Bir sabah terk edilmek..

Xlovelyxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
110
232
103
30
Merhaba hanımlar, direkt konuya giriyorum. Bundan 3 ay önce internetten çok tatlı bir çocukla tanıştım. Başlarda normal arkadaş gibi konuşuyorduk sadece son birkaç haftada sevgili gibi olduk. Bu 3 aylık sürede hiç buluşmadık sadece fotoğraflar vs birbirimizi görüyorduk. Muhabbetimiz çok iyiydi eğleniyorduk falan hatta önceki ilişkilerimizden bile konuştuk. 3 ay sonunda buluştuk. Yalan yok ilk gördüğümde Fotoğraflardan biraz farklı geldi ve biraz hayal kırıklığı oldu bende sanki. Ama tüm gün gayet samimiydik hatta sevgili gibiydik. O gün sorunsuz ayrıldık diyebilirim kendisi çok güzel şeylerden bahsetti bizim hakkımızda. Ertesi günde gayet kaldığımız yerden konuşmaya devam ettik hatta tekrar ne zaman buluşuruz dedi ama bir sonraki gün kendisi ilişkiye hazır olmadığını söyledi ve her yerden engelledi. Aslında şunu merak ediyorum o gün çok da hoşuma gitmeyen biri terk edince çok üzüldüm neden acaba

İlgisini çekmediniz demekki.

Ilgisine alistiginiz icin olabilir. Bir de kafanizda o iliskinin yuruyebilecegine dair hayal kurmus olabilirsiniz. Bunlar yikilinca insan uzuluyor, aslinda o kisiyi sevmese bile o ilgiye ihtiyac duyuyor. Bir cesit onaylanma ihtiyaci ayni zamanda. Kendinizin etkileyici olduguna inanmak istiyorsunuz, ve ondan daha iyisini bulabileceginizi dusundugunuz, ama yalnizliktan dolayi takildiginiz birisi sizin egonuzu beklenmedik sekilde ezebiliyor. Umarim hoslanabileceginiz birisiyle tanisirsiniz. Olmamasi daha iyi oldu, kurtuldunuz, oyle dusunun.

Gidince kıymete binmiş diyoruz biz buna halk arasında.

Sanırım dediğiniz gibi oldu ben de öyle düşünüyorum güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Her iki tarafta da yeterince fiziksel etkilenme oluşmamış.
Siz daha temkinli yaklaşıp acaba denesem mi demişsiniz.
Ama karşıdaki erkek kesip atmış.
Bence hayırlısı olmuş.Birbirinize hiç çekici gelmeden ilişki yürümezdi.
En fazla sonrasında kibarca kanka moduna bağlardınız.
O daha rahatsız edici olabilirdi.
Bir bakardınız başka kızlarla ilişkilerini dinliyorsunuz.
Hiç gerek yok..

Önünüze bakın..
Sizin durumunuza da halk arasında; "kaçan balık büyük olur." Denir.

Oda sizinle aynı düşünceleri besledi belli ki ama bunu söyleyemeyecek kadar içten pazarlıklı biriymiş kurtulduğunuza sevinin bence..
Merak ettim de içten pazarlıklı olduğunu nasıl anladınız?
İstememiş ayrılmış içten pazarlık bunun neresinde...
Konu sahibinin beğenmeme hakkı varda o çocuğun yok mu?
Konu sahibide söylememiş düşüncelerini peki o neden içten pazarlıklı olmuyor?
Adamada demeliyiz o zaman kurtulduğuna şükret diye, aynı şey çünkü. Hatta çocuk en azından bir tepki göstermiş ve bitirmiş.
Bu içten pazarlıklı olmak ise, konu sahibi hem beğenmeyip hemde devam etmek istemiş, bu ne oluyor?

Reddedilmenin verdiği bi rahatsızlık olabilir. Siz bıraksaydınız üzerine düşünmeyeceğiniz biriydi belki ama karşı taraf bitirince kıymetli olmuş.

Merhaba beni inciten sadece şu oldu bir gün öncesinde tekrar görüşme planları yapıp seni kimseyle paylaşamam derken bir günde böyle olması yani bitirme gibi bir düşüncesi varsa keşke umut verici konuşmasaydı.. Bu arada beğenmedim derken fotoğraflardan farklı anlamında demek istedim.

O konuda haklısınız tabi.

Sanirim tek gorustugu siz degildiniz internetten. Baska biri daha cazip gelmis demek ki...

İlginizi çekmemiş onunda siz ilgisini çekmemişsiniz. O önce bitirincede klasik bir terkedildim bunalımına haline kapılmışsınız. Geçer merak etmeyin zaten o bitirmeden er geç siz bitirdiniz. Bu da size tecrübe olsun. Uzak durun bu tür ilişkilerden her zaman bu kadar şanslı olmazsınız.

Oda senden elektrik alamadı muhtemelen.

Buna gurur diyoruz canım. 'ben seni beğendim de sen beni beğenmiyorsun haspam' diye eklenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…