Bir Şans Verilmeli Mi?

Herkese iyi akşamlar dilerim.
4 senelik ilişkim düğüne 2 ay kala bitmişti. Bu durumun üzerinden tam 10 ay geçti. Ağladım, üzüldüm bir şekilde hayatıma devam ettim. Bu arada ayrıldığım kişi belli aralıklarda bana ulaşmaya çalıştı. Hatta bundan 5 ay önce ailemi arayıp evimize gelmek ailemden ve benden özür dilemek istedi ama ailem bunu kabul etmeyince bir daha iletişime geçmedik. Bugün ise ikimizin de tanıdığı bir büyüğümüz bizi bir araya getirip konuşturdu bir şans daha verin birbirinize diye. Karşımdaki kişi pişman olduğunu ve ben evlenmeden başkasıyla evlenmeyeceğini söyledi. İkimiz de net bir karar vermiş değiliz, sakin kafayla düşünelim dedik. Yani eğer olur mu, olursa ailem ne der düşünmeden duramıyorum. Neyi, nasıl yapacağımı ne karar vereceğimi hiç bilmiyorum. Bu arada ilişkimiz ayrıl barışlı bir ilişkiydi. Ama sevgi, sadakat konusunda hiç sorun yaşamadık. Ailem de benim üzüldüğümü gördüğü için artık o kişiyi istemediklerini söylediler. Siz olsanız ne yapardınız, bir şans verilmeli mi yoksa zaten ayrılalı 10 ay oldu deyip yoluma devam mı etmeliyim?
Nickinize uyun ve delete edin

Sağlıklı karar veremezsem diye görüşlerinize ihtiyaç duydum
Sağlıklı karar verememe ihtimaliniz beni benden aldı gerçekten. Neler yaşanmış ilişkide bir üye paylaşmış sağolsun eski konunuzdan. Tüm bunları yaşayıp hala nasıl aklınız karışır, nasıl sağlıklı karar verilmez?

Sevgi, çok seviyorum falan demeyin lütfen, sevgi neresinde bu ilişkinin? Toksik kelimesinin sözlük anlamıydı ilişkimiz tarzı birşey yazmışsınız, Sevginin, aşkın kelime anlamına da bakın rica ediyorum...

Hem aile onaylamamış hem siz de emin değilsiniz bence buşalmayın zorlama bir evlilik olur

İnanın kötü günleri unutmuyorum çünkü sürekli bir tartışma tuhaf bir ilişkiydi bizimki. Ayrı da kapanıyorduk beraberken de hep bir kaos bir tartışma. Ayrıldık hem de 10 ay oldu bunu başarmak bile çok büyük bir şey benim için
Böyle bir ilişkide mutlu olmak sizce mümkün mü? Evlenince ek olarak geçim derdi vs. de gelecek. Daha ağır bir süreçte bulacaksınız kendinizi.

Ayrı kalamıyorduk beraberken de tartışma oluyordu hep aramızda. İkimiz de inat olduğumuz için oluyordu belki de. Evet ben burnumun dikine çok gittim ailem bak daha fazla üzülürsün demesine rağmen artık en son kendim de gördüğüm için bizden olmaz dedim o da bunu kabul etti. İnsan bir de ya bir daha sevemezsem diye korkuyor bu bir fırsat mı ya kaçırırsam diyor. Sanırım bunlar da düşündürüyor beni
Evlenmeden önce benim bir ilişkim öyleydi. Çok seviyordum ama sürekli bir ayrıl barış. Dediğin gibi ayrı kalamıyorduk beraber de yapamıyorduk .. bazen bazı şeyler yolunda gitmiyorsa hayırlısı değildir diye düşündüm . Acı çeke çeke vazgeçtim onun sevdasından, bir daha kimseyi böyle sevemez dedim. Sevemedim de uzun bir müddet.. nasipte ne varsa o yaşanıyor, bazı anlaşmazlıklar aslında bizlere bir işaret. Artısını eksisini tartmak gerekiyor

Evlenmeden önce benim bir ilişkim öyleydi. Çok seviyordum ama sürekli bir ayrıl barış. Dediğin gibi ayrı kalamıyorduk beraber de yapamıyorduk .. bazen bazı şeyler yolunda gitmiyorsa hayırlısı değildir diye düşündüm . Acı çeke çeke vazgeçtim onun sevdasından, bir daha kimseyi böyle sevemez dedim. Sevemedim de uzun bir müddet.. sonra o sevdayı unutup , hayatıma harika biri çıktı. Üzüldüğüme fazla değmemiş yani .. nasipte ne varsa o yaşanıyor, bazı anlaşmazlıklar aslında bizlere bir işaret. Artısını eksisini tartmak gerekiyor

Oluru olsa zaten bu durumda olmazdınız. Yaran kabuk bağlamış hazır ne güzel eşeleyip kanatma derim.

Evlenmeden önce benim bir ilişkim öyleydi. Çok seviyordum ama sürekli bir ayrıl barış. Dediğin gibi ayrı kalamıyorduk beraber de yapamıyorduk .. bazen bazı şeyler yolunda gitmiyorsa hayırlısı değildir diye düşündüm . Acı çeke çeke vazgeçtim onun sevdasından, bir daha kimseyi böyle sevemez dedim. Sevemedim de uzun bir müddet.. nasipte ne varsa o yaşanıyor, bazı anlaşmazlıklar aslında bizlere bir işaret. Artısını eksisini tartmak gerekiyor
Gerçekten nasip, her şeyin hayırlısı ben de böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum

Back
X