Bir şey yaptım ama doğru mu yanlış mı?!

jouska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
1.377
782
Merhaba,
Ben 19 yaşındayım geçen sene birisiyle tesadüfen ve benim attığım adımla görüşmeye başladık 5 ay kadar konuştuk daha sonra sevgili olduk fakat çok az sürdü ailem devam etmemi istemedi bir şeyler oldu ve ayrıldık daha sonra ne kadar çabuk vazgeçtiği için ona yazdım defalarca hiç birinde geri dönmedi. Bir sene geçti ama onu düşünmediğim hiç bir an yok geçenlerde de beni birisi aradı açtım fakat konuşmadı whatsapptan numaranın kime ait olduğuna baktım fotoğraftaki kişiyi tanımıyordum ta ki açtığım sahte hesaptan onun profiline bakana kadar yer bildirimi yaptığı kişiye çok benziyordu ama yine de emin olamadım bu kafamı uzun zamandır kurcalıyordu az önce yakın arkadaşı olan ama şimdi görüşmediği çocuğa o sahte hesaptan yazdım onunla ilgili sormak istediğim şeyler olduğunu eğer çocuk cevap yazarsa kim olduğumu ve sormak istediklerimi yazacağım sizce nasıl davranmalıyım? Biraz da pişmanım aslında ama yapacak başka bir şeyim yoktu :KK43: o_O

Merhaba,
Ben 19 yaşındayım geçen sene birisiyle tesadüfen ve benim attığım adımla görüşmeye başladık 5 ay kadar konuştuk daha sonra sevgili olduk fakat çok az sürdü ailem devam etmemi istemedi bir şeyler oldu ve ayrıldık daha sonra ne kadar çabuk vazgeçtiği için ona yazdım defalarca hiç birinde geri dönmedi. Bir sene geçti ama onu düşünmediğim hiç bir an yok geçenlerde de beni birisi aradı açtım fakat konuşmadı whatsapptan numaranın kime ait olduğuna baktım fotoğraftaki kişiyi tanımıyordum ta ki açtığım sahte hesaptan onun profiline bakana kadar yer bildirimi yaptığı kişiye çok benziyordu ama yine de emin olamadım bu kafamı uzun zamandır kurcalıyordu az önce yakın arkadaşı olan ama şimdi görüşmediği çocuğa o sahte hesaptan yazdım onunla ilgili sormak istediğim şeyler olduğunu eğer çocuk cevap yazarsa kim olduğumu ve sormak istediklerimi yazacağım sizce nasıl davranmalıyım? Biraz da pişmanım aslında ama yapacak başka bir şeyim yoktu :KK43: o_O

sen ayrılmışssın ve ondan çabuk vazgeçtiği için yazmışsın birde, hayali şeylerle zamanını alma kendinin, yani o muydu acaba falan diyerek boşa zaman harcıyorsun, zaten zamanında dönmek istemişsin dönmemiş, boşver yoluna bak, düşündükçe büyütürsün gözünde unutacağın varsa da unutamazsın

19 yaşında bir insan bu kadar boş kalmamalı. Boşluktan kafaya taktığın kesin. Yoksa kıssacık bir ilişkiden sonra, onca mesajına rağmen, senle 2 çift laf konuşmaya çalışmayan bir çocuğun peşinden iz sürmen, hergün onun hayalleri ile yaşaman yersiz.

Yok mu okul, sınav, herhangi yapıcı bir meşgale?

19 yaşında bir insan bu kadar boş kalmamalı. Boşluktan kafaya taktığın kesin. Yoksa kıssacık bir ilişkiden sonra, onca mesajına rağmen, senle 2 çift laf konuşmaya çalışmayan bir çocuğun peşinden iz sürmen, hergün onun hayalleri ile yaşaman yersin.

Yok mu okul, sınav, herhangi yapıcı bir meşgale?
Evet haklısınız ama aklımdaki düşünceleri atamıyorum maalesef içimdeki şüphe geçsin diye yaptım bazı şeyleri lys ye hazırlanıyorum tekrar ders çalışıyorum tabi ki o_O

yahu bir de, bir insana, "nasıl benden bu kadar kolay vazgeçtin" demek, bunun hesabını sormak nasıl birşeydir, hem de defalarca...
Neden kendinizi benim yerime koymadan direkt yargılıyorsunuz hiç mi empati yapamazsınız?

