Canım çok geçmiş olsun. Çok zor seyler yasamissin, ölümden donmussun. Saçların uzar tabii ki. Ama lütfen profesyonel destek al daha kolay atlatmak için.
Oncelikle isyan etmemeni oneririm. Bunu Herhangi tuzu kuru birisi olarak soylemiyorum. Sac dedigin nedir uzar?! Koku sende degil mi? Seneye hayatini duzene koyarsin. Ama Allah'a sukret. Bitkisel hayatta kalabilirdin, yuzunde derin izler kalabilirdi, herhangi bir uzvun kopabilirdi yada felc kalabilirdin vs..Sorun sadece saclar olmasin yani..kaybettigin seneyse hic onemli degil. Kapatirsin arayi uzulme boyle kucuk seylere. Ama destek alman sart gibi duruyor lutfen ihmal etme
Bende kafami kazicam bugun karar verdim saclarm cok dokuldu sackiran oldum bi kafam toparlansn diye esime kazitcam kafami bgn :) lütfen hep gul bnlari kaldiramicak biri olsaydn suan upuzuuunnn msj yazamazdn konu acamazdn,iyiki de varsin!!! Herzaman kendinle barisik ol bandana dene.nolcakki??evet senin istegn disinda olms ama koku sende...az daha sabir toparlarsn Allahın izniyle
Ben yakisacagindan eminim sana... Degisik degisik al renk renk model model... Puskullu al dus al islemeli al motifli al ohhhh hem her kiyafete uyar:))) yadaaa esarp gibi biraz buyuk olanlardan al katla kivir yine bandana seklinde tak hem sen motive olursun hemde istedigin renkte kullandigin icin bence cok takmazsn...Bugün değişik bir şey deneyeceğim mavi saç :)) Dediğin gibi bandalarla filan güzel olabilir hem tarz olur, umarım yakışır..
doğum günü partinizde sevgiliniz yokmuydu ?
neden eve o bırakmadı sizi..
Hayır yoktu doğum günümden bir ay önce ayrılmıştık, onun içinde travma oldu çünkü ne kadar ayrı da olsak birbirimize çok değer verirdik
İnsan kinadigini yasamadan ölmezmis... Kusura bakma sakn uzulme ama inan agzdan cikana okadar dikkat etmek lazmki... Ozur dile helallik al istersen vicdanen rahat edersin.. Sen blrsn tabiiBu beni kötü bir insan yapar mı bilmiyorum ama zamanında kavga ettiğim bir arkadaşıma laf yapmıştım "kızım senin kaynaklı saçların benim orijinal saçlarımdan kısa" diye, o kız beni hastanede ziyaret etmişti bu sözüm aklıma geldi. Allah çok büyük ya.
hımm peki tutkulu aşk diyorsunuz..
17 yaşındayken mi sevişmeye başladınız zira 7-8 aydır hpv li imişsiniz..
bütün derdiniz de saçlarınız mı oldu bu süre içinde ?
hımm peki tutkulu aşk diyorsunuz..
bütün derdiniz de saçlarınız mı oldu bu süre içinde ?[/QU
aynı şeyleri düşünüyordum.
mayıs ayında açılan konusunda "Sevgilimle biraz fazla ilişkiye gireriz." i okuyunca bu konudaki ruh hali enteresan geldi.
ne denir ki, Allah yardımcısı olsun.
konu sahibi sen yine de saçlarınla fazla oynama, her yaptığın işlem daha fazla yıpratır.
Farkındaysanız bu konuda sadece saçlarımdan bahsettim HPV ile ilgili başka bir yerde başlık açtım. Hepsini neden aynı yerde yazayım burada verilmek istenen mesaj başka?
hayatta herzaman beterin beteri vardır, sizin saçınız uzayacak kendi haline biraksaniz. eylulde okuladda baslarsiniz kendinizi bukadar üzülmeyin.Bayan bir yakinimimin sacinin önü hic yok hic olmayacak cunkü küçükken yandı saci tam ortadan basliyor saci olmayan deri de normal bir görüntüde degil. sadice sacida degil sorun yüzü de öyle cok operasyon geçirdi. liseyi 1.likle bitirip unide seninle alay edicekler dendigi icin gitmedi peruk taksada yine mutsuz yüzünden dolayi.. ama eve hapsolmuyor dernekkere gidiyor çalışıyor.
habire islem yapilmazsa 1 yil sonra saclarina kavusacaksin ne guzel iste..
eger yanilmiyorsamhımm peki tutkulu aşk diyorsunuz..
bütün derdiniz de saçlarınız mı oldu bu süre içinde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?