Bir servis meselesi

Servis mi karar verecek kimin nasil hareket edecegine? Insanlar calisiyor, ona gore hareket ediyor. Evine ters belki. Bu vurdumduymazlik yani. Baskasinin hakkina girmek ayrica.
Ben servise sonraki yorumda icra takibi baslatsan haklısın demisim. Hakka girmek oldugunu da söylemişim paranızı da isteyin demisim. Kimse kimsenin hakkına girmesin de demisim. Sıktı artık bu konu

Milli eğitim bakanları bizim tarafımızı ne zaman tuttu ki 😂 senin dünyadan haberin yok. Bilmediğimiz konularda konuşmaya ne meraklıyız yaa
Yav he he aynen ben bilmiyorum 🤣 bu kadar yüzlerce insan yalan söylüyor ben yalancıyım sen doğrusun aynen knk

Sanki öğrenciler geldi de biz ders işlemedik. Bütün sınıfa ısrarla ders işleyeceğimi ve bunu performans olarak değerlendireceğimi söylememe rağmen 32 kişilik sınıftan 6 kişi geldi. Siz baştan kendi çocuklarınızın okula gidip gitmediğini kontrol edin sonra bütün öğretmenleri suçlayın.

Çok güzel tebrik ederim 🌸 Yani öğretmenlik mezunu olmakla sektörün içinde olmak çok farklı bence. Bizim öğrencilik zamanımızdaki gibi de değil pek çok şey. Bağlı olduğumuz bir mevzuat ve çok ciddi yaptırımları var. Ben zaten son hafta diye okula gitmemeye cesaret edecek bir öğretmen olacağını zannetmiyorum. Varsa da cesaretine sağlık 🙃
Arkadaş uzaydan bildiriyor herhalde.
Perşembe günü okulda tek bir öğrenci dahi olmadığı halde hastane randevumu okul çıkış saatinden sonraya aldım, idareden izin istemekle uğraşmayayım diye. Hangi öğretmen kafasına göre son hafta okula gelmez acaba, nasıl mümkün olabilir😂 Raporludur, izinlidir, ona da kimsenin laf etme hakkı yok.

E iyi de karşılasın karşılamasın o sizi ilgilendirmez ki. Parasını önden vermişsiniz. Adamın zaten benzin gibi bütün masrafı o paraya dahildir.
Bence siz servisçiyle çok yüz göz olmayın. Okul idaresiyle görüşmek en mantıklısı gibi geldi

Ben servise sonraki yorumda icra takibi baslatsan haklısın demisim. Hakka girmek oldugunu da söylemişim paranızı da isteyin demisim. Kimse kimsenin hakkına girmesin de demisim. Sıktı artık bu konu
Konu kapanmıştı. banınız açılır açılmaz gelip öğretmenleri tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Sıkılsanız bunu yapmazsınız ne kuyruk acısıymış

Konu kapanmıştı. banınız açılır açılmaz gelip öğretmenleri tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Sıkılsanız bunu yapmazsınız ne kuyruk acısıymış
Ne gibi bi kuyruk acım olabilir allah icin🤣🤣🤣🤣 öğretmenlerim son hafta ders yapmıyor olmasını söylediğim icin bana ne gibi bi kuyruk acısı dokunmus olabilir ahahajaj🤣🤣 hadi biraz örnekleyin ben buradayım nasılsa

Sayılmıyor mu :))) anaokulu öğretmeni olmuyorlar mı😁 bu arada suan da psikoloji bitirmek üzereyim psikolog olmayacak mıyım🤣🤣🤣
Valla ben mezun olduğumda psikoloji mezunu olmuştum psikolog diyemedim kendime hiç 😅 siz olun elbet. Ben bilmiyorum çocuk gelişimi mezunu ne oluyor o yüzden sordum formasyon almaları gerek diye biliyordum, teşekkürler

Sayılmıyor mu :))) anaokulu öğretmeni olmuyorlar mı😁 bu arada suan da psikoloji bitirmek üzereyim psikolog olmayacak mıyım🤣🤣🤣
Ay öğretmenlik öğretmenlik dediğin önlisans programı mıydı? Hayır sayılmıyor, siz formasyonla öğretmenlik hakkı aldınız. Asıl bölüm anaokulu öğretmenliği branşı. Bu kadar havalı yazıp da puanı en düşük bölümden bahsetmeniz de güzel bir ironiydi.

Valla ben mezun olduğumda psikoloji mezunu olmuştum psikolog diyemedim kendime hiç 😅 siz olun elbet. Ben bilmiyorum çocuk gelişimi mezunu ne oluyor o yüzden sordum formasyon almaları gerek diye biliyordum, teşekkürler
😁 anlıyorum dis hekimliği okuyan disci de olamıyor , tıb okuyan doktor olmuyor ozaman sizin mantığınızla bakarsak neyseki sizin mantıgınızdan bakmıyorum olaya 🙏
Hakkıyla bitirdiğiniz bölümden mezun oldugunuz her ne ise sizde o’sunuzdur…
Diyetisyenlik bitiren danısan kabul da etmesin ozaman.
Sizin özgüven pronlemleriniz olabilir, lakin bizlerin yok.
Sevgiler

😁 anlıyorum dis hekimliği okuyan disci de olamıyor , tıb okuyan doktor olmuyor ozaman sizin mantığınızla bakarsak neyseki sizin mantıgınızdan bakmıyorum olaya 🙏
Hakkıyla bitirdiğiniz bölümden mezun oldugunuz her ne ise sizde o’sunuzdur…
Diyetisyenlik bitiren danısan kabul da etmesin ozaman.
Sizin özgüven pronlemleriniz olabilir, lakin bizlerin yok.
Sevgiler
Ben bunu psikoloji mezunu psikolog olamıyor diye demedim zaten kendimi yetkin görmediğim için söylemediğimi anlatmaya çalıştım. Psikolog adayı için fazla ön yargılı ve agresifsiniz, mezun olmadan bunun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.

