bir şans vermelimiyim..?

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
biliyosunuzdur açtıgım konulardan hep hayatımda o olsun istedim çok sevdim her gidip geldiginde yine yine affettim ve son dedigi şeyden sonra bitirdim hattımı falan degiştirdim çünkü o kadar zor ki söyledigi yaptıgı şeyleri affetmek şimdi okadar tuhaf ki içimde ona karşı nefret bile yok çünkü insan sevdigim dedigi insana mesaj atıyo sevdigi ise buna cevap verme zahmetinde bile bulunmuyosa gidip facelerde söz yazıp şarkı paylaşıyorsa gerçekten zor şimdi sizlere sormak istedigim bu degil vize döneminde bi çoçukla o kadar tesadüfi tanıştım ki anlatamam tanıştık ama arkadaş olmadık bir süre önce ise benden hoşlandıgını söylemiş arkadaşıma arkadaşım tanıdıgı birinin arkadaşı oldugunu huylarının iyi oldugunu söylüyor bende napacagımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım pişman olmaktan korkuyorum ve çok yeni ayrıldık eski sevgilimle yorumlarınızı bekliyorum içimden bu çocuga bi şans vermek geliyor ama ya pişman olursam diyorum...

canım bir ilişkini üstelik çok sevdiğin birinden yeni ayrılmışsın bence böyle bişey yapma derim çünkü ileride o sevdiğin kişi sana geri dönmek istediğinde çok zor zamanlar geçirirsiniz ben şuanda sevdiğim kişiyle ayrıyken birisiyle konuştum diye o kadar acı çekiyorum ki anlatamam sende aynı hataya düşme derim

bizim tekrardan başlama gibi bi şansımız yok imkansızdan da öte diyeyim yollarımız çoktan ayrıldı o benleyken aldattı beni evet belkide zaman geçmeli aradan haklısın

canım emin ol imkansız diye hiçbirşey yokmuş benimde öyle sandığım şeyler vardı ama öyle olmadığını gördüm o sebeple biraz zaman geçsin bekle canım

İçinden geleni yap.
Belki senin için doğru insandır ya sonra üzülürsen şans vermediğin için

İçinden geleni yap.
Belki senin için doğru insandır ya sonra üzülürsen şans vermediğin için

ya şans verdigim için üzülürsem diyorum ama çok yeni kaçıyorum sürekli teklif etmesin yüzüme bakmasın diye çok sevdim eski sevgilimi ilk çıktıgımdı çok baglanmıştım ama hayal kırıklıgı yaşattı bana gerçekten içimden geçenleri bilmiyorum

Beni de sevgilim aldatmıştı sonra 2 yıla yakın ayrı kaldık hayatıma girmeye çalışan insanlar oldu ama bazılarını ben istemedim bazılarını da çevremden etkilenip kabul etmedim sonra gidip beni aldatan kişiyle barıştım ve o sırada hayatıma girmek isteyen çok iyi bi kişi vardı ben arkadaşlarımdan etkilendim saflık yaptım olmadı hala da pişmanımdır bunun için.

arkadaşım arkadaşını tanıyor iyi huylu dene bi dedi olur bence dedi bilmiyorum düşünce tarzımız falana aynı gibi ben eski sevgilimle bir daha başlamak istemiyorum defalarca döndüm ama noldu attıgım tek bi msjı dikkate almadı facede söz paylaştı kızlarla konuştu ölüyorum desem inanmadı artık çok yoruldum ondan böyle biteli çok olmadanda yanlış mı olur bilmiyorumda çok karışık aklım

O yorgunlukları çok iyi bilirim.Biz ilk ve son olsun isteriz onlar takmaz bile.
İçinden geleni yap canım,hayırlısı neyse o olsun

O yorgunlukları çok iyi bilirim.Biz ilk ve son olsun isteriz onlar takmaz bile.
İçinden geleni yap canım,hayırlısı neyse o olsun

aynen hep öyle istedim ama o beni hiç önemsemedi bu çoçugun yüzüme bakınca utanma huyu hoşuma gitti:):44:

Aslında gerçekten yeniymiş bu durumda ben olsam ne yapardım bilmiyorum.Ama eskisini düşünerek de zaman geçmez

o benim 1 dk bile düşünmedi yeni hep kendi çıkarına göre davrandı bana hep ondan nefret ediyorum sense onu tamamen unuttgum zaman nefret bile etmeyecekmiyim

o benim 1 dk bile düşünmedi yeni hep kendi çıkarına göre davrandı bana hep ondan nefret ediyorum sense onu tamamen unuttgum zaman nefret bile etmeyecekmiyim

Nefret bile hak edene verilen bi duygudur.Artık onla zamanını kaybetmene gerek yok.İçinden ne geliyosa onu yap.Sana ne iyi gelckse onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…