• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sen eksiktin lüzumsuz...

tupuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
524
3
0
Ankara
merhaba kızlar

uzun zamandır konu açmıyodum sizleride sıkmak istemiyodum açıkçası...ama dün çok cnm sıkıldı..önceki yaşadıklarıma göre aslında bu bişey değil ama cnm yandı, sıkıldım, bunaldım anlayacağınınz ve doğru soluğu burda aldım...

dün kayınvalidemlere olesine ayak üstü uğradık...kendisi çok yakın oturuyo bana bilen bilir...neyse kaynımda ordaymış..bide eşimle birer bardak çay içtik kalktık...kayıvalidem oturun meyve yiyin falan die israr etti...eşimde anne bankaya gidip para çekecez kalkalım..hem ben çok yorgunum dedi...lüzümsüz kaynım yani "bankaya gidecekseniz markete uğrayıp şunları alırmısınınz " dedi. bende abi merkete gitmeyecez..bilimyorum kocama sor dedim...senmisin bunu diyen nasıl bağırıyor bana..alsanız ne var sanki çok mu uzak bırakırda geşersiniz ..bıdı bıdı bir kamyon laf etti bana üstelik bağırarak şok oldum kitlendim kaldım..sonra "ne bağırıyosun ya..bi şey mi dedim..sor kardeşine bana ne diyosun dedim..kayınpeder ve kayınvalidede şokta tabi hiç bişey dmediler...benim aptal kocam tamam abi uğrarız dedi...neyse çıktık bankaya gidiyoz..eşim bana nasıl kızdı..neden tartışıyosun tamam de almazsak yine almayalım...nie bişeyler söylüyosun bu annemlerde olacak şey mi dedi

nasıl bozuldum kızlar anlatamam...sinirimden cevap vermedim...olay dahada büyümesin die..eşimde söylendi söylendi sustu..ben karşılık vermeyince ve sonuç ne olan bana oldu aldı merketten abisinin istediklerini götürdü anasıgile...ve 150 lira tutumuş istediği şeyler..parsınıda sonra veririm idyerek yatmış üstüne...

sonra arabaya geldi..surat iyice düşmüş...hadi eve gideli yatmak istiyorum dedim...abim parasının vermedi dedi...sonra verecekmiş..bu iş sonraya kalırsa vermez bu biliyorum ben dedi...abisinin huyunuda bildiği için her ne isterse yaka silken eşim orda bana inat olsun die gitti aldı onları...halbuki ben eşimin huyunu bildiğim için..abisine tek kuruş vermek istemediğini bildiği için kayınbiraderime eşime sor dedim..ve yine günah keçisi oldum kızlar

bütün gün aramadı beni çünkü suçlu bana karşı..az önce aramış bugün yemeği dışarda yiyelim dio..fesüpanallah ya

Ahh canım ahh...
Bilmiyorum imkanınız var mı?
Bu insanlarla bu kadar yakın oturmasanız.
Hatta başka bir şehire "kaçsanız".
Senin tek kurtuluşun bu olacak sanırım.

biliyorum cnm kaçmak istiyorum ama eşim annem hasta..burası nezih bi mühit die istemiyo ya..evi bile buralardan almak istiyo ama gücümüz yetmiyo buraya

biz burdan ev alamayız diorum..bir sene sonra olsun burdan olsun dio benide çıldırtıyo ya

sana nasıl bagırabılır canım öküz işde alla alla

eşimin yüzünden cnm...evde kendi karısına bağıramayan adam bana çemkiriyo..ve eşimde yine bana yükleniyo...eşim onun karısına böle bişey yapamaz...hem yengesinden hem abisinden çekinir...onlara bu rahatlığı benim eşim veriyo

ama bende alttan alamıyorum artık..yüzlerini görmeye tahammülüm yok

ama tatlım eşine de yazık.. o da memnun değil ki abisinin tavrında.. sen destek ol bari adama..

