Bir şeyi alırken bin kez düşünme

Daha önce her istediğimi alırdım. Şimdi doğru düzgün kıyafetim bile yok. Alırken bin kere düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. Çok kararsız biri oldum çıktım. Napcam bilmiyorum niye böyle oldum. Evleniyoruz. Zorluk çekmiyoruz aslında. Çık şükür geçiriyoruz hemde Türkiye şartlarında iyi bir gelirimiz de var. Ama içimde bir burukluk oluyor kendime kıyafet alırken. Daha doğrusu elim artık almaya sa gitmiyor. Siz böyle miydiniz?
Dogru düzgün kıyafetın yokmus durumunda varmıs neden almıyosun bellı bı yastan sonra zatem her gördüğünü giyemıyor ınsan abarmadıgınsurece bence al ınsanın gıyımı kusamı guzel olunca ozguvenıde gelıyor

Kiyafetiniz coksa belki bundan dolayi bu hislere kapilmis olabilirsiniz..bende ayni dolabim doldu tasti.. artik kiyafetten biktim usandim.. mesela gecen hafta yine ufak tefek biseyler aldim kendime kizdim.. artik dolabim almiyor cidden..

O karasızlıktan değil parayı yanlış yerde kullanmaya korkmaktan bence belki daha iyisini bulurum belki daha güzeli vardır derken oluyor.

Ben de doydum artık kıyafete. Çula çaputa para vermek istemiyorum. O parayı kazanmak için evimden çocuğumdan ayrı kalıyorum. Ama eskiden çok alırdım. Öyle mutlu olacağımı sanırdım. Yanılmışım.
P Pamukpremsesss alsam mı almasam mı diye düşünüyor olman kötü birşey değil ki. Hatta bence iyi birşey.
Benim kıyafet için aylık limitim 150 TL. Bazı aylar hiç almıyorum. Bu rakam sonraki aya devrediyor. BaZen daha fazla rakama birşey alıyorum. Bir kaç ay almıyorum. Zaten çıplak kalmam bir kaç sene kıyafet almasam.
İnsanın öncelikleri de önemli bence. Benim önceliğim 3-4 yıldır oğlumla beraber o bizden ayrılana kadar bol bol gezmek. Artık etek alınca değil de biryere tatil planı yapınca daha çok mutlu oluyorum.

klasik parçalar alırsanız içiniz daha rahat eder
kaliteli ve klasik seçimler her zaman kullanılır parası boşa gitmez

Back
X