• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Hanımefendi hadi diyelim gerçekten sizi aldatmayı düşündü bunu sizce servisten inip eve yürüyerek mi yapar hadi böyle de yaptı diyelim siz zaten yakalamış oldunuz e neden gözü başkasında olan adamdan boşanmak yerine 2 sene dırdır yaptınız hani hipotezinizin doğru olduğunun varsaysak bile sonuç tuhaf amacınız sadece eşinizi huzursuz edip bak gözüm üzerinde seni takip ediyorum yakalarım mı demek istediniz? Adam gerçekten masumsa öyle bir niyeti yoksa neden 2 sene inanmadınız ? Cinsellik azaldı sonra yok oldu diyorsunuz evlilikte cinsellik önemli bağdır ama sizin fark etmediğiniz şekilde de uzaklaşmışsınız demekki. Boşanmak istediğini söylemiş halen hem arayı düzeltmek istiyorsunuz hem de içinizdeki süphe devam ediyor yani bir karar verin .
Boşanmak istediğini söylüyor ama sadece bunu suçlayarak yapıyor. Senin yüzünden diyor sadece tamam mı Ben başlatalım savaşı ama o da sündürdü. Benim astrolojiden uzaklaşmam için biraz daha ilgili olamaz mıydı? Yanında olamaz mıydı?
 
Diyorum ya benimde günlük yaşantım çok bozuldu yok bugün Merkür retro Satürn ileri yok mars aslanda bilmem ne bunlara göre hareket eder oldu..hatta kaza açısı aktif olduğunda yolculuğa çıkmadım.
Abi iyiki haberimiz yok böyle şeylerden normal dümdüz yaşıyoruz 🤣
 
Bu arada yeminler ettiği bir şey yok dedi muhakkak yok. İş arkadaşı olabilecek yaşıt da değil yani 16 yaş falan kendinden küçük bir bayan. Ben astroloji'ye dayanarak vesveseden yaptım üzerine gitmelerim oldu.
Sizden de 10 yaş büyük eşiniz ama siz resmen astroloji ve burçlarla kafayı bozmuzşunuz, tedavi görün önce.
 
Boşanmak istediğini söylüyor ama sadece bunu suçlayarak yapıyor. Senin yüzünden diyor sadece tamam mı Ben başlatalım savaşı ama o da sündürdü. Benim astrolojiden uzaklaşmam için biraz daha ilgili olamaz mıydı? Yanında olamaz mıydı?
Kusura bakmayın ama böyle bir şeyi kimse kabul etmez . Karmik döngü var kesin beni aldatıyorsun diyerek hayatı zehir eden eşe bir de destek olup cinsellik yaşamak ? Size de tuhaf gelmiyor mu
 
Gülme emojileri koyup duruyorsunuz, neresi komik? Komşu arkadaş olsa görüşülmezsiniz, kardeş olsa mesafe koyulursunuz. Bırakın adamı boşansın kendine huzurlu bir hayat kursun. Kimse servisten inince bir kızla yürüdü diye 2 sene bu işkenceyi çekmemeli. Tedavi olması gereken kişi sizsiniz eşiniz değil, hatta velayet için bile çocukların kontrol edilmesi lazım. Astrolojiye bu kadar kafayı takmış, her hareketi her adımı astrolojiye bağlayan biri çocuklarla yalnız kalmamalı.
 
Allah aşkına astroloji her şeyi bilse geçen senenin en zengini bendim 🫠
Bak ben de inanırım hatta baya da tutar çok ilginç anılarım var birebir evlilik tarihim falan çıktı ama konu bu değil bu hanımefendi bunu güzel kullanmak yerine zehir etmiş
 
Back
X