bir sene gecti..

incirreceli88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
131
27
98
37
Arkadaslar bir derdim var.

Bir sene önce erkek arkadasim beni baska bir kiz icin birakti. Aradan bir yil gecti, sizce tekrar geri dönermi?

Ayrilikdan sonra onu ne aradim ne sordum, ama o kizla hala birlikte oldugunu biliyorum. Kiz benden cok daha güzel. Gecen hafta yapmamam gerek birsey yaptim ve ona sinirimden bir sene biriktirdigim ne varsa yazdim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin ben seninle evlenmek istedim sen yaklasmadin, sana kalsa 10 yil bekletirdin dedi, halbuki 4 sene birlikteydik, onun icin onu daha iyi taniya bilmek icin onun kaldigi sehire tasindim.
Sonra bende dayanamayip cok agir konustum sövdüm :) hic huyum degildir. Beni yine her tarafda bloke cekti, bir ara acmisti resimlerimi takip ediyordu sanirim.

Arkadaslar artik piskolojim bunu kabul etmiyor. Onun aklindan gecenleri tahmin edemiyorum. Onu unutamiyoru, yasim 28 ve onu daha cok beklemek istemiyorum. Ya gelsin yada gelmiyecegini bileyim. Ama icimden bir ses diyorki bir gün gelecek. Unutamiyorum bir türlü..

Sizce gün gelirde bir gün bana geri dönermi? :(

kendi vicdanını rahatlatmak ne demek.
4seneyi biraz az bir süre gibi söylemişsiniz.
hislerinizin intikam olmadığına emin misiniz
bunları bana bi cevaplayın.ona göre yazayım.konuyu tam anlamadım çünkü

kendi vicdanını rahatlatmak ne demek.
4seneyi biraz az bir süre gibi söylemişsiniz.
hislerinizin intikam olmadığına emin misiniz
bunları bana bi cevaplayın.ona göre yazayım.konuyu tam anlamadım çünkü
Söyle anlatayim, ben onu o kadar cok seviyordum ki hayatta terk edemezdim o kadar cok hatasi olmasina ragmen. Malesef okuyordum ayaklarimin üstüne durmadan önce evlenmek istemedim. Sonra birgün bana her yerde blok etti ve bir baktim aradan bir ay gectikden sonra baska bir kizla iliskiye baslamis. O kadar gururlu ki benim yaptigim hersey dogruydu diyor ama icinden öyle demiyor vicdanindan bana ben seninle evlenmek istedim sen istemedin sana demistim birgün biter diyor simdide.

Söyle anlatayim, ben onu o kadar cok seviyordum ki hayatta terk edemezdim o kadar cok hatasi olmasina ragmen. Malesef okuyordum ayaklarimin üstüne durmadan önce evlenmek istemedim. Sonra birgün bana her yerde blok etti ve bir baktim aradan bir ay gectikden sonra baska bir kizla iliskiye baslamis. O kadar gururlu ki benim yaptigim hersey dogruydu diyor ama icinden öyle demiyor vicdanindan bana ben seninle evlenmek istedim sen istemedin sana demistim birgün biter diyor simdide.

benim sorularımı cevaplamamışsınız.bunları anladım zaten.onlarıda cevaplarsanız kafamda oturacak.

eski sevgilinizin yaklaşımını tam anlamadım.size bir hata yaptı ondan mı evlenirdim diyor.siz istemiyorsunuz diye mi gurur yaptı.anlamadım.

eski sevgilinizin yaklaşımını tam anlamadım.size bir hata yaptı ondan mı evlenirdim diyor.siz istemiyorsunuz diye mi gurur yaptı.anlamadım.
hayir diyorki ben evlenmek istedim sen istemedin zamaninda is isden gecti demeye getiriyor. Halbuki evlenelim diyede hic israr etmemisti..

Asla kimseden intikam alacak biri degilim, ve dört seneyi de uzun görmüyorum. Seven adam bir ömürde kalirdi gercektende bu kadar evlenmek isteseydi

insanın içinde her türlü duygu vardır.ona karşı hırslandınız ve dönerse kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.yalnız gerçek aşk olmadığından bitecek.aşkla hırsı karıştırdığım olmuştur şahsen.sevilecek asıl kişi benim hissi oluşuyordu.o güzellikler benle yaşanır.o önemsizle değil.böyle bir ruh haline giriyordum.sanırım siz gerçekten aşığım diyorsunuz.

