Bir sevgi bu kadar mı yalan olur :( içim kan ağlıyor.. yaşamak istemiyorum..

merhaba konuyu tesaden dalıyorum ama çok üzüldüm inan yasadıklarına öncelikle ailen vermedigi için kaçtın sanırım..birdaha anladımki ailenin istemedigi insan hakikaten hayırsız çıkıyo..bunun çok fazla şahidi oldum..gerçi keşkelerde geçti ama..canım bi arkadas yazmıstı dediği gibi biraz delil biriktir görmezden gel..sabırla umursamamaya bak..o arkadas yani eşin heyecandan armaktan başka bişi yapmıyo emin ol..çocukça işler işte..sen onla artık nazik konusmayı bırak..biraz süründürmeyi dene..kızma bana da cahil, aklı sadece kadına çalışan erkek kesiminden seninkide..
karsında zır zır ağlar kölen olur ertesi gün bşkasına aynı şeyi yapar..çok yazılacak şey var canım..Tek ihtiacın dua..Allahtan başka kimse yardım edemez sana..kaçmış olabilirsin zamanla ailende geri dönmeni isticek zaten..tek yapman gereken delilleri toplamak..ve kesin şeylerle yüzüne fırlatmakk..:75:Allah yardımcın olsun..sen onu süründürürsün sonrasında pişman olur dönerse kapına sakın affetme..yeterince konusmussun..insansa anlardı..affedersen daha büyük oynuyacaktır sana..Allah yar ve yardımcın olsun..:75:

ben hiçbişey olmamış gibi yapamam canım :59::59::59: burda tek başınada yaşayamam bu ilde hiç kimsem yokki.. :43:

canım kardeşim hangimizin kimi varki şu dünyada en yakın bildiğin bile düştüğünde yanında olmuyo nerde oturuyosun sen bi onu de önce aklını başına topla kolay yuva kurulmadığı gibi kolayda yıkılamaz kocanı o mal kızamı kaptıracaksın az gözün açık olsun sana burda anlatacak çok şey var aslında ama şaşar kalırsın seninki devede kulak kalır kendini üzme içinden geliyosa ağla için açılır biraz konuşacak dertleşecek birilerini bul bulamıyosan biz varız ama sakın yuvanı yıkma yeni evlisiniz olur böyle şeyler kimsenin yaptıüı yanına kar kalmaz en küçük pürüzde kocanı bırakırsa olmaz bu iş diğer evleneceğin kişi farklımı olucak bütün erkekler aynı malesef en safı bile tekrar düşün derim işten ayrılma düzelecek herşey inan bana bol bol yunus duası oku hatta yazayım canım dilinden düşürme emi

bu işten hayırlı bi şekilde feraha çıkmak için yunus duası ------------------Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua. "La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn." Senden başka hiçbir ilah yoktur. ...

ayrıca eşinin seni çok sevmesi için BOL BOL YA VEDUD OKU ALLAHIN İSİMLERİNİ BOLCA ZİKRET

ama sakın unutma sabırlı ol evi terketme

canım kardeşim hangimizin kimi varki şu dünyada en yakın bildiğin bile düştüğünde yanında olmuyo nerde oturuyosun sen bi onu de önce aklını başına topla kolay yuva kurulmadığı gibi kolayda yıkılamaz kocanı o mal kızamı kaptıracaksın az gözün açık olsun sana burda anlatacak çok şey var aslında ama şaşar kalırsın seninki devede kulak kalır kendini üzme içinden geliyosa ağla için açılır biraz konuşacak dertleşecek birilerini bul bulamıyosan biz varız ama sakın yuvanı yıkma yeni evlisiniz olur böyle şeyler kimsenin yaptıüı yanına kar kalmaz en küçük pürüzde kocanı bırakırsa olmaz bu iş diğer evleneceğin kişi farklımı olucak bütün erkekler aynı malesef en safı bile tekrar düşün derim işten ayrılma düzelecek herşey inan bana bol bol yunus duası oku hatta yazayım canım dilinden düşürme emi

bu işten hayırlı bi şekilde feraha çıkmak için yunus duası ------------------Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua. "La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn." Senden başka hiçbir ilah yoktur. ...

ayrıca eşinin seni çok sevmesi için BOL BOL YA VEDUD OKU ALLAHIN İSİMLERİNİ BOLCA ZİKRET

VEDUD bu ne arkadaşım accık açıklarmısın

:28:

bu işten hayırlı bi şekilde feraha çıkmak için yunus duası ------------------hz. Yunus'un (a.s) balığın karnındayken yaptığı dua. "la ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn." senden başka hiçbir ilah yoktur. ...

