya ise şeytandandır.
Onun için, biriniz sevdiği bir rüya görürse sevdiği kimseden başkasına anlatmasın.
Sevmediği bir rüya görürse, onun ve şeytanın şerrinden Allah'a sığınsın. Üç kere tükürsün. Kimseye anlatmasın. O rüya ona asla zarar veremez."

Arkadaslar ruyamda ust azi disimin oynayip sonrada dustugunu gordum internetten tabirine baktim be çok uzuldum pek iyi seyler yazmiyor boyle ruya goren varmi sonucunda kotu bisey geldimi basiniza tabirde yakinlardan birinin vefati digit ve benim gordugum dis babayi temsil ediyor çok korkuyorum

Evet yakin zamanlarda oldu ölüm fakaaat,
Rüyaları takip etmeyin! İşimiz gücümüz yokmu?
Zaten 10'da biri tutuyor ve zaten genelde bilinç altı.
Kendi kendinizi korktumayin derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya zaten ben çok ruya gorurum hepsi ciksaydi Oooo cocuklugumdan beri kotu ruya gormekte ustume yoktur yani karabasan bile var biraz bilincaltim karisik galiba laf aramizda ilkokulu bitirene kadar annemlerin arasinda yattim com korkardim geceleri.

Ben muhakkak her ay görürüm kac yıldır hatta iranlı bir arkadasıma anlattım gözleri top gibi acıldı "bunu bir daha anlatma kimseye anlatma duymadım ben bunu biz farslılarda ölüm demektir bu " dedi. Aslında bu sene cok yakınımı kaybettim ama buna baglamıyorum ben 2013 uğursuzluğu diyorum takma kafana hic valla

Bakma sen rüya tabirlerine; bildiğin felaket tellalı hepsi. Ben bakmıyorum; hayra yor hayır çıksın.

Bence seni sıkan bir meseleyi halledeceksin; bir sıkıntından kurtulacaksın.

Back
X