4 yıl kısa bir süre değil.hatta oldukça uzun bir süre.tabii bekler seven.ya beklemesi için bir umut bırakmadıysanız.

hayir diyorki ben evlenmek istedim sen istemedin zamaninda is isden gecti demeye getiriyor. Halbuki evlenelim diyede hic israr etmemisti..

üniversiteye giderken bir erkek arkadaşım oldu.aradaki olanlar konuyla alakalı değil.kötü ayrıldık.bana karşı davranışları iyi ama konu aşka geldiği vakit öfkeleniyordu.çok çabaladım.kalkıp yaşadığı şehre bile gittim.çok güzel zaman geçirdik.sonra kötü oldu.belki aşktan bahsetmesem iyi olacaktı.neyse uzun süre unutamadım.2-3 yıl süründüm.sonra kızım ne oluyor.kendine gel dedim.resmen saplantı olmuştu.ama o ana kadar aşk ve özlem duyuyorum diye bakıyordum.(şimdi intikam demekle neyi kast ettiğimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.)saplantı olduğunu kafam dank edince ne aşk kaldı ne özlem.ertesi gün o dev aşktan eser yoktu.kim bilir aslında ne zaman bitmişti.
bu arkadaş 4-5 senede bir beni arıyor.beni affet diyor.bende affediyorum:olamaz::olamaz::olamaz: sonra gene tartışıyoruz.:KK11:bizim aramızda olanlara girip konuyu dağıtmayacağım.(bu sonrasını anlatma nedenimde o sana gelse bile bunun direkt aşktan olduğunu düşünme.belki sadece karşılaştığında selamlaşabilmek istiyor.her şeye hazırlıklı ol.

artı hala o kızla birlikteyse sana nasıl dönecek.aralarına girmeyi düşünmüyorsun sanırım.
birde neye takıldım biliyor musun.kızla ilgili sadece benden daha güzel demişsin.sırf daha güzel diye mi gitti bu adam.öyle olsaydı biraz kendine bakardın.sana dönerdi.4 yıl hiç beğenmediği bir kıza çıkmadı her halde.yerinde olsam kendimle kızı bir kereliğine bir karşılaştırıldım.benden farklı ne yapıyor diye.ilişkideki hatalarını görürdün.bunu demekle yanlış anlaşılmak istemiyorum.hata demiyelim.ona hitap etmeyen davranışlarını diyelim.neden senden uzaklaştığını anlardın.

artı şu anda o kızla beraberken ona aşkınla yaklaşırsan gözünden düşersin.bana kızacaksın belki.yalnız 4 sene çoooooooooooooook uzun bir süre.bir şeyler zaten bu süre içersinde tükenmiştir.

vicdanım için demiş ya.orada iki şey aklıma geldi.birincisi kızlık tan ötürü.ikincisi 4 senedir beraberiz.bu kızı hep yanımda gördü millet.bırakırsam adı çıkar mantığı yaptı.aklıma bunlar geldi.

döner mi dönmez mi bilemiyorum.tabii önce kızdan ayrılması gerek.sakın araya giren olma.sadece arada karşılaşırsan selamlaş.arama sorma.o kızla araları kötü bile demememişsin.yakın zamanda dönüş yok.1senedir çıkıyorlar.artık oturmuş bir ilişki.içlerini bilemeyiz.

EN SON OLARAK TA BUNLARI ŞU MANTIKLA YAZDIM:2 ERKEK KARDEŞİM VAR.ESKİ SEVGİLİNİN YERİNE KOYDUM.BENZER OLAY BAŞIMIZA GELSEYDİ.KARDEŞİM TEKRAR ESKİ SEVGİLİSİNE DÖNSE.O KIZI BU ŞEKİLDE SAMİMİ BULURUM.ONLARDA ÖYLE.ŞÖYLE YAP BÖYLE YAP.BÖYLE YAPARSAN ARALARI BOZULUR.SANA DÖNER.DİYE TAVSİYE ETMEK İÇİN YAZMADIM.KENDİM ERKEK OLSAM DA DÖNECEKSEM.SEVGİSİNİ VE ACISINI BELLİ BİR DÜZEYDE YAŞAYAN KADIN İÇİN DÖNERİM.KENDİ ÖRNEĞİMDE MESELA BEN KONTROLÜMÜ SAĞLAYAMADIM.BEN KÖTÜ BİR ÖRNEĞİM.benim gibi davranırsan hiç dönmez.

