Bir sevgi bu kadar mı yalan olur :( içim kan ağlıyor.. yaşamak istemiyorum..

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
tüm yaptıklarına rağmen sevgisine inanmıştım. hepsi,söylediği yaptığı herşey yalanmış... bi insan sevmediği bi insanı bunca zaman nasıl kanırabilir... nasıl inandım.. nasıl güvendim.. nefret ediyorum tüm erkeklerden... benim için öleceğini düşündüğüm adamın sevgisi yalansa hiç biri sevmez sevemez.. yazık onca verdiğim emeklere :43::43::43:
sonunda gerçek oldu işte GİDİYORUM..

hele bi otur solukla yeğen :86:
noldu bacım anlat hele

tüm yaptıklarına rağmen sevgisine inanmıştım. hepsi,söylediği yaptığı herşey yalanmış... bi insan sevmediği bi insanı bunca zaman nasıl kanırabilir... nasıl inandım.. nasıl güvendim.. nefret ediyorum tüm erkeklerden... benim için öleceğini düşündüğüm adamın sevgisi yalansa hiç biri sevmez sevemez.. yazık onca verdiğim emeklere :43::43::43:
sonunda gerçek oldu işte GİDİYORUM..

ah canım ah, söyledik sana diğer konularında da inanmamakta direndin..

demekki yalanmış sevgiside aşkıda.. kendimi kandırmışım hep gözyaşları. sözleri hepsi hepsi yalanmış.. hep o kız varmış aklında. heep.. kim bilir belki kız istemedi o da beni kullandı işte ama hala bi umut onu bekliyo..özlüyo.. bi başksı için hayaller kuruyo.. bi başkası için yaşıyo.. allahım nasıl kaldırırım böyle bi acıyı ben tüm inandıklarım hepsi yıkıldı.. bu kadar güvenmemiş olsam sevgisine bu kadar koymazdı.. madem bi başkasını seviyodu neden yaşadık onca zorlukları.. allahım ne günahım vardı benim :43::43::43::43:

demekki yalanmış sevgiside aşkıda.. kendimi kandırmışım hep gözyaşları. sözleri hepsi hepsi yalanmış.. hep o kız varmış aklında. heep.. kim bilir belki kız istemedi o da beni kullandı işte ama hala bi umut onu bekliyo..özlüyo.. bi başksı için hayaller kuruyo.. bi başkası için yaşıyo.. allahım nasıl kaldırırım böyle bi acıyı ben tüm inandıklarım hepsi yıkıldı.. bu kadar güvenmemiş olsam sevgisine bu kadar koymazdı.. madem bi başkasını seviyodu neden yaşadık onca zorlukları.. allahım ne günahım vardı benim :43::43::43::43:

Kendi kendine konuşur gibi yazmasana kuzum, anlayacağımız şekilde yaz hele şunu.
Bilmece bulmaca, dil üstünde kaydırmaca gibi olmuş..

dünyada herşey bitse onun bana olan sevgisi bitmez derdim.. meğer hiiç sevmemiş :2::19::43::58:
alllahım yardım et..

Öncelikle şunu söylemek isterim; ölümden başka herşeye çare var. Dünya yıkılmış ve altında kalmış gibi hissediyor olabilirsiniz ama hayatta en kıymetli şey "kendinizsiniz".

İnanın değmiyor.

dünyada herşey bitse onun bana olan sevgisi bitmez derdim.. meğer hiiç sevmemiş :2::19::43::58:
alllahım yardım et..

iste bu yuzden hicbirseye %100 gozuyle bakilmamali.mutlaka bi pay birakilmali boyle de olabilir diye.yasadigin surece basina hersey gelebilir,hayatta hersey olabilir.genis bakilmali bence hayata o zaman bazi seyleri kabullenmek daha kolay olur.sen simdi hastaymissin gibi dusun canim emin ol gececek bu sanci...

aslında size çoook sinyaller vermiş zamanında da siz kendiniz anlamamışsınız..biz kadınlar nedense bazen körü körüne gidiyoruz erkeklerin peşinden,ve erkekler hiç zararlı çıkmıyorlar bu işten...ben sizi tekrar kandırır,barışırsınız diye düşünüyorum..ah vah tüh etme,aklını başına al ve artık duygularınla değil mantığınla düşün derim...