"tmm canım, bir daha fevri çıkışlar yapmam ailenin evinde, niyetim bu değildi" de geç.. yani adam hem abisine sinir olup, hem ailevi dengeleri kurmak için istediğini yapıyor.. bi de sen gitme üstüne.. kapat konuyu uzatma bence.. :97:

eşimin yüzünden cnm...evde kendi karısına bağıramayan adam bana çemkiriyo..ve eşimde yine bana yükleniyo...eşim onun karısına böle bişey yapamaz...hem yengesinden hem abisinden çekinir...onlara bu rahatlığı benim eşim veriyo

ama bende alttan alamıyorum artık..yüzlerini görmeye tahammülüm yok

bence bı daha bagırırsa cevap ver canım sen kımsın bana bagırıyosun de yanı olur mu oyle şey valla senın yerıne koydum cok sınır oldum

Nasıl sinirlendim anlatamam!
Yerden göye kadar haklısın biliyor musun?
Yüzsüzlüğün daniskası diye buna derler herhalde.
Zaten amaç aldıklarının parasını ödememek!
EE öhh yani!150 lira'nın üstüne yattı demek.
Eşinizde suç çok..Benim eşiminde böyle bir durumda sizin eşiniz gibi davranması kaçınılmaz olurdu herhalde.
Abilere neden ses çıkaramazlar bilmiyorum.
Yada abiler neden sınırlarını bilmez kendilerini birşey sanarlar onuda bilmiyorum.Sadece üç beş yaş farkına sığınıyorlar ya deli oluyorum.
150 lirayı vermezlerse ne yapacaksın peki arkadaşım?
Sakın hakkını yedirme olur mu?
Bu devirde o para kolay kazanılmıyor.Kimsenin işkembesini doyurmaya mecbur musunuz karı koca ya?
Eşinize söyleyin istesin bir müddet sonra verdiği parayı.
Yok öyle üç kuruşa beş köfte nedir bu aç gözlülük....

ama tatlım eşine de yazık.. o da memnun değil ki abisinin tavrında.. sen destek ol bari adama..

"tmm canım, bir daha fevri çıkışlar yapmam ailenin evinde, niyetim bu değildi" de geç.. yani adam hem abisine sinir olup, hem ailevi dengeleri kurmak için istediğini yapıyor.. bi de sen gitme üstüne.. kapat konuyu uzatma bence.. :97:

evet sonuna kadar haklısın ama benim yaşadıklarım ole değil cnm..kapatamıyorum..evet keşke annesinin evinde olmasıydı ama bi şey demedimki...eşim köprüleri kurmaya açlışmıyo bence bana kabul ettirmeye çalışıyo...

neler yaşadı ama kardeş,anne, baba tabiki vazgeçsin demiyorum ama hakkının hakkınıda hakkıya versin..hep ezilen taraf ben oluyorum..valla sıkıldım yani yeter

CNM SEN ÇOK HAKLISIN AMA EŞİNİN DEDİĞİ GİBİ KEŞKE KARIŞMASAYMIŞSIN

çünkü sen cevap werince ona da cevap hakkı doğuyo. tabiki de hatalı taraf o ama muhattap almaz cevap wermezsen kimse sana bir laf edemez. sonuçta onların kızı gibi olamazsın olamayız,ne kadar öyle dense de bak işte bir lafla nerelere gelinebiliyo, nasıl sınırlar aşılabiliyo. bence sen tavrını göster kaynına, muhattap alma, hem kesenize hem aklınıza zarar :79:

Nasıl sinirlendim anlatamam!
Yerden göye kadar haklısın biliyor musun?
Yüzsüzlüğün daniskası diye buna derler herhalde.
Zaten amaç aldıklarının parasını ödememek!
EE öhh yani!150 lira'nın üstüne yattı demek.
Eşinizde suç çok..Benim eşiminde böyle bir durumda sizin eşiniz gibi davranması kaçınılmaz olurdu herhalde.
Abilere neden ses çıkaramazlar bilmiyorum.
Yada abiler neden sınırlarını bilmez kendilerini birşey sanarlar onuda bilmiyorum.Sadece üç beş yaş farkına sığınıyorlar ya deli oluyorum.
150 lirayı vermezlerse ne yapacaksın peki arkadaşım?
Sakın hakkını yedirme olur mu?
Bu devirde o para kolay kazanılmıyor.Kimsenin işkembesini doyurmaya mecbur musunuz karı koca ya?
Eşinize söyleyin istesin bir müddet sonra verdiği parayı.
Yok öyle üç kuruşa beş köfte nedir bu aç gözlülük....

valla cnm önceki konularıma bakarsın görürüsn zaten..kaç 150 lira sıvadı eşim benim onların biyerlerine aferdesin...o kadar asalkakki bitmiyo bunların para derdi bitmiyo

dersim zaten 150 değil...bana nasıl bağırır ve eşim nasıl bi şey demez

tamam abi ne var niye bağırıyosun alırız..tupuk bi şey mi dedi ...diyemedi ya diyemedi sinir oldum

valla cnm önceki konularıma bakarsın görürüsn zaten..kaç 150 lira sıvadı eşim benim onların biyerlerine aferdesin...o kadar asalkakki bitmiyo bunların para derdi bitmiyo

dersim zaten 150 değil...bana nasıl bağırır ve eşim nasıl bi şey demez

tamam abi ne var niye bağırıyosun alırız..tupuk bi şey mi dedi ...diyemedi ya diyemedi sinir oldum