üniversiteye giderken bir erkek arkadaşım oldu.aradaki olanlar konuyla alakalı değil.kötü ayrıldık.bana karşı davranışları iyi ama konu aşka geldiği vakit öfkeleniyordu.çok çabaladım.kalkıp yaşadığı şehre bile gittim.çok güzel zaman geçirdik.sonra kötü oldu.belki aşktan bahsetmesem iyi olacaktı.neyse uzun süre unutamadım.2-3 yıl süründüm.sonra kızım ne oluyor.kendine gel dedim.resmen saplantı olmuştu.ama o ana kadar aşk ve özlem duyuyorum diye bakıyordum.(şimdi intikam demekle neyi kast ettiğimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.)saplantı olduğunu kafam dank edince ne aşk kaldı ne özlem.ertesi gün o dev aşktan eser yoktu.kim bilir aslında ne zaman bitmişti.
bu arkadaş 4-5 senede bir beni arıyor.beni affet diyor.bende affediyorum:olamaz::olamaz::olamaz: sonra gene tartışıyoruz.:KK11:bizim aramızda olanlara girip konuyu dağıtmayacağım.(bu sonrasını anlatma nedenimde o sana gelse bile bunun direkt aşktan olduğunu düşünme.belki sadece karşılaştığında selamlaşabilmek istiyor.her şeye hazırlıklı ol.

artı hala o kızla birlikteyse sana nasıl dönecek.aralarına girmeyi düşünmüyorsun sanırım.
birde neye takıldım biliyor musun.kızla ilgili sadece benden daha güzel demişsin.sırf daha güzel diye mi gitti bu adam.öyle olsaydı biraz kendine bakardın.sana dönerdi.4 yıl hiç beğenmediği bir kıza çıkmadı her halde.yerinde olsam kendimle kızı bir kereliğine bir karşılaştırıldım.benden farklı ne yapıyor diye.ilişkideki hatalarını görürdün.bunu demekle yanlış anlaşılmak istemiyorum.hata demiyelim.ona hitap etmeyen davranışlarını diyelim.neden senden uzaklaştığını anlardın.

artı şu anda o kızla beraberken ona aşkınla yaklaşırsan gözünden düşersin.bana kızacaksın belki.yalnız 4 sene çoooooooooooooook uzun bir süre.bir şeyler zaten bu süre içersinde tükenmiştir.

Nasil yani 4-5 yila bir ariyormu? Sen her seferinde kabul mu ediyorsun onu?

Benimlen evlenmek isteyen birisine 4 yil degil 10 yil gecsede cok gelmemeli, sonucta evlendiginde de bir ömür birlikte oluyorsun o kisiylen. Benim zamaninda en büyük hatam kendime bakmamam di, hic kendime deger vermedim. Suan tam aksine kizla bir yaris icindeyim ve saclarimi boyadim, giyimmi düzelttim, kirpik takdirdim. Baska erkekler icin cok cekiciyim. Ama karakter anlaminda kiz ondan 9 yas kücük. 22 yasinda o ise 31, nasil anlasiyorlar cok merak ediyorum. Bana yapmadigini birakmadi zamaninda baska kizlarla gezdi tozdu, benden evlilik anlasmasi istedi, bir cok sey daha.. cok agladim karsisinda yapma bunu dedim, benimlen degil erkek arkadaslariyla vakit gecirmesini seviyordu.. Tek hatam cok agladim cok karistim karismak denirse tabi sinir oluyordum artik baska kizlarla yazismasina. Eger buysa benim sucum bilmiyorum... Cok daha karakterli birisi oldugumu düsünüyorum kiz kuaför ben yüksek mimar. Ama insanlari onunla da ayirt etmek istemiyorum. Nice insanlar var okumamis ama okumuslardan daha iyi

vicdanım için demiş ya.orada iki şey aklıma geldi.birincisi kızlık tan ötürü.ikincisi 4 senedir beraberiz.bu kızı hep yanımda gördü millet.bırakırsam adı çıkar mantığı yaptı.aklıma bunlar geldi.