bir kadın bir erkeğe '' hayırlı cumalar'' msjı atar mı yahu :1:
bu adamla evliğinizin dönüşü yok muydu peki evlenmeden önce öğrenmişsiniz ve bile bile evlenmişsiniz.ne kadar süre sonra evlendiğinizi yazmamışsınız .
kendinizi hiç üzmeyin ilişki başka bir kadının gölgesinde başlamış zaten :4:, böyle gelir böyle gider, düzelmez, hep bir maraza çıkar.bir kere güvensizlik yaşadınız mı bu durum ömür boyu sizin peşinizi bırakmaz .

canım en son noldu kı ıtıraf mı ettı kızı sevdıgını mı soyledı ya da bı sey mı yakaladıokumustum konularını

ilk önce rabbimden içinizdeki acıyı hafifletmesini dilerim.ben yaşadığımız bir konudan örnek vericem benim kızkardeşim 22 sininde tüm ailemizi geride bırakıp kaçtı hemde yalvardığımız ve hiç değmeyen birine sevgiymiş hepsi yalan sonra ne oldu biliyormusun 1.5 yıl acıyla geçen ömürden zamanlar genç yaşta çektiği sıkıntılar adamın ne aldatmadığı kaldı nede jigola sitelerine üye olmadığı neleri çıkmadıki en acısıda bir gün kardeşime şiddet uygulayarak 5 aylık bebeğinide alıp kaçtı kardeşim çocuğunu emziremedi bile 3 ay sonra kavgayla çekişmeli polis zoruyla alabildiği bebeğini ama emziremedi bile oyüzden en azından siz anlamışsınız sadece ayrılıyorum diye üzülmeyin ben rabbimin sevgili kuluymuşum ki gerçek yüzünü gösterdi bana diyin kurtulduğunuz içinde şükredin rabbim sabır versin bacım..:14:

canım en son noldu kı ıtıraf mı ettı kızı sevdıgını mı soyledı ya da bı sey mı yakaladıokumustum konularını

faceden başka bi adres açmış ve kıza oradan istek göndermiş. kız kabul etmemiş. kızın profilini yayınlamı. ne olur artık bana cevap ver yazmış altınada.. tüm bunları 24 şubatta yapmış.. benim ruhum duymamış.. :2:

ilk önce rabbimden içinizdeki acıyı hafifletmesini dilerim.ben yaşadığımız bir konudan örnek vericem benim kızkardeşim 22 sininde tüm ailemizi geride bırakıp kaçtı hemde yalvardığımız ve hiç değmeyen birine sevgiymiş hepsi yalan sonra ne oldu biliyormusun 1.5 yıl acıyla geçen ömürden zamanlar genç yaşta çektiği sıkıntılar adamın ne aldatmadığı kaldı nede jigola sitelerine üye olmadığı neleri çıkmadıki en acısıda bir gün kardeşime şiddet uygulayarak 5 aylık bebeğinide alıp kaçtı kardeşim çocuğunu emziremedi bile 3 ay sonra kavgayla çekişmeli polis zoruyla alabildiği bebeğini ama emziremedi bile oyüzden en azından siz anlamışsınız sadece ayrılıyorum diye üzülmeyin ben rabbimin sevgili kuluymuşum ki gerçek yüzünü gösterdi bana diyin kurtulduğunuz içinde şükredin rabbim sabır versin bacım..:14:

teşekkür ederim canım. aynı şeyi yaşıyoum bnde su an..

sana tek söyleyebileceğim şey nasıl bi durumda olduğun zaten ortada eşine güvenmeyi bırak bunun altındada iyi bişey arama olan olmuş üzülmeyi kes ayaklarının üstünde kimseye muhtaç olmadan nasıl yaşarsın onu düşün şimdi sakın ayrılma eşinden yeterince soğutmuş seni zaten Allah ıslah etsin yana döne seni arasın para biriktir çalışıyosan çalışmıyosan işe gir birikim yap ayrılmak istiyorsanda öyle ayrıl sinirden elim ayağım titredi ya madem o orp..yla görüşecekti seninle niye evlendi o.çocuğu afedesin ama kendime hakim olamıyorum ablamın başınada geldi aynısı bende evleneli 7 ay olucak bizdede ailesiyle ilgili sorun var Allah yar ve yardımcın olsun karılık görevini yap ama asla yüz verme mesafe edin

Back
X