- 23 Ağustos 2012
- 51.820
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.291
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır abin başlatmadı. abin öküz. doğası gereği abi olduğu için. sizin aranızdaki ilişki bu. bende eşime derim ki d günümde bana şu çantayı al. ben almam maaşımın 1/4 i ayıp olmaz işime bile gelir. anlatabildim değil mi ? ama kız gelin aday adayı, cinsiyetinden ötürü ibanla para atılmayacağını bilir. kızların nelere önem verdiğini bilir. eve gelirken çiçek almış almasaymış çok cool ya ?Aslında abim başlattı da neyse artık
Kız işten çıkıp gelmişti o gün bakmaya zamanı olmamış abimde bana ertesi gün diyince+1
O nasıl eli boş geldiyse senin doğum gününe, sen de o rahatlıkla gideceksin işte.Hiç de ayıp olmaz bence, onun yaptığı ayıp değil miydi? E değilmiş demek ki, ortamın davranış kodu buysa ayak uyduracaksın. Gideceksin eğlenip neşe saçacaksın, bu kadar.
![]()
ya ececim, d günün herhalde o gün belli oldu aniden mi doğdun sen ; ) alma işte bişey seninde paran yok, keyfin yok, yorgunsun, kötüsün , bişeysin, alma bak nasıl kulağına gelecek . abin sana neden almadın üzüldü kız diyecek ?Kız işten çıkıp gelmişti o gün bakmaya zamanı olmamış abimde bana ertesi gün diyincekız sonradan alamadım ayıp oldu demiş. Abim de bana parası yoktu belki ben sana atayım sonra biz hallederiz dedi. Hediyesinde degilim cidden de ben nasıl davranacağım ona karşı bilemedim
Yani ben olsam aceleye geldi kusura bakma der, sonra bir kupa kitap da olsa bir sonraki görüşmede verirdim.Kız işten çıkıp gelmişti o gün bakmaya zamanı olmamış abimde bana ertesi gün diyincekız sonradan alamadım ayıp oldu demiş. Abim de bana parası yoktu belki ben sana atayım sonra biz hallederiz dedi. Hediyesinde degilim cidden de ben nasıl davranacağım ona karşı bilemedim
Durun bilendirmeyin beni şimdikonusu geçerse şey mi desem ben doğum günlerine önem veriyorum seni yeni yeni tanıyorum bu yüzden pek bir şey beklemedim Bi dahakine artık desem saçma olur mu ya
![]()
Şey mi yapsam o zaman abime sen kendi adına gönder ben alırım kendime kız arkadaşınınkine gerek yok üzerinden geçti baya mı desemHiç bir şey deme. Bir konunuyu ne kadar dillendirirseniz o kadar söz olur. Ne bir şey alın nede konuşun.
ya zaten kız bişey göndermeyecek, ayy kaç yaşına giriyorsun sen ya. bırak karıştırma hediye işi bitti gitti kapandı. zamanında alacaktı gelecekti.Şey mi yapsam o zaman abime sen kendi adına gönder ben alırım kendime kız arkadaşınınkine gerek yok üzerinden geçti baya mı desem
Şey mi yapsam o zaman abime sen kendi adına gönder ben alırım kendime kız arkadaşınınkine gerek yok üzerinden geçti baya mı desem
Kızlar bir hafta önce benim doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi kutladık güzeldi. Abim hediye bakamadıklarını bir sonraki güne alıp vereceklerini söylediler tamam dedim ama verilmedi tabiki de hediyesinde degilim zaten kız arkadaşından bir şey beklemedim elbette. 3 gün önce de bize tanışmaya getirdi çiçek almış bize sevindim tabiki de 1 hafta sonra da abimin kız arkadaşının doğum günü var gidicem tabiki ama bir şey almalımıyım sizce ben?
Doğum günümden önce tanıştım kızla bide doğum günüme geldi 2 kere görmüş oldum. Önceden biliyordu yani. Doğum günümde abim aradı buluşalım kutlayalım diye tamam dedim bende sonradan abim yazdı alamadık kusura bakma ertesi güne alırız diye ona da tamam dedim. Beklemiyordum dediğim gibi kızdan. Ama şimdi sizde böyle söyleyince Bi geri adım attım abim zaten öküz o ayrı daSizin doğum gününüze davetli olarak mi geldi kız? Yoksa haberi yoktu da abi mi getirdi?Eğer bilerek bomboş geldiyse ve onu dg kadar da hediyeniz gelmezse siz de bomboş gidin.Hediyenin elbet karşılığı olmaz ama bu durum farklı.Buradaki mesaj düşünüldüğüm kadar düşünürüm.Yıllardir tanıdığın biridir OK de.Yeni tanıdığım birine ben olsam almam
Ben pasta da sevmem konu sahibi en güzelinden bı tatlı söylesin abisi ödesinBir sey almazdim, gider pastadan yerdim.