Ayrıca eşinin seni çok sevmesi için bol bol ya vedud oku allahın isimlerini bolca zikret

bundan sonra eşim için hiç bi duam olamaz arkadaşım. Dönüş yok. Bundan sonra ancak sabır ve huzur için dua edebilirim. Kendim ve ailemi düşünerek yaşayabilirim sadece..
Allahımdan başkahiç bi yar da gözüm yok artık benim :25:

kesinlikle katılmıyorum.

gidecek erkek gider, gitmeyecek erkek gitmez.

sevecek erkek sever, sevmeyecek erkek sevmez.

bir erkek ya seni seçer, ya da diğer kadını. kalbi kimdeyse ona gider.

"kocamı kaptırmayacam" gibi bir düşünce, terkedilmene engel olmadığı gibi seni daha da yıpratır. kaybedeceksen yine kaybedersin.

kocanın gönlü sendeyse, seni seviyorsa seni seçer. fal, büyü işe yaramaz...
--------

konuyu açan arkadaş, eşine sordun mu, gerçekte kime aşıkmış diye?

kesinlikle katılmıyorum.

Gidecek erkek gider, gitmeyecek erkek gitmez.

Sevecek erkek sever, sevmeyecek erkek sevmez.

Bir erkek ya seni seçer, ya da diğer kadını. Kalbi kimdeyse ona gider.

"kocamı kaptırmayacam" gibi bir düşünce, terkedilmene engel olmadığı gibi seni daha da yıpratır. Kaybedeceksen yine kaybedersin.

Kocanın gönlü sendeyse, seni seviyorsa seni seçer. Fal, büyü işe yaramaz...
--------

konuyu açan arkadaş, eşine sordun mu, gerçekte kime aşıkmış diye?

o hep beni çok sevdiğini söyledi kandırdı ama bu kez kandırmasına izin vermem! :20:

cnm ailen niye istememişti damadı???

ailem o ilkokul mezunu ben üniv. Anlaşamazsınız dedi istemedi. Haklı da çıktılar :19:
Her kusuruna katlanırdım ama buna katlanamam.. Ihaneti kaldırmaz yüreğim :50:

yahu sen cildirdin mi? :52:
millet kafasinda evliligini bitirdigi anda,bosanmaya karar verdiginde ve asamasinda kendi ayaklari uzerinde durabilmek icin is basvurularinda bulunuyo
sen neden istifa ediyosun ki?
hayatindan birilerini,biseyleri cikarmak istiyosan bu sahip oldugun isin olmasin
dur bakalim bi
son kez mi olacak bilmiyorum ama bi karar almak icin konus esinle
su an ki hislerinden kararindan daha adamin haberi bile yok sen ilk is istifayi bastim diyosun
yapilacaklarin sirasini karistirma

Eşinin ihaneti senin için bir yıkım olmadı diye düşünüyorum arkadaşım..
Çünkü zaten sıklıkla ayrılığı dile getiriyor, evliliğinin bir hata olduğunu düşünüyor ve bitirmeyi istiyordun.
Üzerine şimdi bu olay yaşandı, yani gözün arkada kalmayacak..