Seni isteyen, seven adam ne olursa olsun yanında olurdu. Ayrılma kararını kabul ettiği gibi üzerine yazdıklarına cevap vermemesi zaten seni sevmediğinin göstergesi. Daha neden kurcalıyorsun ki? Bırak geçmişi önüne bak. Kimseye de yazıp kendini küçük düşürme :KK12:

sen ayrılmışssın ve ondan çabuk vazgeçtiği için yazmışsın birde, hayali şeylerle zamanını alma kendinin, yani o muydu acaba falan diyerek boşa zaman harcıyorsun, zaten zamanında dönmek istemişsin dönmemiş, boşver yoluna bak, düşündükçe büyütürsün gözünde unutacağın varsa da unutamazsın
Beraberken beni sevdiğini söylüyordu ona çok inanmıştım yaptığım şeyin doğru olmadığını zaman harcadığımı biliyorum ama kendime engel olamıyorum o kadar kötü şeyler yaşadım ki şu son olayda içimde bir umut yeşermesine sebep oldu kafam çok karışık zaten :KK43:

Beraberken beni sevdiğini söylüyordu ona çok inanmıştım yaptığım şeyin doğru olmadığını zaman harcadığımı biliyorum ama kendime engel olamıyorum o kadar kötü şeyler yaşadım ki şu son olayda içimde bir umut yeşermesine sebep oldu kafam çok karışık zaten :KK43:

canım zaten dönse senin kabul edeceğini biliyordur az çok, dönmek istese neden böyle dolambaçlı bir yol seçsin ki, o yüzden çok fazla müdahale etme

Bir arkadasim iki sene once bi iliski yasamisti. Cocuck bunu birakip gitti. Hic bir sey demeden. Kiz o zamanlar senin yaslarindaydi. Agladi kafasina takti nasil olur dedi. Hirs yapti..

Hirsiyla cocugu bi sekilde elde etti. 1 sene kadar ciktilar.
Yapma dedik etme dedik ama dinlenedi.

Tam istemeye 2 ay kala cocuk eski sevgilisiyle sahte hesaptan konustugunu hatta gorustuklerini yakaladi..

Iyi dusun bence..
Ben olsam neden diye sormazdim acikcasi..

Erkeklerin büyük bir çoğunluğu istediğini elde edene kadar sevdiğini, taptığını, hiç bırakmayacağını vs.söyler. Bunu hepimiz yaşadık, yaşıyoruz. Sen onun ağzından çıkan kelimelere değil, hareketleriyle gösterdiklerine bakmalısın. Onların her "seni seviyorum" deyişine inanırsan böyle daha çok hayal kırıklığına uğrarsın. :KK66:

yaşın genç insan o yaşlarda gerçek aşkı bulduğunu sanır.10 yıl sonra o kişi aklına bile gelmeyecek çok sevdiğin bir adamla evli olacaksın belki de.salla gitsin arkana dönüp bakma.bitmiş geçmiş çok istiyorsa o seni arar zaten.

arkadaşım, gururun nerede Allah aşkına
bittikten sonra aranmamışsın, cevaplanmamışsın, istenmemişsin, reddedilmişsin
bu ısrar neden?
bırak, kendini küçük düşürme!
yazma kimseye birşey

kesınlıkle katılıyorum. bu erkeklerı bukadar tepenıze çıkarmak nıye???dunyada bır omu var???????
bırde henuz 19 yasındasın.......hayatta baska hedeflerın olmalı okul gbı,meslek gbı.....bu yasta begendığın asık oldugun kışılerı bırkaç sene sonra ıstemeyeceksın çunku daha kışılığın oturmadıgı yaslardasın....dıkkat et yanlış yapma........o defrterıde kapat arkana bakma bır daha.......

Peki arkadaşı mesajıma dönüş yaptığında ne yazmalıyım sizce? o_O

biraz gururlu ol. ilerde bu yaptıklarına çok üzülürsün.
Aylar sonra biri arıyor ve ben onun aradığını düşündüğüm için böyle bir şey yaptım yoksa 1 yıl içinde hiç bir şey yapmadım ayrıldıktan sonra yazdıklarımsa henüz daha çok yeniydi ayrılığımızın üstünden 2 hafta bile geçmemişti onları yazdığımda inanın 1 yılda ona karşı hiç bir hamlede bulunmadım şu son yaptığım haricinde o_O

X