Almaya çok gerek yok ,alacağım derseniz küçük bi hediye alabilirsiniz maksar eliniz boş olmasın (şal ,fular minik bi cüzdan vs gibi)Kızlar bir hafta önce benim doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi kutladık güzeldi. Abim hediye bakamadıklarını bir sonraki güne alıp vereceklerini söylediler tamam dedim ama verilmedi tabiki de hediyesinde degilim zaten kız arkadaşından bir şey beklemedim elbette. 3 gün önce de bize tanışmaya getirdi çiçek almış bize sevindim tabiki de 1 hafta sonra da abimin kız arkadaşının doğum günü var gidicem tabiki ama bir şey almalımıyım sizce ben?
Saçma olurDurun bilendirmeyin beni şimdikonusu geçerse şey mi desem ben doğum günlerine önem veriyorum seni yeni yeni tanıyorum bu yüzden pek bir şey beklemedim Bi dahakine artık desem saçma olur mu ya
![]()
Evet ödeme var Ocak ayına ait Aralık ayında bide 6 ay geçtiği için çok da işe yaramıyor otelde kamera vs yok günlük saatlik bir yer ve hala ben gitmedim amcam gitti diyor amcası da kabul ediyor.. Seviyorum hatam seni yanlız bırakmak diyor. Bu sevgi değil karşındakini kullanmak salak yerine koymak.
Otele ben gitmedim amcam gitti diyordu zaten amcası da kabul etti yersen tabi. Amcasına otele gitsin diye kart vermek ne derece mantıklı olursa artık. Gitti ama ispatım yok.
Ayy aman boşver ona alacağı parayla kendisine geçmiş bir doğum günü hediyesi alsın benceBurda düşüncesiz olan kız değil abisi o da var
Katılıyorum. Beni düşünmeyeni ben de düşünmem , yapmayana ben de yapmam banane yani![]()
Evet bu da bir bakış açısı. Ben yine de şanım yürüsün derdim amasadece bir kez yaparım. Baktım suistimal ediliyor, bir daha yapmam.
Akrep olan ben miyim siz misiniz a bacılarZerriniffet
Salon Kadini
Kendine hediye alma fikri de aşırı mantıklı bu arada. Hatta kızın doğum gününde bunu da sizin adınıza kendime aldım falan dese şov olmaz mı![]()
İşte o zaman şanı yürürBenim de yükselenim akrep o sayılıyor mu
Bu bakış açısı daha çok geçmişte bolca enayi yerine konulanlarda çıkıyor sanırım üzüldüm kendime şu an. Bundan sonra ne kadar köfte o kadar belediye ekmeği dsdshs
Herkese ilk hediyeyi ben almış birisi olarak yazıyorum. Hayır alma.Kızlar bir hafta önce benim doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi kutladık güzeldi. Abim hediye bakamadıklarını bir sonraki güne alıp vereceklerini söylediler tamam dedim ama verilmedi tabiki de hediyesinde degilim zaten kız arkadaşından bir şey beklemedim elbette. 3 gün önce de bize tanışmaya getirdi çiçek almış bize sevindim tabiki de 1 hafta sonra da abimin kız arkadaşının doğum günü var gidicem tabiki ama bir şey almalımıyım sizce ben?
Bacım okulun varsa kayıt yaptıracağımKonu sahibi sen görümcesin kendine gel bırak o sana yaranmak aileye girmek için bişeyler yapsın![]()
Boşlukları ' stiletto ile don almamayı öğrendik ' şeklinde doldurup buna hak vermeme kaç puanAy simdi benim bi tarafim gocmen ve bilen bilir edepsiz atasozumuz cok, ananem soyle der, "si*ile si*ile do*almamayi öğrendik"
Bu arada yukselenim akrep. 🖐
Yshshshhd atasozu deyince de sen beeeBoşlukları ' stiletto ile don almamayı öğrendik ' şeklinde doldurup buna hak vermeme kaç puan![]()