Peki seni kaçıran bu adam, ayrılırken, sen evi terk ederken ne kadar medeni olabilecek?
Aman herşeyi düşünerek ve planlı yap. Ailenin desteğini al, tek başına hareket etme.

bi insan sevmediği bi insanı bunca zaman nasıl kanırabilir.

kandırır kandırır canım..şeytanlaşmış insanlar vardır bunlarda Allah korkusu olmadığından her günü kar sayarak ,her yalanı başaraı sanark yaşar...hayatlara girer akıllara gırer kalplere gırer yakar yıkar döker cıkar gıder...nasıl olsa korkacak bir Allahı yoktur... nede sızlayacak kalbi yoktur... Her insanın kalbınde Allah vardır bilseler ve az iman etmiş olsalar hiç kimse bir insanın kalbini kırmaya cesaret edemez...korkar ve yüreklerle oynayamaz bu kadar kadın kendini kullanmış ve kirlenmiş hissetmezdi eminim ki...bilemıyoruz kıme inanalım kime güvenelim...çaldığını aldığını kar sayan erkekler dört bir yanımızda ... korku yok bu dünyayı yaşıyor öbür dünyada kul hakkından dolayı cekecegı ..karsında af dilemekten başka cehennemden kurtuluşu olmadını farkındalığı yok... ne dıyecen buda benım bu dünyadakı ımtahanım dıyecen .... cekecen sıneye... Allah herkezin kalbını bilir ...Ondan dolayı Allah herkezin kalbine göre hak ettını versin ..

son gelişmeler...
son bi ayda yaşadıklarıma ben bile anlam veremiiyorum. hayat sanki beni sınıyo.. her yaşadığım olayın daha beterini yaşıyorum her geçen gün :14:
uğruna herşeyi göze aldığım, sevgisine inanıp zamanla bağlanıp kör kütük aşık olduğum adamın ihaneti... yaptıkları.. allahım ne günah işledim diyorum her dakika.. :25: ben onun sevgine kendimden çok inandım. beni svmediği ihtimalini bile hiç aklıma getirmezken bu yaşadıklaım.. hayallerimi,umutlarımı, inandıklarımı, inancımı, sevgimi,yüreğimi yakıp geçti.. aşka inanmazdım.. ama şimdi biliyorum ki AŞK ne mntık dinliyo, ne de başka bişey.. aşıksan herşey hükümsüzleşiyo.. herkes herşey kendin bile yalan oluyosun.. tek gerçek o oluyo..
yandım.. yıkıldım.. günlerdir acıdan kıvrandım.. sevdiğin insanın sevgisine inandığın insanın sevgisiniin aşkının yalan olduğunu düşünmek... tüm yaşadıklarının sahte olduğunu bilmek kadar acı bişey yok.. :50:
beni sevdiğine olan inancım ölmemiş olsa. yani ne bilim beni sevmiş ama sevgisi tükenmiş başka birine aşık olmuş oolsa, aldatsa beni yemin ederim bu kadar koymaz.. ama benle yaşadığı herşeyiin yalan olduğunu düşünmek.. hep bi başkasını düşündüğünü, benleyken bile başka bi hayalde dolaştığını düşünmek insana ölümden de acı geliyo..
dün dananın kuyruğu koptu isyanı bastım.. herşeyi bildiğimi söyledim ve evden gitmesini istedim..ben tüm düşüncelerimi söylerken bile gözlerinden yaşlar boşalmaya başladı. beni çok sevdiğini böyle bişeyi nasıl düşündüğümü.. kendisinin dünyadan haberi olmadığını.. tüm ömrü ıyunca benim kadar kimseyi sevmediğini.. onun günahını aldığımı..birilerinin ona tuzak kurduğunu falan söyledi.. yeminler etti.. belkide kızın kendine bi komplo kurduğunu falan söyledi. benim yanımda kızı aradı kız açmdı. benim telefondan arayınca kız açtı. hoporlör açık konuştular kıza hesap sordu. kıda böyle bişeyden haberi olmadığını. görüşmediklerini söyledi..ama artık ona hiç güvenim yok allah bir dediğine bie inanmıyorum..ban ısrarla bunu ispatlayacağını alnının ak olduğunu söyleyip durdu. ama biliyorum bunu ispatlaması imkansız. yeminler ediyo dünden beri yalvarıyo gözyaşı döküyo..
bilmiyorum kızlar eğer sevmiyo olsa beni ne de bu kadar çaba göstersin zaten istediğ
de benim gitmem olmaz mı beni istemiyo olsa.. veya ne bilim bu kadar yeminler içebilir mi.. hiç mi korkmaz allahından.. yıllarca sevgisine inandığım, yüreğindeki sevgiye aşık olduğum insan.. on a olan güvenimi yakttı yıktı geçti..şimdş bu olayı nasıl çözebilirim.. nasıl ona inanabilirm ben.. içimdeki bu ihtimallerle daha ne kadar yaşayabilirim... herşeye rağmen çook seviyorum..tüm hayatımı mahvetti ama hala ona aşığım.. güvenmiyorum belki aşık olduğum insan değil hareketleri ama ben kabullenmiyorum.. hala çok huzursuzum..çok mutsuzum.. ya o ya ben öleceğim belki de bi hiç uğruna.. kafayı yiyeceğim :43::43:

