• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Sacma Hikaye

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merabalar
size muhtemelen sacma gelicek bir sorunum var, yasima verin (19 yasindayim)
Cok cocukca bir dert farkindayim :D
Amaaan bunlarla mi ugrasiyorsun kiz diyceksiniz ama bu yaz gunu sikildim evde napiyim:1:

Simdi efendim, ben ingilizcemi gelistirmek icin bir siteye üye oldum. Yaklasik bir yildir da uyeyim cok faydalandim. Bir kac aydir da tanidigim Litvanyali bir kiz var Greta. Yine ayni sitede tanistigi bir Türke asik olmus bu kizcagiz. Tabi bizim oglan her klasik turk erkegi gibi kiskanc olunca sorun olmus ve ayrilmis kizdan sanirim. Yani bana oyle anlatti Greta. Neyse iste bizim her konusmamizda bu Turk'ten bahsediyor, cok akilli yakisikli bilmem ne. (ben de yine ayni siteden birinden hoslanana kadar internet uzerinden iliski yurutmeye hic sicak bakmiyordum demek ki buyuk konusmamak lazimmis:1:). Ayrildiklari zaman da yine bana mesaj atti konustuk ben de duzelir merak etme, basit bir kiskanclik meselesi halledersiniz diye teselli ediyorum kizi. Ama anlattiklarina gore cocuk kararli gorunuyor barismayacak gibi.

neyse efenim devam ediyorum, ben bu sitede birini isletme amacli fake bir hesap actim ama neye niyet neye kismet, bunun turk bana mesaj atti ordan arnavutcayla ilgili bisey sormak icin sonra konustuk baya. Fake hesap oldugumu soyledim cocuga o da anliyorum seni burda milyon tane insan var kendini desifre etmek istemiyorsun falan dedi. Diller benim cok ilgili oldugum bir konudur bir sure dillerden bahsettik, sonra birbirimizin muhabbetini begendik. Bir de cok ilginc bir insan, yani mistik bir havasi var anlatamadim ama su ana kadar konustugum -iyi anlamda- en ilginc insan kendisi. Bu yuzden ben de konusmaya devam etmek istiyorum.

ama salak gibi gidip kiza cocugun bana mesaj attigni soyledim. O da artik konusmami istemiyor. Bilmem kac tane mesaj atti deminden Beri. En yakin arkadasiyla sevgilisinin onu aldatma hikayesini anlatti falan. Cocuk zaten bitirmis, o acidan benim icin sorun yok. Kendimi sevgili calmis gibi hissetmiyorum, ama oyle muamele goruyorum.

Hoslanma gibi bir durum yok fakat cocuk ilgimi cekti ve konusmak istiyorum. Ama Greta bir daha konusmayacagina soz ver diyor.
oyle yakin arkadasim falan da degil kendisi, sadece arada bir konustugum biri.

Barissalar simdiye barisirlardi heralde? Zaten o cocugun sevgilisi olma gibi bir niyetim de yok sadece biraz konusmak istiyorum. Ayrica kizin bana soyledikleri hosuma gitmiyor sanki sevgilisini calmisim gibi.
sizce ne yapmaliyim?

(bu arada kesinlikle flortvari bisey yok aramizda)

Aman boşverrrr Greta çoktan bitmiş
Konuş bişey olmaz sonuçta sanaldan tanıştığı biriymiş Greta için..
Merak ettim site b**** mu ?

Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. :1:
Boşver sen elin Greta'sını..
Takıl kafana göre konuş boşver :27:

Düşünse bu çocukla çıktığını ?

