Bir şey olmuyorsa eğer, daha iyisi olacağı için midir?

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Kendimle ilgili bir şey için çok emek verdim, aylardır gece gündüz çalıştım. Tamamen benden bağımsız bir sebepten dolayı olmadı. İçim yanıyor, çok üzülüyorum.

İnançlı bir insanım, her şerde bir hayır olduğuna inanırım. Bu sefer yapamıyorum, göz yaşlarıma hakim olamıyorum, olmama ihtimali olmayan bir şeydi çünkü hiç beklemiyordum ben dahil kimse beklemiyordu.

Allah affetsin beni aklımdan böyle şeyler geçtiği için ama artık ne umudum ne hevesim kaldı, o kadar çok emeğim var ki, o kadar çok dua ettik ki. Sözüne çok güvendiğim bir büyüğüm, 'İstediğin şey olmadıysa eğer, daha iyisi olacağı içindir. Sadece duanı et, bekle ve gör' dedi. Öyle midir gerçekten yoksa beni avutmak için mi söyledi?

Doğru düzgün düşünemeden yazdım, anlaşılır olmadıysa kusuruma bakmayın.

bende öyle düşünüyorum ama şuda var rabbm onu sana vermediyse eğer çok isteyip çabaladığın şeyi belki senin için hayırlı olmadıgını bıldiği için vermemiştir hakkında hayırlısı böyleymiş ama şuda bir gerçek rabbim BİR KAPI KAPATAIRSA DİĞERİNİ AÇAR senin rızkın nasibin mutluluğun olmayan şeyde değil başka yerdedir umarım ilerde o mutlulukla karsılasınca şuan olmayan şeye iyiki olmamış dersin

çok zor da olsa Allaha teslim olmak zorundayız.
hayatta beni de çok üzen şeyler oldu
çoğu insanın başına üzücü şeyler geliyor
biz dünyada imtihan için varız

Sanırım üniversite sınavı ya da kpss gibi bir şey olmadı.

Sağlıktan başka her şey yalan canım, tekrar çalışırsın, başka kapılar açılır önüne.

Yok hayır üniversite sınavı ya da KPSS değil, üniversite öğrencisiyim şu an, KPSS de düşünmüyorum.

Kariyerimle alakalı bir konu olduğu doğru. Bir çalışmam için destek alacaktım ancak benden bağımsız kişilerin hatası yüzünden olan bana oldu. Benim için o kadar önemliydi ki. Şu an içimden çalışmaya devam etmek bile gelmiyor.

Tek dileğim Allahtan, buna eşdeğer bir fırsat çıkarması karşıma...

o zaman bir projeyle alakalı sanırım.

öyleyse hiç üzülme canım dünyanın sonu mu?elbette karşına başka fırsatlar çıkacaktır.

o zaman bir projeyle alakalı sanırım.

öyleyse hiç üzülme canım dünyanın sonu mu?elbette karşına başka fırsatlar çıkacaktır.

Evet, öyle.

Yalnızca bu destek alamadığım kuruma eşdeğer bir kurum daha yok Türkiye' de. En çok buna üzülüyorum.

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ama işte bizim göremediğimiz şeyler var.
Benimde olmama ihtimali yok olan şey olmadı. Üzüldüm ağladım sızlandım ama yaşıyorum hala
Elbet olacaktır birgün
Rabbim birinin nasibini tamamen keserse yanına alırmış demekki bi yerlerde bi nasibimiz hala varki yaşıyoruz

Daha iyisi daha kötüsü diye bir konu yok.
Arkadaşın da dediği gibi sınav dünyasındayız.
Müfakatlar diğer tarafta.
Daha iyisini de verebilir,ne kadar şükredeceksin diye...
Daha kötüsünü de verebilir ne kadar dayanacaksın diye...
Allahım hepimize yardım etsin,hayat zor vesselam...

Evet, öyle.

Yalnızca bu destek alamadığım kuruma eşdeğer bir kurum daha yok Türkiye' de. En çok buna üzülüyorum.

kurumun da neresi olduğunu tahmin ediyorum. emeğinin karşılığını alamamışsın üzülüyorsun ama bu tip durumlarda yapmak gereken zamanın geçmesini beklemek bir süre sonra olmamasını kabul edip önüne bakacaksın zaten.

benim de bir çalışmada bütün yaptıklarım boşa gitmişti. ilk günler düşündükçe nefes bile alamıyordum.

hayırlısı buymuş diye düşünmeye çalışıyordum. şimdi üstünden zaman geçti takmıyorum bile.

daha iyisi olup olmayacağını da Allah bilir. :26:

Ben de şu an o durumdayım, kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Ben çalışmama devam edeceğim benim için bi son olmadı elbette ama hayallerim umutlarım hepsi yok oldu.

Bir sey olmadiysa ya zamani gelmemistir ya da daha iyisi verilecektir.uzulme eger bi sey istersen
Allah EVET der iyisini verir,HAYIR der daha iyisini verir BEKLE der en iyisini verir.
Sabret bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…