• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Öyle mi düşünüyorsunuz peki size bir şey soracağım nasıl dayanıyor bu kadar uzun süre bir kadından eşinden ne bileyim alıştığın evlilik hayatından Uzak kalmaya
Soğumuş olabilir normal. Her hareketini astrolojik bir olaya bağlıyorsanız adam bunalmıştır. Tamam biz de biraz astroloji severiz de bu kadar da değil. Astrolojide her şey dogru çıksa herkesin her şeyden haberi olurdu abartmayın.

Eşinizin yaşı da var hormonlar azalıyor yavaş yavaş tabi. Başka biri mi var acaba diye düşünüyorsanız onu bilemem o tür şüpheli hareketleri var mı yok mu siz bilirsiniz ama soğuması da yeterli böyle olması için

Sürekli erkeklerle çalıştığı bir iş yerinde kadın istihdamı diye 4-5 tane kız almışlar hemen 2 hafta birisiylile yürümeye başlaması normal gelmedi bana. Hani belki yaşıt yaşıtını olsa neyse de ne bileyim yanında çocuk gibi duran biriyle ve hiç karakteri öyle değildir
Yan yana yürümekte ne var hanımefendi bi mesaj bi bakış bi şey mi gördünüz gerçekten saçmalık dediğiniz. Servisten inip evine gidicek insanlar aynı güzergahsa ne yapacaklar dümdüz yürürsün arkadaşınsa ki aynı iş yeri illa göz aşinası olduğun biridir illa yakın arkadaş olmanada gerek yok Allahın selamını verisin,nasılsın iyi akşamlar dersin iki kelam bitti gitti, 2 sene bunun mevzusu yapılıyosa birde harita maritaya bakılarak cidden tedavi olun, normal değilsiniz.

Merhaba arkadaşlar Ben size şimdi bir şey danışacağım. Uzun zamandır astroloji tarotla ilgileniyorum eğitimler aldım. Harita okumayı biliyorum yani. 2022 yıli eşimin eşimin karmik eş evlilik döngüsüydü Ben de o dönem bunu bildiğim için biraz takip ettim. Yerinde 4-5 tane bayan çalışıyor Bir tanesi ile onu yürürken gördüm kendinden 16 yaş falan küçüktür.
Ben tabii ki olay çıkarttım iki sene burnundan getirdim. Eşim elinden geleni yaptı aslında bilmiyorum öyle diyor yaptım diyor mesela hiç iletişim kurmadı söylediğine göre.servis güzergahını değiştirdi falan...
Ben kuruntulu bir hale geldim,iyi olsaktanhep sorguladım.eşim de artık bana bağırmaya hakaret etmeye küsmeye başladı.
Şİmdi sene 2025 ,ben bu 3 senede asagiladim ve asagilandim.karilik kocaligi bitirdik. Birbirimize düşman gibi davranıyorduk.cocuklarla ikimiz ayrı ayrı iyi ama o ve ben berbat !
Ben 36 o 46 yaşında ben daha bireysel o daha toplumsal biri.2 çocuğumuz var.ben kendi hobileri heveslerine zaman ayıran biriyim.başak burcuyum.
NE zaman konuşmaya çalışsam çözelim ben genç bir kadınım rahatsız oluyorum böyle aylarca benden uzak durmandan desem sen kadın değilsin sen sanki çok mu istiyon sen bu hale getirdin gibi sürekli ama aylarca hergun sürekli sadece suçluyor.gecen zamana mutsuzluga yazık değil mi?
Ben manipulasyona mi uğruyorum?
Bosanalim dedi.
Ama sonra sana hiç birşey vermem de dedi.
Korkutuluyor muyum?
Ben onu yaşamaktan bezdirmişim.
Sizce ne yapmali? Adam haklı mi?
Ben astrolojiyi nasıl birakicam?
Eşiniz sizden daha küçük bir kızla yürüdü diye mi bu tantana?

Son düzenleme:
işten eve yürüdü die üstelik servisten inmişler yani iş yerinden ayrı bi şekilde beraberlik kurmamışlar . bunun için hayatı zehir mi ettiniz hem eşe hem kendınıze hem çocuklara

Akşama kadar aynı iş yerinde çalışan insanlar yapacağını yapmaz mıydı yani servis güzergahını falan değiştirmek saçma eziyetler olmamış mı 😟😳
Çok haklısınız zaten o emekleri kendi isteyerek verdi. Sonrasında yani genelde huyu bu bir problem olduğu zaman orada bir şey söylemez içine atar sonra bir şey olduğunda kapatır. Şimdi ufacık bir şey de 2 sene burnumdan getirdin hayatı diyor. Ama şimdi de o burnundan getiriyor. İletişimimiz sıfır karı kocalık sıfır konuşmaya çalışıyorum sadece suçluyor bir çözüm yok sadece suçlamak.