Ay öğretmenlik öğretmenlik dediğin önlisans programı mıydı? Hayır sayılmıyor, siz formasyonla öğretmenlik hakkı aldınız. Asıl bölüm anaokulu öğretmenliği branşı. Bu kadar havalı yazıp da puanı en düşük bölümden bahsetmeniz de güzel bir ironiydi.
🤣🤣🤣 ben en basından beri öğretmenlil değil öğrencilik tecrübeme dayanarak söylediğimi beyan etmistim😬 anaokulunda öğretmenlik yapan biri nedir? Öğretmendir… bu arada sizi üzecek bisey söyliyim ben zaten anaokulu öğretmenliği mesleğimi icra etmiyorum. Cünkü o 3 kurus bana yetmiyor ☺️ suan ki son dersimi verdikten sonra da Zaten bu mesleği Türkiye’de icra etmem muhtemelen🙌🥲
Benden cok sevgiler

Ben bunu psikoloji mezunu psikolog olamıyor diye demedim zaten kendimi yetkin görmediğim için söylemediğimi anlatmaya çalıştım. Psikolog adayı için fazla ön yargılı ve agresifsiniz, mezun olmadan bunun üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.
Bunu bir platformda görüp tanımadığı birine söylemek bu kanıya varmak😁 bence de siz kendinize psikolog demeseniz de olur. Danışmanlarınıza ön yargı ile yaklasmamanızı tavsiye ederim

Bu arada en düsük puan dediğiniz, sonrasında erasmusla yurt dısına gitmem ve psikoloji bölümleri seni tatmin eder mi? Seni tatmin edecek baska bir yöntem mi bulmalıyım 😬 bak ben adım soyadımla varolabiliyorum😁 aynı cesareti sizin de göstermneiiz temenni ederim

Bunu bir platformda görüp tanımadığı birine söylemek bu kanıya varmak😁 bence de siz kendinize psikolog demeseniz de olur. Danışmanlarınıza ön yargı ile yaklasmamanızı tavsiye ederim
Alanda değilim zaten, sevmediğim bi alan olmaya başladı zamanla. Platformda sayfalardır yorumlarınızı okuyorum, sizi ilk defa görmedim yani, gayet düzgünce kendi deneyimimi yazdım, siz söyleyin kendinize psikolog ben söyleyemedim dedim. Buradan bağladığınız yeri çıkın yukarı okuyun lütfen, ön yargı kısmını orada okuyabilirsiniz.

🤣🤣🤣 ben en basından beri öğretmenlil değil öğrencilik tecrübeme dayanarak söylediğimi beyan etmistim😬 anaokulunda öğretmenlik yapan biri nedir? Öğretmendir… bu arada sizi üzecek bisey söyliyim ben zaten anaokulu öğretmenliği mesleğimi icra etmiyorum. Cünkü o 3 kurus bana yetmiyor ☺️ suan ki son dersimi verdikten sonra da Zaten bu mesleği Türkiye’de icra etmem muhtemelen🙌🥲
Benden cok sevgiler
İçinizdeki eziklik oradan belli. Bari yazıp da kendinizi rezil etmeyin.
barajı zor geçen öğrenciymişsiniz girmişsiniz bir programa. Maaşla vurmaya çalışıyorsunuz.
Öyle smileylerle de geçmiyor bu. Üzgünüm.
Çok kazanmanız da burada öğretmenlerin çok da umrunda değildir eminim. Keza gerçekten iyi bir branşı olan her öğretmen özel dersten zaten iyi paralar kazanıyor. Anaokulu öğretmenliği elbette bir kıstas değil yani hele hele çocuk gelişiminden formasyonla özel okul 😂😂😂😂 ki oğlumun anaokulu özel, önlisans mezunları yardımcı öğretmen olabiliyor sadece 😃
Öğrencilik öğrencilik deneyimi diyorsunuz da herkesin öğrencilik deneyimi var ama profesyonel detayları bilemezler. Öyle bilmediğiniz konularda ahlam kesmeyin özetle

Konu servisçiden çıkmış, öğretmenlere gelmiş ve orda kalmış.

Küçücük köy gibi yerde ilkokul ortaokulu okudum,arkadaşlarım gelmezdi ama öğretmenlerimiz gelirdi.

8.sınıfta ilçede gittim orası hatta daha katıydı.
Lise desen biz ve öğretmenlerimiz eksiksiz gelirdi 15 dk sohbet eder sonra tekrar ederler bize üniversitenin önemini anlatırlardı.

Eğitimci değilim ama öğrencilik hayatıma ve eğitimci olan birçok arkadaşım var onlardan gördüğüm kadarıyla hastalık hariç keyfi aman bıktım dediklerini duymadım var mıdır kötüye kullanan vardır elbet her meslekte olduğu gibi.
Ama tüm öğretmenlerimizi genellemek çok yanlış,hala sevgiyle hatırladığım anasınıfı,1-2.sınıf öğretmenim, sosyal bilgiler,tarih, matematik,türkçe ve beden eğitimi öğretmenimi ve şefkatle yaklaşan okul müdürlerimizi anarım.

Ve bir çoğuyla iletişim kuruyorum hala.
Genelleme yapmak yanlış.

Son düzenleme:
Back
X