Merabalar
size muhtemelen sacma gelicek bir sorunum var, yasima verin (19 yasindayim)
Cok cocukca bir dert farkindayim

Amaaan bunlarla mi ugrasiyorsun kiz diyceksiniz ama bu yaz gunu sikildim evde napiyim
Simdi efendim, ben ingilizcemi gelistirmek icin bir siteye üye oldum. Yaklasik bir yildir da uyeyim cok faydalandim. Bir kac aydir da tanidigim Litvanyali bir kiz var Greta. Yine ayni sitede tanistigi bir Türke asik olmus bu kizcagiz. Tabi bizim oglan her klasik turk erkegi gibi kiskanc olunca sorun olmus ve ayrilmis kizdan sanirim. Yani bana oyle anlatti Greta. Neyse iste bizim her konusmamizda bu Turk'ten bahsediyor, cok akilli yakisikli bilmem ne. (ben de yine ayni siteden birinden hoslanana kadar internet uzerinden iliski yurutmeye hic sicak bakmiyordum demek ki buyuk konusmamak lazimmis

). Ayrildiklari zaman da yine bana mesaj atti konustuk ben de duzelir merak etme, basit bir kiskanclik meselesi halledersiniz diye teselli ediyorum kizi. Ama anlattiklarina gore cocuk kararli gorunuyor barismayacak gibi.
neyse efenim devam ediyorum, ben bu sitede birini isletme amacli fake bir hesap actim ama neye niyet neye kismet, bunun turk bana mesaj atti ordan arnavutcayla ilgili bisey sormak icin sonra konustuk baya. Fake hesap oldugumu soyledim cocuga o da anliyorum seni burda milyon tane insan var kendini desifre etmek istemiyorsun falan dedi. Diller benim cok ilgili oldugum bir konudur bir sure dillerden bahsettik, sonra birbirimizin muhabbetini begendik. Bir de cok ilginc bir insan, yani mistik bir havasi var anlatamadim ama su ana kadar konustugum -iyi anlamda- en ilginc insan kendisi. Bu yuzden ben de konusmaya devam etmek istiyorum.
ama salak gibi gidip kiza cocugun bana mesaj attigni soyledim. O da artik konusmami istemiyor. Bilmem kac tane mesaj atti deminden Beri. En yakin arkadasiyla sevgilisinin onu aldatma hikayesini anlatti falan. Cocuk zaten bitirmis, o acidan benim icin sorun yok. Kendimi sevgili calmis gibi hissetmiyorum, ama oyle muamele goruyorum.
Hoslanma gibi bir durum yok fakat cocuk ilgimi cekti ve konusmak istiyorum. Ama Greta bir daha konusmayacagina soz ver diyor.
oyle yakin arkadasim falan da degil kendisi, sadece arada bir konustugum biri.
Barissalar simdiye barisirlardi heralde? Zaten o cocugun sevgilisi olma gibi bir niyetim de yok sadece biraz konusmak istiyorum. Ayrica kizin bana soyledikleri hosuma gitmiyor sanki sevgilisini calmisim gibi.
sizce ne yapmaliyim?
(bu arada kesinlikle flortvari bisey yok aramizda)