ben.. çok kafaya takıyordum. son ay çatlatma iğnesi falan yaptırdık yine olmadı. doktorum da bir ay ara verelim dinlen dedi. o ay kafayı yiyecektim. bosuna bekliyoruz zaman kaybı vs. esim o dönem sürekli belki bu ay olur diyordu ve defalarca bu yüzden tartıştım onunla. benimle dalga mı geciyorsun? çocuk muyum ben de beni kandırmaya calisiyorsun? çatlatma iğnesiyle bile olmadı kendiliğinden nasıl olacak vs. hatta o kadar ileri gitti ki bu durum evliliğim kötü etkilenmeye basladı. sürekli esime karşı agresiftim.
sonra oturup konustuk. bu ay eğlenelim bari dedik. zamanımın cogunu arkadaslarımla gecirdim. alışveriş yaptım, spora başladım, diyet yaptım. ve esimle o ay içerisinde sadece tek bir kez ilişki oldu. regl olmayı bekliyordum artık 3.günü yine doktora gidecektim ama kendimde bir farklılık hissediyordum. rahimde batmaö vardı ama üşüttüm falan herhalde diyordum. bi gece bu sitede bi arkadas tutturdu yapsana test diye

sırf ona hamile olmadığımı kanıtlamak için test yaptım ve testi daha idrardan çıkarmadan ikinci çizgi çıktı

ben de tam 13.ayımda hamile kaldım
yani evet stres olmamak laxım ama denildiği kadar kolay olmuyor. süz elinizden geldiğince kendinize odaklanıp iyi olmaya bakın yoksa benim de bebek bir an için bile aklımdan çıkmıyordu.