• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir şeyler yazmadan geçmeyin. deneyimli hanımlar.

Yorumların tamamını okuyamadım ama, ilk başta yazılan soruya göre cevap vereceğim. Evliliğin taktiği olmaz, nasılsan öyle olmak en güzel taktiktir eğer illa taktik istiyorsan.Zaten insanların en büyük hatası belki de, evliliğe gidene kadar taktikler hesaplar, oyunlar sonra evlenince insanlar birbirlerinin gerçek yüzünü görüyor ve boşanmalar.

Biz eşimle facebook'ta tanıştık. Bir arkadaş olarak buluştuk sonra sevgili olduk, evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Açıkçası bende düşünmüyordum. Sonra bir baktım "ileride evlenince şöyle yaparız böyle yaparız" demeye başladı. Ve geçen akşam otururken "sen beni büyüledin, evliliğe inancım yoktu, evliliğe olan inancımı geri getirdin. Ne olduğunu anlamadan, evlilik hayali kurarken buldum kendimi. Hiç değişmedin, hiç beni yanıltmadın.Flört ederken ayrı, nişanlıyken ayrı davranmadın" dedi. Ben hiç rol yapmadım, evliliğe doğru götüreyim diye düşünmedim, 24 Eylül 2011 Tarihinde benimle ilk buluştuğu zaman nasılsam bugünde aynıyım, aynı şekilde eşimde öyle. Benim ilk gördüğümde tanıdığım insan yine aynı insan.

Taktikle olacak iş mi bu diyeceğim de ,gerçi böyle şeylerde olmuyor değil.:51:(sonu genelde hüsran )

Eğer evlliğinde huzur olsun istiyorsan böyle taktikmiş bilmem neymiş işlerinden uzak dursan iyi edersin.

Dürüst ol kendin ol,evlenene kadar başka birisiymiş gibi davranma çünkü evlendikten sonra herkesin maskesi düşer.

bende taktikten yana değilim açıkçası neyse o ol bence... biz eşimle tanıştık daha ilk gün bana benim evlilik gibi bir niyetim yok benimle ilgili hayaller kurma demişti. bende benimde yok zaten dedim.. bu konuşmadan 15 gün sonra evlenme teklif etti. ve 3 ay içinde evliydik. yani biraz da nasip kısmet bu işler.

Hanımlar özellikle flörtü evliliğe götüren bayanlar taktikleriniz nelerdir. Sevgiliye nasıl davranılmalı, neler sorulmalı...

valla ben bu konuda hiç becerikli değilim ama Allah isterse yani nasip ederse olur çok kasma kendini :ssz:

bende taktikten yana değilim açıkçası neyse o ol bence... biz eşimle tanıştık daha ilk gün bana benim evlilik gibi bir niyetim yok benimle ilgili hayaller kurma demişti. bende benimde yok zaten dedim.. bu konuşmadan 15 gün sonra evlenme teklif etti. ve 3 ay içinde evliydik. yani biraz da nasip kısmet bu işler.

o iş nasıl oluyor yaw hiç aklım almıyor :1:

Buda yeni moda.
Taktikle erkegi elde etme kendine baglama evlilige ikna etme.evlendikten sonrada taktiklerle aldatan erkegi geri dondurmeye calisma.
Taktikle ikna olucaksa kalsin o evlilik zaten.kasmayin bu kadar dogal olun azcik.

Sahaya ilk 11 surmuyorsunuz...
Bu isin taktigi olmaz, kendini bir yere kadar farkli gosterirsin, sonra zaten kendin olursun, oncesinde farkli davrandiysanda al sana hayal kirikligi...
Kendin ol, dogal ol, yeter...
Ay ben soyle yaptim, boyle yaptimlara da inanmayin, salliyorlar...

bunun taktiği mi olurmuş canım..
birbirinizi seversiniz, ömrü beraber geçirmek istersiniz, evlenirsiniz

Ben kendimi olduğumdan farklı göstermiyorum neysem oyum zaten. Benim anlatmak istediğim bir erkeğe ilgi göstermek mi yoksa kendini geri çekmek mı bu tarz şeyler beklemiştim

Ben hep kendim gibi davrandim zaten bir erkek taktikle evlenecekse hayir gelmez o isten demek ki evlilige hazır degil o tiplerle de hic isim olmazdı zaten

Ben kendimi olduğumdan farklı göstermiyorum neysem oyum zaten. Benim anlatmak istediğim bir erkeğe ilgi göstermek mi yoksa kendini geri çekmek mı bu tarz şeyler beklemiştim

Her kadın nasıl birbirinden farklıysa,her erkekte birbirinden farklıdır.
bazıları ilgi ister,bazıları da naza çeksin ister.
zaten olduğum gibiyim diyorsanız sorduğunuz soru da bir anlam kargaşası yaratırsınız.kendinizde ilgi göstermek varsa yaparsınız.
ama yok benim yapımda yok derseniz geri çekersiniz.sorunun cevabı sizde.

o yüzden bunun cevabı maalesef biz veremeyiz.ama en iyi yapacağınız şey kendiniz olmak.
bırakın ne düşünürse düşünsün.
ama sizi olduğunuz gibi görsün ve kabullensin...

eğer sürekli bu düşüncede olursanız anın tadını çıkaramazsınız.siz yaşadığınız şeye odaklanın ve olduğunuzdan farklı bir şey yapmayın.
ki bir süre sonra elinize yüzünüze bulaşmasın.

Son düzenleme:
Her kadın nasıl birbirinden farklıysa,her erkekte birbirinden farklıdır.
bazıları ilgi ister,bazıları da naza çeksin ister.
zaten olduğum gibiyim diyorsanız sorduğunuz soru da bir anlam kargaşası yaratırsınız.kendinizde ilgi göstermek varsa yaparsınız.
ama yok benim yapımda yok derseniz geri çekersiniz.sorunun cevabı sizde.

o yüzden bunun cevabı maalesef biz veremeyiz.ama en iyi yapacağınız şey kendiniz olmak.
bırakın ne düşünürse düşünsün.
ama sizi olduğunuz gibi görsün ve kabullensin...

eğer sürekli bu düşüncede olursanız anın tadını çıkaramazsınız.siz yaşadığınız şeye odaklanın ve olduğunuzdan farklı bir şey yapmayın.
ki bir süre sonra elinize yüzünüze bulaşmasın.

Teşekkür ederim keşke herkes de sizin gibi yorum yapsa haklısınız

Teşekkür ederim keşke herkes de sizin gibi yorum yapsa haklısınız
ben teşekkür ederim:))

yazdığım şeyin doğruluğu ortaya daha net çıktı söylediğiniz cümleyle;)

her insan birbirinden farklıdır;)

sanırım bu şekilde daha net anlatabilmiş oldum.umarım çok mutlu olursunuz..

Taktikle işimiz hiç olmadı. Aksine olabildiğince doğal bir ilişki yaşadık. Şartlarda oluştuğunda sevgili olduktan iki yıl sonra nişanlandık, nişanlandıktan 2 yıl sonrada evlendik.

ben teşekkür ederim:))

yazdığım şeyin doğruluğu ortaya daha net çıktı söylediğiniz cümleyle;)

her insan birbirinden farklıdır;)

sanırım bu şekilde daha net anlatabilmiş oldum.umarım çok mutlu olursunuz..

İnşallah :) kesinlikle her insan birbirinden farklı, kişilikler farklı, hoşlandıkları farklı bunu şimdi anlayabildim. Sanırım ben geçmişten gelen güvensiz ilişkileri hep aynı sandığım için böyle bi soru sordum :)

Back
X