cnm sadece ailemi düşünüdüğüm için yapmdım bunu...benle beraber yanı bir iki hafta arayla...annemlerin semtten tanidıkların kızları veoğullarından evlenenler oldu...bunlarda 3 ü boşandı bir iki ay içinde..kendi annemde aramızda ki bu olayları bildiği için çok üzüldü...korkuyorum seninde nasılsa çalışıyorum die kapıyı vurup gelmednden dedi...ha gelsen ne olacak annem beni geri göndercek değil ama işte üzücü sonuçta...annem ordan bi kaçıp gelseniz ii olacak dio...eşimi çok seviyo..hep ailesinin yüzüzünden dio..
bunlara rağmen bir gün babami aradım..kavga etmiştik...odaya gittim bi kaç eşyamı hazırladım..oda pcde...baba napıyosun buun buraya gelirmisiniz dedim...duydu koşarak yanıma geldi...napıyosun sen dedi...babamı çağırdım buraya gelecekler..bende onlarla gidicem dedim...senin işte olduğu bir günde de gelir eşyalarımın diğerini alırım dedim...dondu kaldı..çünkü çok boşanalım ayrılalım demem...demek gerçekten ayrılmayı düşünüyosun ben sinirinden yapıyosun sanmıştım dedi...zaten biz 10 yıllık flort döneminde ben ayrılacam dedim ki bir kere..6 ay aramadım sormadım...ağızımdan çıkanı yapacağımı bilir..ha bu arada flort ederkende abisi ve eşinin yüzünden ayrılmıştık...dengeziler...ama çok seviyodum tekrar bi araya geldik ve 3 yıl sonrada evlendik zaten..
aslında eşimi çok seviyorum..çok şey paylaştık ama pasifliğine sinir oluyorum...ve ben hayatımda yapmadığım şeyleri yapıyorum..iyice zivanadan çıktım valla kendi kurduğum cümlelerime kendim şaşaıyorum...ne olduyo ben bole manyak dedğildim dedim...
dün annemi aradım...tamam anne ayrılmayalım yazık tabi...ama ailesi beni çıltırtıyo..ya ben bunları yapıyorumsen inanabiliyomusun..verdiğin terbiyenin öğrettiğin saygının dışına çıktım...bütün doğru biildiklerim yılan oldu beni soktu dedim..annem haklısın ama oluyo evliliklerde bunlar..dedi..annemde çok çekti babaannemden ama benim babaö mantıklı adam...annemi uzaklaştırdı onlardan kendi düzenini bozacak hiç bişeye luzum vermedi..duvarlarını ordu adam..bunları anlattı işte bana telde..geçer kzım senin kıymetini anlarlar merak etme falan dedi..çok kızrsamda açar teli kaynana söyleyeceğimi söylerim bilirsin..kocana yazık etme falan dedi..(bi kere ben nişanlıyken annem kaynanmı bi benzetmişti

)
tataile gidin dedi..ben dün yatım peki aslında bu yıl tatile gidemeyecektik..malum parasızlık..aradım bir tur şirketini bir hafta herşey dahil yer ayırttım..kredi kartındanda çektirdim..bi güzel..eve geldim eşime söyledim..görmeniz lazım kızlar rengi değişti ama bağırıp çağırmadı...niye böle bişey yaptın gitmeyeceğiz die dkonuşmuştuk dedi bende çok ihityacım var ruhen ve bedenen çok yıpradndım biliyosun gelemek istersen gel yokda arabayı alır giderim dieim..ii de para yoktu dedi..bende bizim hiç bir zman paramız olmadı zaten...bundan sonra azcıkta ben yiyim annenler dinlaesin dedim..hiç bişey demedi..bu kadar çirkinleşmeseydi keşke bu olay keşke annemi sevebilseydin dedi..bende keşke gerçekten çok siterdim ama senin elinde dedim..
çok üzüldüm aslında ona...cnm çok sıkıldı...seni kaybetmek üzereyim..aslında çoktan çekip giderdinde annen üzülmesin die katlanıyosun dedi...baktım sadece..dün akşam bir paket sigara içimişim sinirimden..bügunda beni işten alıp amasraya götürecekmiş..ikimizede ii gelir dio..değişiklik olur biraz uzaklaşmış olurz burdan dio..gerçekten ama gerçekten artık nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım ve destek almayı düşünüyorum cnm