merhaba konuyu tesaden dalıyorum ama çok üzüldüm inan yasadıklarına öncelikle ailen vermedigi için kaçtın sanırım..birdaha anladımki ailenin istemedigi insan hakikaten hayırsız çıkıyo..bunun çok fazla şahidi oldum..gerçi keşkelerde geçti ama..canım bi arkadas yazmıstı dediği gibi biraz delil biriktir görmezden gel..sabırla umursamamaya bak..o arkadas yani eşin heyecandan armaktan başka bişi yapmıyo emin ol..çocukça işler işte..sen onla artık nazik konusmayı bırak..biraz süründürmeyi dene..kızma bana da cahil, aklı sadece kadına çalışan erkek kesiminden seninkide..
karsında zır zır ağlar kölen olur ertesi gün bşkasına aynı şeyi yapar..çok yazılacak şey var canım..Tek ihtiacın dua..Allahtan başka kimse yardım edemez sana..kaçmış olabilirsin zamanla ailende geri dönmeni isticek zaten..tek yapman gereken delilleri toplamak..ve kesin şeylerle yüzüne fırlatmakk..
Allah yardımcın olsun..sen onu süründürürsün sonrasında pişman olur dönerse kapına sakın affetme..yeterince konusmussun..insansa anlardı..affedersen daha büyük oynuyacaktır sana..Allah yar ve yardımcın olsun..
karsında zır zır ağlar kölen olur ertesi gün bşkasına aynı şeyi yapar..çok yazılacak şey var canım..Tek ihtiacın dua..Allahtan başka kimse yardım edemez sana..kaçmış olabilirsin zamanla ailende geri dönmeni isticek zaten..tek yapman gereken delilleri toplamak..ve kesin şeylerle yüzüne fırlatmakk..