Ben 150 liraya adapte olmuşum..Haksızlık diz boyu ya..
En önemlisi dediğiniz gibi eşiniz nasıl korumaz..
En çıldırdığım nokta budur.
Yapacak birşey yok be canım.
Eşiniz oturup düşünecek,ne hakla karıma bağırır diye.
Sen en iyisini yapmışsın.Kendini ikinci planda bırakırsan eşine
kene gibi yapışırlar daha çok.

evet sonuna kadar haklısın ama benim yaşadıklarım ole değil cnm..kapatamıyorum..evet keşke annesinin evinde olmasıydı ama bi şey demedimki...eşim köprüleri kurmaya açlışmıyo bence bana kabul ettirmeye çalışıyo...

neler yaşadı ama kardeş,anne, baba tabiki vazgeçsin demiyorum ama hakkının hakkınıda hakkıya versin..hep ezilen taraf ben oluyorum..valla sıkıldım yani yeter

canım biliyorum elbette ki bu ilk yaşadığın şey değil.. abisinin diğer iğrençliklerini diğer konularından biliyorum..

ama buna ilişki yürütme sanatı diyoruz işte..

artık siz bir ailesiniz.. dışardaki tüm zorluklara, çirkinliklere karşı birbirinize destek olacaksınız.. kocan bilecek ki, benim arkamda sapasağlam bir kadın var.. sana güvenecek.. en büyük destekçisi sen olacaksın.. bundan yıllar sonra da ailesi ikinci planda kalacak onun için.. ama bu sürece gelmek için, birbiriniz için her zaman fedakarlık yapacaksınız..

bak adamcağız sana yemek teklif etmiş.. anlamış ki canın sıkkın, bir el uzatmış.. illa sözlü olarak senin bunları hak etmediğini söylemesini bekleme.. güçlü ol.. kendini de eşini de motive et.. sapasağlam durun sorunların karşısında..

Ben 150 liraya adapte olmuşum..Haksızlık diz boyu ya..
En önemlisi dediğiniz gibi eşiniz nasıl korumaz..
En çıldırdığım nokta budur.
Yapacak birşey yok be canım.
Eşiniz oturup düşünecek,ne hakla karıma bağırır diye.
Sen en iyisini yapmışsın.Kendini ikinci planda bırakırsan eşine
kene gibi yapışırlar daha çok.

valla cnm tek derdim...böle mesafeli olalım..bunlar uzakta olsun bizden..evime maaşıma..yatak odama karışmasınlar ben bişey istemiyorum..ayda yılda bi sevgi ve saygı çervesinde görüşelim yeterde artar bile

valla cnm tek derdim...böle mesafeli olalım..bunlar uzakta olsun bizden..evime maaşıma..yatak odama karışmasınlar ben bişey istemiyorum..ayda yılda bi sevgi ve saygı çervesinde görüşelim yeterde artar bile

Yatak odanızada karışıyorlar demek..
Ben bir bakayım eski konularınıza:44:
Kesin açmışsınızdır bu yüzden bir konu:)
Merak ettim şimdi.

merhaba kızlar

uzun zamandır konu açmıyodum sizleride sıkmak istemiyodum açıkçası...ama dün çok cnm sıkıldı..önceki yaşadıklarıma göre aslında bu bişey değil ama cnm yandı, sıkıldım, bunaldım anlayacağınınz ve doğru soluğu burda aldım...

dün kayınvalidemlere olesine ayak üstü uğradık...kendisi çok yakın oturuyo bana bilen bilir...neyse kaynımda ordaymış..bide eşimle birer bardak çay içtik kalktık...kayıvalidem oturun meyve yiyin falan die israr etti...eşimde anne bankaya gidip para çekecez kalkalım..hem ben çok yorgunum dedi...lüzümsüz kaynım yani "bankaya gidecekseniz markete uğrayıp şunları alırmısınınz " dedi. bende abi merkete gitmeyecez..bilimyorum kocama sor dedim...senmisin bunu diyen nasıl bağırıyor bana..alsanız ne var sanki çok mu uzak bırakırda geşersiniz ..bıdı bıdı bir kamyon laf etti bana üstelik bağırarak şok oldum kitlendim kaldım..sonra "ne bağırıyosun ya..bi şey mi dedim..sor kardeşine bana ne diyosun dedim..kayınpeder ve kayınvalidede şokta tabi hiç bişey dmediler...benim aptal kocam tamam abi uğrarız dedi...neyse çıktık bankaya gidiyoz..eşim bana nasıl kızdı..neden tartışıyosun tamam de almazsak yine almayalım...nie bişeyler söylüyosun bu annemlerde olacak şey mi dedi