Greta o siteyi başınıza yıkar benden söylemesi :37:
Dogru dedin yapar bence de :1:
uzaktan uzağa aşk mı olurmuş. kesin çocuk yakışıklıdır o yuzden peşini bırakmıyodur
Cok da degil aslinda siradan bi tip. Bence de uzaktan uzaga nasil ask olacak, ama kiz agliyor gunlerdir bu cocuk icin. Cocuk da kesin bitirdi heralde yoksa geri donerdi yani
Aman boşverrrr Greta çoktan bitmiş
Konuş bişey olmaz sonuçta sanaldan tanıştığı biriymiş Greta için..
Merak ettim site b**** mu ?
Haklisin dimi bi kere de ben kotu kiz olayim :D
daha demin benim sevgilim(hala sevgilim diyor) oyle bisey yapmaz umarim sen de gercek bir arkadassindir dedi:53:
yok anam oro..puyum ben diycem bi dahaki sefere valla. Ay bu kizdan nasil kacilir bilemedim ki

yok busu degil int..pals

İnat ve ısrarla greta'yı galeta diye okudum. Sonra şekerli çaya galeta bandırdığım zamanları düşündüm. Sonra galetanın çayın içinde biraz fazla beklemiş olması münasebetiyle kırılıp çayın içine düştüğü anı hatırlayıp üzüldüm. Hain pötibör de yapardı bu kötülüğü. Zalımsın galeta, hayınsın pötibör. Senin derdin benim galeta geçmişimi meydana çıkardı. Bu yüzden kızın adını sevmedim.

Velhasılı... Aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa durumu söz konusu. Canın ne istiyorsa onu yap yahu. Büyütülecek bir mevzu yok ortada. Galeta da içinde eriyecek bir şekerli çay bulur elbet.

İnat ve ısrarla greta'yı galeta diye okudum. Sonra şekerli çaya galeta bandırdığım zamanları düşündüm. Sonra galetanın çayın içinde biraz fazla beklemiş olması münasebetiyle kırılıp çayın içine düştüğü anı hatırlayıp üzüldüm. Hain pötibör de yapardı bu kötülüğü. Zalımsın galeta, hayınsın pötibör. Senin derdin benim galeta geçmişimi meydana çıkardı. Bu yüzden kızın adını sevmedim.

Velhasılı... Aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa durumu söz konusu. Canın ne istiyorsa onu yap yahu. Büyütülecek bir mevzu yok ortada. Galeta da içinde eriyecek bir şekerli çay bulur elbet.

Allah seni inandirsin ben de kizi galeta diye animsiyorum hep.
canim da potibor cekti simdi iyi mi.

iyi bari sevindirik oldum kendimi kotu hissedicek bisey yok demek, hahaht

Haklisin dimi bi kere de ben kotu kiz olayim :D
daha demin benim sevgilim(hala sevgilim diyor) oyle bisey yapmaz umarim sen de gercek bir arkadassindir dedi:53:
yok anam oro..puyum ben diycem bi dahaki sefere valla. Ay bu kizdan nasil kacilir bilemedim ki

yok busu degil int..pals

kız harbi manyak çıktı :27::52::27:
He de geç :) :40:
tamam anladım canım o siteyi beee :37:

Son düzenleme:
Bugun sanaldan bu haraketi yapiyorsan yarin real de de yaparsin gibime geldi.. Oyle bir potansiyelin var yani ;)
Kotu kiz olmak hosuna gitti demek.
Daha ne sacmaliklar okuyacagim bilmiyorum.:););)

Bugun sanaldan bu haraketi yapiyorsan yarin real de de yaparsin gibime geldi.. Oyle bir potansiyelin var yani ;)
Kotu kiz olmak hosuna gitti demek.
Daha ne sacmaliklar okuyacagim bilmiyorum.:););)

Kotu kiz konusunda saka yaptigimi anlamadin demek?
zaten iliski bitmis kiz manyak diyorum burda?
Biz topicte egleniyoruz sen istedigine o..pu damgasi vurabilirsin:34::33:

Gercekte deger verdigim birine bunu asla yapmam. Kaldi ki kizla uc bes kere konusmuslugum ancaka var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaziyi okurken hangi siteden bahsettigini tahmin etmistim yorumdada gordum hakliymisim :D

Bende oraya uyeyim ingilizcemi gelistircem diye :D Ama cidden bi ton tuhaf insan dolu.
Sonucta sizi Greta tanistirmamis cocuk seni bulmus yakin arkadasin olsa hos olmazdi tabi ama yani suan ki durumun icin bence konusmanda sakinca yok :)

:60: :60: :60: :60: :60:

Back
X