bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

ben 23 görünümlü 20yim meslek lisesi muhasebe bölümü okudumm açık öğretim üniyle uğraşıyorum yarın iş görüşmem var vs.vs inş işsiz olmıcam

bende muhasebeciyim cnm 23 yaşındayım yarışmacı arkadaslara başarılar diliorum bu arada bugün gelip soradan gelmemezlik yapmayın kızlar bol sohbetli olsun topik olur mu

ben her girdiğimde bi tutam yorum bırakırımmm geveze olduğum kadar 10 parmaımda vardır dırımdırıdmm

ben 23 görünümlü 20yim meslek lisesi muhasebe bölümü okudumm açık öğretim üniyle uğraşıyorum yarın iş görüşmem var vs.vs inş işsiz olmıcam

canımm inşallah inşallah iyi geçer görüşmen

bende muhasebeciyim cnm 23 yaşındayım yarışmacı arkadaslara başarılar diliorum bu arada bugün gelip soradan gelmemezlik yapmayın kızlar bol sohbetli olsun topik olur mu

evet kızlar yaa muhabbetimiz bol dostluğumuz daim olsun

4 ay özel bi şirkette muhasebe yaptım
zor kaçtım oradan... muhasebe hiiçç bana göree deilmiş bunu anladım
şimdük yeni iş arayışındayım daa zora düşünce insan beğenmediği işi bile mumla arıyor valla:18::18:

ben de muhasebeden nefret ediorum. taksimde fransız konsolosluğunda çalıştım bikaç ay sonra ihale yüzünden kapandı ordan fb spor klubu çağrı merkezine geçtim ordan lcwaikikide çalştım yaptım yaptım bişiler sora geri çıktım

Son düzenleme:

çalışmaya alışkın olunca evde oturamıo insan cnm ya

sevdiceğimiz var ama işte askerde şu an. dönünce de iş güç. her şeyin hayrlısı valla nolcak bilmiyorum:97:

bak bende bulaştım çağrı merkezine:))
1 sene ttnet'te çalıştım satışla başladım sonra operasyon sorumlusu oldum. Rahat battı sanırsam oralarda bana muhasebeye geçtimm sonrada böle işsiz kaldım

çalışmaya alışkın olunca evde oturamıo insan cnm ya

hemde nasıl zor
sabah uyanmak için bir sebep bulamıyorum bazen
yat kızım öğleye kadar ne işin var diyorum kendime
olmaz böyle ama bi yerden yeniden başlamalıyım

İş güç ev herşey tamam, yalnız adamım asker yaa :97:
Gelsin de kısmetse düğün var düğün
:98:

hemde nasıl zor
sabah uyanmak için bir sebep bulamıyorum bazen
yat kızım öğleye kadar ne işin var diyorum kendime
olmaz böyle ama bi yerden yeniden başlamalıyım

umarım en kısa zaman da gönlüne göre bir iş bulusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…