canım bir ilişkini üstelik çok sevdiğin birinden yeni ayrılmışsın bence böyle bişey yapma derim çünkü ileride o sevdiğin kişi sana geri dönmek istediğinde çok zor zamanlar geçirirsiniz ben şuanda sevdiğim kişiyle ayrıyken birisiyle konuştum diye o kadar acı çekiyorum ki anlatamam sende aynı hataya düşme derim
canım emin ol imkansız diye hiçbirşey yokmuş benimde öyle sandığım şeyler vardı ama öyle olmadığını gördüm o sebeple biraz zaman geçsin bekle canım
ben ondan nefret ediyorum çok kırıldım ama beklicem bi süre
en iyisini yaparsın canım sen sana yakışanı yap gerisini boşver
İçinden geleni yap.
Belki senin için doğru insandır ya sonra üzülürsen şans vermediğin için
ya şans verdigim için üzülürsem diyorum ama çok yeni kaçıyorum sürekli teklif etmesin yüzüme bakmasın diye çok sevdim eski sevgilimi ilk çıktıgımdı çok baglanmıştım ama hayal kırıklıgı yaşattı bana gerçekten içimden geçenleri bilmiyorum
Beni de sevgilim aldatmıştı sonra 2 yıla yakın ayrı kaldık hayatıma girmeye çalışan insanlar oldu ama bazılarını ben istemedim bazılarını da çevremden etkilenip kabul etmedim sonra gidip beni aldatan kişiyle barıştım ve o sırada hayatıma girmek isteyen çok iyi bi kişi vardı ben arkadaşlarımdan etkilendim saflık yaptım olmadı hala da pişmanımdır bunun için.
arkadaşım arkadaşını tanıyor iyi huylu dene bi dedi olur bence dedi bilmiyorum düşünce tarzımız falana aynı gibi ben eski sevgilimle bir daha başlamak istemiyorum defalarca döndüm ama noldu attıgım tek bi msjı dikkate almadı facede söz paylaştı kızlarla konuştu ölüyorum desem inanmadı artık çok yoruldum ondan böyle biteli çok olmadanda yanlış mı olur bilmiyorumda çok karışık aklım
O yorgunlukları çok iyi bilirim.Biz ilk ve son olsun isteriz onlar takmaz bile.
İçinden geleni yap canım,hayırlısı neyse o olsun
Ayrılalı ne kadar oluyo diğerinden?
Aslında gerçekten yeniymiş bu durumda ben olsam ne yapardım bilmiyorum.Ama eskisini düşünerek de zaman geçmez
o benim 1 dk bile düşünmedi yeni hep kendi çıkarına göre davrandı bana hep ondan nefret ediyorum sense onu tamamen unuttgum zaman nefret bile etmeyecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?