Bir şeyi çok istersin olmaz, ne zamanki vazgeçersin o an olur...

Ah bu söz ne kadar doğru bir bilsennn
Bir zamanlar öyle çok istersin ki o an olsa mutluluktan öleceksindir
Ama gel gelelim ki ne zaman artık o çok istediğin şeyi istemez , umursamazsın .
İşte o zaman patt diye oluverir ..
Çok üzüldüğüm bir durumdur ...
Bir taraftan da sevinirim demek ki olmaması gereken bir şeymiş ki olmamış . :)

Bir laf daha var, hayatta en çok istediğin şeyler, sen onu beklemezken karşına çıkar :)

Şu an bende böyle bir durumdayım. Olmasını istediğim büyüüüüüüük birşey var. Kendi kendime şizofren oldum düşüne düşüne. Ama biliyorum şu an olmayacak. Ben ne zaman ümidi keseceğim o zaman gelecek bana :)

ev bulmakdan vazgeciyorum!!
calisip para kazanmakdan vazgeciyorum
is bulmakdan vazgeciyorum!!

istahsiz askim icin istedigim kalpli tavadanda vazgeciyorum..
kayin validemden bekledigim deyer yada saygidan vazgeciyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beni uzen herseyden vazgeciyorum!! sinir eden herseyden vazgeciyorum!!!!!!!!!!!

ohh be rahatladim! konu sayibi arkadasim bir hafta icinde bunlar gerceklesmezse.. tekrar donderim bu sayfaya :ssz::19:

ev bulmakdan vazgeciyorum!!
calisip para kazanmakdan vazgeciyorum
is bulmakdan vazgeciyorum!!

istahsiz askim icin istedigim kalpli tavadanda vazgeciyorum..
kayin validemden bekledigim deyer yada saygidan vazgeciyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beni uzen herseyden vazgeciyorum!! sinir eden herseyden vazgeciyorum!!!!!!!!!!!

ohh be rahatladim! konu sayibi arkadasim bir hafta icinde bunlar gerceklesmezse.. tekrar donerim bu sayfaya :ssz::19:

off iki kere eklenmis.. kusura bakmayin!

Son düzenleyen: Moderatör:
"Allah (c.c.) ızdırabını çektirmediği şeyin nimetini vermez.." demiş Necip Fazıl

Bir laf daha var, hayatta en çok istediğin şeyler, sen onu beklemezken karşına çıkar :)

Şu an bende böyle bir durumdayım. Olmasını istediğim büyüüüüüüük birşey var. Kendi kendime şizofren oldum düşüne düşüne. Ama biliyorum şu an olmayacak. Ben ne zaman ümidi keseceğim o zaman gelecek bana :)

hersey karsiliklidir bu dunyada.. bir seyi cok istiyorsan.. savasip kazanman, hak etmen gerekiyor..
bos ver gir gir olsun diye.. konuya eslik ediyoruz.. VAZGECIYORUM!!!

"Allah (c.c.) ızdırabını çektirmediği şeyin nimetini vermez.." demiş Necip Fazıl

bagzilari icin tartisilas bir konu.. ama ne yazikki tartisilmiyor..
bu yuzden biz bilemeyiz..
zadece soyle diyeyim..
insanlar alisiyor..
insan gercekden cok guclu bir varlik!
zaten cemekeyenlerde biliyorsunuz.. initihar eder.

"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin; ''sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir. "

semiş şair küçük iskender..:31:

Tanıdığım biri vardı. Uzn süre bebek için uğrastı olmadı.artık umudunu kesip vazgeçip tatile gitmisti. Artık bosverdim dediği tatilde hamile kalmıstı.:49:

Back
X