döner mi dönmez mi bilemiyorum.tabii önce kızdan ayrılması gerek.sakın araya giren olma.sadece arada karşılaşırsan selamlaş.arama sorma.o kızla araları kötü bile demememişsin.yakın zamanda dönüş yok.1senedir çıkıyorlar.artık oturmuş bir ilişki.içlerini bilemeyiz.

EN SON OLARAK TA BUNLARI ŞU MANTIKLA YAZDIM:2 ERKEK KARDEŞİM VAR.ESKİ SEVGİLİNİN YERİNE KOYDUM.BENZER OLAY BAŞIMIZA GELSEYDİ.KARDEŞİM TEKRAR ESKİ SEVGİLİSİNE DÖNSE.O KIZI BU ŞEKİLDE SAMİMİ BULURUM.ONLARDA ÖYLE.ŞÖYLE YAP BÖYLE YAP.BÖYLE YAPARSAN ARALARI BOZULUR.SANA DÖNER.DİYE TAVSİYE ETMEK İÇİN YAZMADIM.KENDİM ERKEK OLSAM DA DÖNECEKSEM.SEVGİSİNİ VE ACISINI BELLİ BİR DÜZEYDE YAŞAYAN KADIN İÇİN DÖNERİM.KENDİ ÖRNEĞİMDE MESELA BEN KONTROLÜMÜ SAĞLAYAMADIM.BEN KÖTÜ BİR ÖRNEĞİM.benim gibi davranırsan hiç dönmez.
Yok onda acima duygusu yok millet ne der diye düsünmez bile. Onun artik umrunda degilim. Ah ilkbahar bilmiyorum kötü bir örnek degilsin aslinda. Sen hayatini istedigin gibi yasiyorsun ama sanada yazik. Sende kurtulman gerekiyor ondan. Tahminim 1982 dogumlusun, yasin ilerliyor. Onun sevgilisinden ayrilmasini beklersem ohooo birde beni bir alman kiza tercih etti.

Nasil yani 4-5 yila bir ariyormu? Sen her seferinde kabul mu ediyorsun onu?

Benimlen evlenmek isteyen birisine 4 yil degil 10 yil gecsede cok gelmemeli, sonucta evlendiginde de bir ömür birlikte oluyorsun o kisiylen. Benim zamaninda en büyük hatam kendime bakmamam di, hic kendime deger vermedim. Suan tam aksine kizla bir yaris icindeyim ve saclarimi boyadim, giyimmi düzelttim, kirpik takdirdim. Baska erkekler icin cok cekiciyim. Ama karakter anlaminda kiz ondan 9 yas kücük. 22 yasinda o ise 31, nasil anlasiyorlar cok merak ediyorum. Bana yapmadigini birakmadi zamaninda baska kizlarla gezdi tozdu, benden evlilik anlasmasi istedi, bir cok sey daha.. cok agladim karsisinda yapma bunu dedim, benimlen degil erkek arkadaslariyla vakit gecirmesini seviyordu.. Tek hatam cok agladim cok karistim karismak denirse tabi sinir oluyordum artik baska kizlarla yazismasina. Eger buysa benim sucum bilmiyorum... Cok daha karakterli birisi oldugumu düsünüyorum kiz kuaför ben yüksek mimar. Ama insanlari onunla da ayirt etmek istemiyorum. Nice insanlar var okumamis ama okumuslardan daha iyi

4-5 yıl arayla aradığında helaleşmeye arıyor.bizim aramızda aşk ilişkisi yok.yeri geliyor tartışıyoruz.en sonunda birbirimizi anlıyoruz.

sorun sürenin beklenmesi değil ki.