Nereye yürüyorlardı?
Sırf anlamadığım bir döngüde diye takip ettiniz ve yürüyor diye olay mu çıkarttınız hiçbir şey anlamadım.
Nerden nereye ve niçin yürüyorlardı?
Haritasında o sene eş döngüsü varmis eşinin, yani eş değiştirme, aldatma vs gibi yorumladım. O da o sene özellikle adamı takip ediyor ve bir gün adamı iş yerinden bir kızla yürürken görüyor ve bunu haritadaki eş döngüsü konusuna bağlayıp adamin aldattığını düşünüyor

Siz durup dururken çirkin davranmamışsınızdır.Demek ki bir şeyler eksik.
Tabii ki eksik mesela bu olaydan sonra bana yaklaşımı çok değişti artık daha az özenli cinsel ilişki az girmeye başladı ve son iki senede 6 defa yapmışızdir. Onu geçti m hadi diyalog yok. Benim mememde kist çıktı incelenmesi gereken bu bile umurunda olmadı

Haritasında o sene eş döngüsü varmis eşinin, yani eş değiştirme, aldatma vs gibi yorumladım. O da o sene özellikle adamı takip ediyor ve bir gün adamı iş yerinden bir kızla yürürken görüyor ve bunu haritadaki eş döngüsü konusuna bağlayıp adamin aldattığını düşünüyor
Aldattığını düşünmedim ama aklının kaydığını düşündüm bu bile benim için yeterliydi bir kocamı tanıyorum kadınların gözüne bile bakamayan bir adam bir yol boyu bir kadınla yürümezdi bir yol boyu bir kadınla yürümezdi

Ve 2 sene bu konuyu gündemde tutuyor adam servis güzergahını değişiyor falan kabus gibi
Eşim böyle yapsa ya tedavi ol yada ayrılalım derdim ödüm kopardı 😄

Eşiniz sizden daha küçük bir kızla yürüdünüz diye mi bu tantana?
Hayır şekerim ben astroloji ile ilgileniyorum ve 15 senelik kocamı tanıyorum normalde bayanın gözüne bile bakamayan bir adam bir ay lık işi alınmış 4 -5 kız. Hemen sabahın 9'unda servisten birlikte inip yürümeleri ve hiçbirisiyle konuşmuyorum demişti daha önce insan konuşmadığı biriyle nasıl yürür? Gönlünün kaydığını düşünüyorum aldattığını değil ya da değişiklik olsun diye ama bu bile bana ağır geldi

Merhaba arkadaşlar Ben size şimdi bir şey danışacağım. Uzun zamandır astroloji tarotla ilgileniyorum eğitimler aldım. Harita okumayı biliyorum yani. 2022 yıli eşimin eşimin karmik eş evlilik döngüsüydü Ben de o dönem bunu bildiğim için biraz takip ettim. Yerinde 4-5 tane bayan çalışıyor Bir tanesi ile onu yürürken gördüm kendinden 16 yaş falan küçüktür.
Ben tabii ki olay çıkarttım iki sene burnundan getirdim. Eşim elinden geleni yaptı aslında bilmiyorum öyle diyor yaptım diyor mesela hiç iletişim kurmadı söylediğine göre.servis güzergahını değiştirdi falan...
Ben kuruntulu bir hale geldim,iyi olsaktanhep sorguladım.eşim de artık bana bağırmaya hakaret etmeye küsmeye başladı.
Şİmdi sene 2025 ,ben bu 3 senede asagiladim ve asagilandim.karilik kocaligi bitirdik. Birbirimize düşman gibi davranıyorduk.cocuklarla ikimiz ayrı ayrı iyi ama o ve ben berbat !
Ben 36 o 46 yaşında ben daha bireysel o daha toplumsal biri.2 çocuğumuz var.ben kendi hobileri heveslerine zaman ayıran biriyim.başak burcuyum.
NE zaman konuşmaya çalışsam çözelim ben genç bir kadınım rahatsız oluyorum böyle aylarca benden uzak durmandan desem sen kadın değilsin sen sanki çok mu istiyon sen bu hale getirdin gibi sürekli ama aylarca hergun sürekli sadece suçluyor.gecen zamana mutsuzluga yazık değil mi?
Ben manipulasyona mi uğruyorum?
Bosanalim dedi.
Ama sonra sana hiç birşey vermem de dedi.
Korkutuluyor muyum?
Ben onu yaşamaktan bezdirmişim.
Sizce ne yapmali? Adam haklı mi?
Ben astrolojiyi nasıl birakicam?
Yani siz bozmussunuz evliliği evet. Çift terapisi denenebilir. Astronolojiye bakıp adam darlamak da ne bileyim

Sürekli erkeklerle çalıştığı bir iş yerinde kadın istihdamı diye 4-5 tane kız almışlar hemen 2 hafta birisiylile yürümeye başlaması normal gelmedi bana. Hani belki yaşıt yaşıtını olsa neyse de ne bileyim yanında çocuk gibi duran biriyle ve hiç karakteri öyle değildir
Yahu iş arkadaşlarım yillarca erkekti üstelik her yaştan insan vardı. Gayet sohbet eder bir işe vs bdenkngelirsek beraber giderdik. Ne pis zihniyetleriniz var .

Yahu iş arkadaşlarım yillarca erkekti üstelik her yaştan insan vardı. Gayet sohbet eder bir işe vs bdenkngelirsek beraber giderdik. Ne pis zihniyetleriniz var .
Zihniyetten değil astroloji bataklık gibi yemin ederim beni içine çektikçe çekti gelecek kaygısıyla mahvetti

Hayır şekerim ben astroloji ile ilgileniyorum ve 15 senelik kocamı tanıyorum normalde bayanın gözüne bile bakamayan bir adam bir ay lık işi alınmış 4 -5 kız. Hemen sabahın 9'unda servisten birlikte inip yürümeleri ve hiçbirisiyle konuşmuyorum demişti daha önce insan konuşmadığı biriyle nasıl yürür? Gönlünün kaydığını düşünüyorum aldattığını değil ya da değişiklik olsun diye ama bu bile bana ağır geldi
E neden boşanmak yerine deli dellalı gibi bi arada yaşadınız ki? Evliliğinizin de bi anlamı kalmamış zaten.

Back
X