nasıl bozuldum kızlar anlatamam...sinirimden cevap vermedim...olay dahada büyümesin die..eşimde söylendi söylendi sustu..ben karşılık vermeyince ve sonuç ne olan bana oldu aldı merketten abisinin istediklerini götürdü anasıgile...ve 150 lira tutumuş istediği şeyler..parsınıda sonra veririm idyerek yatmış üstüne...

sonra arabaya geldi..surat iyice düşmüş...hadi eve gideli yatmak istiyorum dedim...abim parasının vermedi dedi...sonra verecekmiş..bu iş sonraya kalırsa vermez bu biliyorum ben dedi...abisinin huyunuda bildiği için her ne isterse yaka silken eşim orda bana inat olsun die gitti aldı onları...halbuki ben eşimin huyunu bildiğim için..abisine tek kuruş vermek istemediğini bildiği için kayınbiraderime eşime sor dedim..ve yine günah keçisi oldum kızlar

bütün gün aramadı beni çünkü suçlu bana karşı..az önce aramış bugün yemeği dışarda yiyelim dio..fesüpanallah ya
amaaaaaaan niydecenki gi:))ne halt yiyorlarsa yesinler salla gitsin bunlar birbirlerinin kuyrugunu birakmazlar anaaam:53:atarlar attirtmazlar bildiklerini okurlar neee kotu oluyon bende akillandim gayri:16::16::16::16::16:

sen haklısın bence , kayın validendede hata var oglunun uyanıklıgını biliyodur da o cin gibi kocan sana bişey derken oglum ona ne kızıyon abine kız sana diyebilirdi, ama kocan hak etmiş bende çalışan bir insan olarak ne zorluklarla kazanıyoruz bilen yok işde hak hukuk bilmeyenler ekmek elden su gölden deyip yatıyo üstüne ama sıkma canını kimsenin hakkı kimsede kalmaz bu dünyada

biliyorum cnm kaçmak istiyorum ama eşim annem hasta..burası nezih bi mühit die istemiyo ya..evi bile buralardan almak istiyo ama gücümüz yetmiyo buraya

biz burdan ev alamayız diorum..bir sene sonra olsun burdan olsun dio benide çıldırtıyo ya

Hep bahane muhitin nezihliği falan annesine yakın olmak için yapıyor.

Canım bu iş böyle nereye kadar gider ki? Senin de sabrının bir sonu gelecek bir gün.
Nereye kadar dayanacaksın ki?
Dayandın diyelim üç sene beş sene on sene.
Eee peki ne olacak sonunda? Eşine karşı sevgin bitmiş olacak.
Eşin bu davranışlarınla senin bütün sevgini tüketmiş olacak.
Ve mutsuz olan yine sen olacaksın çünkü yanındaki artık aşık olduğun adam değil sevmediğin birisi olacak.
Eşinin yüzüne bakınca sana yaptığı kötülükler gelecek aklına.
Ne bileyim eşine marketten birşeyler alması için sipariş verirken bu olay gelecek aklına.

Vee bunların hepsi ama hepsi onun ailesi yüzünden.
Hiiçç onlar suçlu değil suç eşimde beni savunmuyor falan deme.
Suçlu onlar. Bir türlü sizi birbirinize bırakmayan onlar.
Eşinin beynini yıkayan onlar.
Yakanızdan düşmeyen onlar.
Halbuki sizi bir rahat bıraksalar ne kadar mutlu olurdunuz.

Canım yol yakınken al eşini karşına ciddi ciddi konuş.
Tatlılıkla filan konuşma. Tatlılık hiiçç işe yaramıyor.
Tavrını koy. Sıkıntını anlat. Taviz verme.
Senin ne kadar ciddi olduğunu anlasın.
Biraz seni kaybetmekten korksun!!!
Yoksa çok yıpranacaksın.

Son düzenleme:
Yatak odanızada karışıyorlar demek..
Ben bir bakayım eski konularınıza:44:
Kesin açmışsınızdır bu yüzden bir konu:)
Merak ettim şimdi.

evet cnm ole maalesef....kaynanam bize 3 yıl çocuk ve ev lafı duymak istemiyorum sizden dedi

Back
X