- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
Nasil cikildigini söyle bana bende cikayim..Cok Komik durumdasin.
Lütfen bu durumdan hemen cik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil cikildigini söyle bana bende cikayim..Cok Komik durumdasin.
Lütfen bu durumdan hemen cik
Senin icinde üzüldüm. Keske senin kadar güclü ola bilsem. Tavsiyen icin tesekkür ederim kesinlikle okuyacagim. Benim sirf böyle olma nedenim ilk erkek arkadasimdi ve onu 5,5 yil taniyordum, benden hic gitmeyecek zannettim, onun oldum.. Haklisin positiv bir enerjim oldugunu söyleyemem, herkesden kacmaya calisiyorum yanlizlik bana iyi geliyor diye. Belki hatam burda basliyor
Canim ondan sana hayir gelmez isini bitince sikilinca sana donucek sende kabulmu edicen suan bekliyorsun onu bide...tmm sevebilirsin ama buna laik olan kisiyi sev bekle degermi senin sevgini hakediyomu ki?
Bak simdi senin yasadiklarini okuyunca kendim canlandim gözümün önünde. Suan senin icin bile aglaya bilirim cok üzüldüm inanki.Bak ben de travmatik bir ilişkiden çıktım ama çok çok çoookk büyük bir aşk yaşadık biz beraber. Onunla uyudum, uyandım, vücudunun her yerine çok büyük bir aşkla dokundum, çok fazla sevdim, aşkla baktım, öptüm kokladım, bekledim yeri geldi bazı şeyler için bazen çok fazla üzüldüm kalbime sancılar girdi. Çok ağladığım, doğru düzgün uyuyamadığım zamanlar da oldu ilişkinin içindeyken. Yani her türlü duyguyu tattım. Dibine kadar aşkı tutkuyu hissettim. Ve hazır olunca da bir gelecek kuramayacağımı anlayıp vazgeçtim ondan.
Sen de sonuca takma. Onunla yaşadığın yılların sana neler öğrettiğine sana neleri tattırdığına bak ve şükret. Daha iyisini yaşayacağına inan ve asla yaptıkların için pişman olma. Arkasında dur aksine. Ben öyle yapıyorum ve çok mutluyum. Hem de hayatımda her şeyini bile bile sevdiğim tek erkek olan adamdan ayrıldığım halde çok mutluyum. Beyinde bitiyor olay. Rahat ol. Onunla yaşadığın şeylerin hesabını kimseye vermeyeceksin. Geçmişinde kaldı bitti o kadar. Sakın üzülme.
2 haftaya öncesine kadar onu asla kabullenmem diyordum. Simdi ise birden düsüncelerim degisti bir özlem basladi.
Ilk ayrildigimda bir kac ay agladim hersey o kadar güzel ilerliyorduki simdi tekrar bir sene sonra aklima geldi ve ben bir sene önceki halime geri döndüm, halbuki 2 hafta önce cok daha farkli düsünüyor ve mutluyken..
Ah kiz esma aradan bir sene gecti daha ne kadar daha gececekolay yeni oldugu icin aklinda ve kendini aglayarak harap ediyorsun unut canim gercktn seni gercekten seven biri icin bunlari yap Allah buyuktur de insallah unutursun
simdi sokaklarda parklarda dertlerinden icenleri daha iyi anliyorum..Şu kısacık hayatı değmez insanlar için kendinize zehir etmiyor musunuz ?çok kızıyorum valla
Ah kiz esma aradan bir sene gecti daha ne kadar daha gececek
İyi de ömründen gidiyor farkındasın dimi ?bu hayat başkası için harcanmayacak kısa ve güzel biraz bencil ol lütfensimdi sokaklarda parklarda dertlerinden icenleri daha iyi anliyorum..
Bak simdi senin yasadiklarini okuyunca kendim canlandim gözümün önünde. Suan senin icin bile aglaya bilirim cok üzüldüm inanki.Sen ama bana nazaran cok daha güclüsün, ben suan kendime cagre ariyorum okumadigim kitaplar kalmadi, kendimi eglenceye vurdum, daha bir cok sey.. Sen kac yildir taniyordun onu?
Kendime bu sorularida cok sordum, Allah beni niye bu kadar agir bir imtihandan geciriyor diye. Halbuki ben onu cok seviyorum sürekli dua ediyorum. Dualarimin kabul olmayisi neye baglamam gerekiyor ki acaba. Sence o da cekermi benim yasadiklarimi gün gelirde ahini almistim dermi?Haklısın canım bunlar gercekten bizim icin imtihandir sabredrsek Allahin izniyle..hic Allahdanda umudunu kesme kurtulursun insallah o piskopattan
Arkadaslar bir derdim var.
Bir sene önce erkek arkadasim beni baska bir kiz icin birakti. Aradan bir yil gecti, sizce tekrar geri dönermi?
Ayrilikdan sonra onu ne aradim ne sordum, ama o kizla hala birlikte oldugunu biliyorum. Kiz benden cok daha güzel. Gecen hafta yapmamam gerek birsey yaptim ve ona sinirimden bir sene biriktirdigim ne varsa yazdim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin ben seninle evlenmek istedim sen yaklasmadin, sana kalsa 10 yil bekletirdin dedi, halbuki 4 sene birlikteydik, onun icin onu daha iyi taniya bilmek icin onun kaldigi sehire tasindim.
Sonra bende dayanamayip cok agir konustum sövdüm :) hic huyum degildir. Beni yine her tarafda bloke cekti, bir ara acmisti resimlerimi takip ediyordu sanirim.
Arkadaslar artik piskolojim bunu kabul etmiyor. Onun aklindan gecenleri tahmin edemiyorum. Onu unutamiyoru, yasim 28 ve onu daha cok beklemek istemiyorum. Ya gelsin yada gelmiyecegini bileyim. Ama icimden bir ses diyorki bir gün gelecek. Unutamiyorum bir türlü..
Sizce gün gelirde bir gün bana geri dönermi?![]()