Son düzenleme:
canım beni cok üzüldüm inan durum gercekten karmasık ve zor ama kim niye ugrassın
yada ugrasıyosa bile sebep ne, ne varki ugrasıyo hem dğiğer konularını da okumuşrumö evet kein bi sonuc yok gibi ama sürekli pürüzler var bu kuşkular da seni yiyip btirecek belki biraz uzaklaşmak lazım
hep bunu sölüyorum ama gercekten sakin salim kafayla düşünmek lazım herşeyi gözden gecir ona göre karar ver ailenin yanına git ordaki durumlarıda bi gör paylaşmayı dene onlarlada istemedikleri bi evlilik yapmış olmada kararsız kalışını destekleyebilir. ailen onlar yalnız bırakmmıyacaklardır seni bi denen derim

Burada kim ne derse desin karar yine sizin tabii ki ancak ben kendi deneymlerimden şunu söyleyebilirim. Bana da yıllarca herkes olmaz bu iş dedi inadına yürüttüm yolun sonuna kadar gittim. Çünkü aklımda hep şu vardı bir gün bitse bile ben 'elimden gelen herşeyi yaptım' diyeceğim. Ve ne kadar biteceğini bilsem de sonuna kadar gittim. Aynen şarkı sözlerindeki gibi 'bir saatten sonra acıtmıyor'. :31: Yine adam akıllanmayınca bıraktım gitti. Hastanelik oldum, aylarca ölü gibi yaşadım ama bir yandan da her gün iyileşme sürecinde olduğumu biliyordum. :26: Ve bir gün geldi mesajlarına bile cevap vermeye tenezzül etmedim. Dünyada evlat acısından başka hiçbir acı yıllarca sürmez. :34:

Arkadaşlarınızın çevredekilerin düzgün giden ilişkilerine bakıp özenmeyecek misiniz demeyecek misiniz biz niye böyle değiliz diye? Siz kendnizi neye layık görüyorsanız onu bulacaksınız. Ayrılın demiyorum ama hani klişe bir laf vardır ya kalbinizin sesini dinleyin diye. Ne kadar çok şüphelerinizin boşa çıktığını isteseniz de aslında kalbiniz tüm bunların size doğru olup olmadığını söylüyor ancak biz duymamazlıktan geliyoruz. Sizin gönlünüz rahat edecek mi ona geri dönünce ? Onu düşünün. Kalben huzurluysanız yanında tamam. Değilseniz hiç uğraşmayın.:50:

son gelişmeler...
son bi ayda yaşadıklarıma ben bile anlam veremiiyorum. hayat sanki beni sınıyo.. her yaşadığım olayın daha beterini yaşıyorum her geçen gün :14:
uğruna herşeyi göze aldığım, sevgisine inanıp zamanla bağlanıp kör kütük aşık olduğum adamın ihaneti... yaptıkları.. allahım ne günah işledim diyorum her dakika.. :25: ben onun sevgine kendimden çok inandım. beni svmediği ihtimalini bile hiç aklıma getirmezken bu yaşadıklaım.. hayallerimi,umutlarımı, inandıklarımı, inancımı, sevgimi,yüreğimi yakıp geçti.. aşka inanmazdım.. ama şimdi biliyorum ki AŞK ne mntık dinliyo, ne de başka bişey.. aşıksan herşey hükümsüzleşiyo.. herkes herşey kendin bile yalan oluyosun.. tek gerçek o oluyo..
yandım.. yıkıldım.. günlerdir acıdan kıvrandım.. sevdiğin insanın sevgisine inandığın insanın sevgisiniin aşkının yalan olduğunu düşünmek... tüm yaşadıklarının sahte olduğunu bilmek kadar acı bişey yok.. :50:
beni sevdiğine olan inancım ölmemiş olsa. yani ne bilim beni sevmiş ama sevgisi tükenmiş başka birine aşık olmuş oolsa, aldatsa beni yemin ederim bu kadar koymaz.. ama benle yaşadığı herşeyiin yalan olduğunu düşünmek.. hep bi başkasını düşündüğünü, benleyken bile başka bi hayalde dolaştığını düşünmek insana ölümden de acı geliyo..
dün dananın kuyruğu koptu isyanı bastım.. herşeyi bildiğimi söyledim ve evden gitmesini istedim..ben tüm düşüncelerimi söylerken bile gözlerinden yaşlar boşalmaya başladı. beni çok sevdiğini böyle bişeyi nasıl düşündüğümü.. kendisinin dünyadan haberi olmadığını.. tüm ömrü ıyunca benim kadar kimseyi sevmediğini.. onun günahını aldığımı..birilerinin ona tuzak kurduğunu falan söyledi.. yeminler etti.. belkide kızın kendine bi komplo kurduğunu falan söyledi. benim yanımda kızı aradı kız açmdı. benim telefondan arayınca kız açtı. hoporlör açık konuştular kıza hesap sordu. kıda böyle bişeyden haberi olmadığını. görüşmediklerini söyledi..ama artık ona hiç güvenim yok allah bir dediğine bie inanmıyorum..ban ısrarla bunu ispatlayacağını alnının ak olduğunu söyleyip durdu. ama biliyorum bunu ispatlaması imkansız. yeminler ediyo dünden beri yalvarıyo gözyaşı döküyo..
bilmiyorum kızlar eğer sevmiyo olsa beni ne de bu kadar çaba göstersin zaten istediğ
de benim gitmem olmaz mı beni istemiyo olsa.. veya ne bilim bu kadar yeminler içebilir mi.. hiç mi korkmaz allahından.. yıllarca sevgisine inandığım, yüreğindeki sevgiye aşık olduğum insan.. on a olan güvenimi yakttı yıktı geçti..şimdş bu olayı nasıl çözebilirim.. nasıl ona inanabilirm ben.. içimdeki bu ihtimallerle daha ne kadar yaşayabilirim... herşeye rağmen çook seviyorum..tüm hayatımı mahvetti ama hala ona aşığım.. güvenmiyorum belki aşık olduğum insan değil hareketleri ama ben kabullenmiyorum.. hala çok huzursuzum..çok mutsuzum.. ya o ya ben öleceğim belki de bi hiç uğruna.. kafayı yiyeceğim :43::43:

gelişmeleri yazmışsınız şimdi gördüm eşinizi çok sevdiğiniz için sizi ikna etmesi zor olmuyor böyle kararsızlıkla evlilik bitirilmez artık bu size kalmış birşey eşinizi siz tanıyorsunuz doğru söyleyip söylemediğine en iyi siz karar verebilirsiniz bence iyi düşünmelisiniz.

son gelişmeler...

bugün tam iki gün oldu :( hala yalanlar.. hala inkar.. hala yalvarma.. acaba gerçekten masum mu allahım ne olur yardam..
hata mı yapıyorum acab?
arkadaşlar sizce doğru söylüyo olabilir mi ? kulum köpeğim olmaya hazır.. son bi şans versem mi ?

bugün tam iki gün oldu :( hala yalanlar.. hala inkar.. hala yalvarma.. acaba gerçekten masum mu allahım ne olur yardam..
hata mı yapıyorum acab?
arkadaşlar sizce doğru söylüyo olabilir mi ? kulum köpeğim olmaya hazır.. son bi şans versem mi ?

Allah yardımcınız olsun aldattı aldatmadı mı bu ikilemde kalmak inanılmaz zor bişey:26: çok seviyorsunuz eşinizde madem çok sevior ama neden ya erkekleri anlamak neden bu kadar zor sadece sevdiği kadına saklamak kendini onlar için çok mu imkansız.. kalbinizin sesini dinleyin doğru da olsa yanlışta olsa kararı siz verin bence

Back
X