evet bakmaman hata olmuş.bir söz vardır: kadın kulağıyla erkek gözüyle sever diye.hatta bunu arif verimli söyler.daha kim desin yani.bu anlattıklarından sonra derdini 'tam' anladım.onun neden vicdan dediğini de anladım.seni sevip sevmediği hakkında yorum yapamam.aldatmış sevmiyor da diyemem.ilişkinin gidişatında boşluğa düşmüş te olabilir.(şimdi br çok kk üyesi bana:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK)şimdi bakımdan sonra kendimi topladım yazmışsın.bu demek ki aslında sana baktıca aslında şimdi yaptıklarının sonucunu o da görüyordu.)

artı anladığım kadarıyla eski sevgilinin kariyeri de senden geri.kuaför kızı nereden bulacak yoksa.(bu arada bende kimseyi aşalamıyorum.)bir yerde yüksek mimar bir yerde kuaför.tam olarak bilemedim.

sana dediklerimde haklıymışım ve zaten hatana bak dediğimi yapmışsın.haklıymışım dediğim nokta bu bakım konusunda çıktı.
bazen görüyorum.sevgilim eşim benden küçük.20 yaşında falan diye gerilenleri.

o zaman bence şöyle düşünüyordu:bu güzel,okumuş,kariyer sahibi bir kız.ona onca kötülük yaptım.o bana hala nasıl davranıyor.bunun vicdanını yaşamış.incirle evlenmeyip kimle evleneceğim diye düşünmüş.sende dersler falan derken ertelemişsin.

acaba aralarının bozuk falan olduğunu mu duydun da döner mi diyorsun.yoksa duyguların depreşmesi mi.

Yok onda acima duygusu yok millet ne der diye düsünmez bile. Onun artik umrunda degilim. Ah ilkbahar bilmiyorum kötü bir örnek degilsin aslinda. Sen hayatini istedigin gibi yasiyorsun ama sanada yazik. Sende kurtulman gerekiyor ondan. Tahminim 1982 dogumlusun, yasin ilerliyor. Onun sevgilisinden ayrilmasini beklersem ohooo birde beni bir alman kiza terih etti.

istediğim gibi yaşıyorum hayatımı.öylede devam edeceğim.tahminin doğru.82 liğim.ben benimkini yıllarca beklemedim.atlatmam yıllarımı aldı.sonra unutttum.sonra ilişkilerim oldu.bizimki garip bir ilişki oldu.ikimizde birbirimiz anlayacağımız için yıllar geçse de bir araya geliyoruz.bu bir araya gelmeler tekrar başlayalım diye olmuyor.
kendi konum dışında genel söyliğim.aşk demeyeceğim.en ufak bir heyecan duymazsam ne sevgili olurum ne de evlenirim.yalnızlık zor evet.yine de tek başına yaşıyorum bu yalnızlığı.daha iyi oluyor.

Ona son yazdigimda cok agir seyler saydim, resmen sövdüm. Yok hayir tam aksine aralari kizla cok iyi, tek bildigim birsey var o benim defterimi kapatmis artik. Bir geri dönüsümüz yok. Ama ne kadar aci benim kirnagim olamayacak bir kadini sectigi. Allaha havale etmekden baska bir cagrem kalmadi.

Sende bence ciddi bir iliski aramaya basla derim o gelsin gitsin yinede. Belirli bir yasa geldiginde sana bakan olmaz yaslilik yanliz gecirilecek gibi degil. Hayat ne kadar kisa yaslilik cabuk geliyor.

Ona son yazdigimda cok agir seyler saydim, resmen sövdüm. Yok hayir tam aksine aralari kizla cok iyi, tek bildigim birsey var o benim defterimi kapatmis artik. Bir geri dönüsümüz yok. Ama ne kadar aci benim kirnagim olamayacak bir kadini sectigi. Allaha havale etmekden baska bir cagrem kalmadi.

Sende bence ciddi bir iliski aramaya basla derim o gelsin gitsin yinede. Belirli bir yasa geldiginde sana bakan olmaz yaslilik yanliz gecirilecek gibi degil. Hayat ne kadar kisa yaslilik cabuk geliyor.

belli bir yaşa geldiğimde çirkinleştiğimde bana bakmayacak kişi zaten yaşlılığın bana getirdiği zorluklara hiç bakmaz.evet yaşlılık zor.evlilik programına mı katılayım.:olamaz::KK48:olursa olur olmazsa olmaz.bu konuda özel uğraş veremem.

Back
X