• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeylere göz yummalı mıyım?

2 yıllık bi ilişkim var.erkek arkadaşımla tanıştığımda bakirdi ama benim hayatıma 2 kişi girmişti yani bakire değildim.başlarda sorun olmayan bu durum suanda hayatımı kabusa çevirdi.. suan erkek arkadaşım durumları eşitlemek istiyor.benden habersiz değil bildiğimi bile bile yapmak istiyo acı çektirmek istiyo çünkü o 2 yıldır acı çekiyomuş bana söylemesede.. işin kötüsü aynı evde yaşıyoruz ve ben onu çok seviyorum gidip eşyalarımı toplamaya cesaretim yokken nasıl terk ederim onu.. anlamalı mıyım bişeylere göz yummalı mıyım??:43:

acı cekıyomus madem ne diye 2 yıldır beraberliğini sürdürüyomus ya böyle insanlara kullandırmayın kendinizi ne olur ya...aynı evde neden yasıyosun onuda anlamıs degılm sana şartları eşitlemek istiyorum diyen birinden ne hayır beklıyosun bu saatten sonra acın biraz gözlerinizi

emek edip tecrubelerinizi düşüncelerinizi yazmıssınız çok tşk ederim modern oldugumu sanardım ama değilmişim evet mutiş bi eziklik duygusu hakim.ne yapsam atamıyorum bu duyguyu belki zmanla unutup devam edebilirim yaşamaya ama bunun için önce istemem lazım bağırdım kızdım ağladım oda dinledi kapattım telefonu bi daha aradım madem bi gün sende vuracaktın neden elimden tuttun dedim sustu.. bana zaman ver düşünmeye ihtiyacım var dedim rezillik gercekten neyini düşüncem bu durumun ama ona diyemedim.çık git hayatımdan diyemedim belki bu surede o hatasını anlar ve döner dedim aradı.. arayacak.ama cesaretim yok açmaya konuşmaya duyacaklarıma.. aslında neden korkuyorum biliyo musnuz vereceğim cevaba....

Ya çok enteresan kusura bakmayın.
O size bunu sordu siz de düşünücem mi dediniz.
Ne diyeceksiniz?
İzin mi vereceksiniz?

Sen burada sadece içini dökmeye gelmişsin yardım bulmak için değil. Kim ne derse desin senin fikrin değişmeyecek. yanlışın ne oldugunu bilmene rağmen hayatının tek dayanağıgının o oldugunu sanıyosun.burada kimin hatalı olup olmadıgını yargılamak sana fayda getirmeyecek çünkü sen zaten hatalı kim biliyorsun. Ama sen yine de ondan vazgeçmeyeceksin o senden vazgeçene kadar...

iki ilişkimiide 17 yasında yasadım ilk erkek arkadasım beni terk ettiğinde beni çok seven biri vardı onunla birlikte olursam benimle evlenir diye düşüdüm ortada kalacagımı düşünüyodum çükü sonra zaten uzun bi süre erkeklerden nefret ederek yaşadım.evet haklısınız yaralarımı saran adam belkide hayatımın en büyük yarasını açtı.

cok sacma birsey ne demek esitlemek,
suanda sizinle birlikte demek ki kabul etmis ya da etmis olmaliydi
bence sizde kendinizi bu kadar kücültmeyin
ya sizi aldatti böyle birsey söylüyor ya da aranizda birseyler bitmiste bir kacis noktasi ariyor
Allah askina kim esine ya da sevgilisine ben de biriyle yatacam diye izin alir almaya cesaret eder
iliskide demek ki sizin tavizleriniz var..
hatadir olmus bunu hala devam ettiriyorsunuz madem öyle sizlede cinsel hayati olmasin
bu da bir hatadir...
bence siz zaten tamam diyeceksiniz kendinizi suclu gördügünüzden dolayi saklamamis söylemissiniz
o da kabul etmis 2 sene sonra mi dank etti..2 senedir aci cekiyormus,cekiyorsa basta kabul etmezdi..
birde kimle birlikte olacaginida ayarlamis mi?

Ah hep zayıfı oynayan bu kadınlar. Zor zamanında sana sahip çıktı aslında sahip oldu. Sen de alıştın etrafında güçlü birilerinin olmasına, hep güvenecek bir dalınız olacak değil mi? Bırakın zayıfı oynamayı, güçlü olun, dik durun ve tek başınıza da hayatla baş edebileceğinize inanın. Aileniz olsun arkanızda, arkadaşlarınız olsun ama bir erkeğe size zor zamanınızda yanındaydı diye bağlanıp kalmayın, hele sizi bu şekilde aşağılayabiliyorsa. Bu nasıl ahlaksızca ve yüzsüzce bir tekliftir ve siz nasıl böyle bir teklif karşısında hiçbir şey yapmayıp bir de bunu kabul etmeyi düşünürsünüz anlamıyorum, aklım almıyor.
Evet kadınlar eziliyor bu toplumda, ben bir çoğunu ekonomik özgürlüğü olmamalarına ya da cahil olmalarına bağlıyodum ama öyle değilmiş anlaşılan. Eğitimli insanlar da bunu yapıyorsa hak ediyoruz demek ki. Ben kendimden utandım yazdıklarınızı okurken, hemcinsimin acizliğinden utandım.Eğer buna göz yumarsanız ömürünüz boyunca bu şekilde ezileceksiniz, hayat kadını muamelesi göreceksiniz belki de. Çünkü siz bunu kabullenmişsiniz. Şimdi bir karar verin, ya ömür boyu ezilen biri olacaksınız ya da ömür boyu başınız dik yaşayacaksınız.
Yolunuz açık olsun, umarım doğru yolu seçersiniz..

iki ilişkimiide 17 yasında yasadım ilk erkek arkadasım beni terk ettiğinde beni çok seven biri vardı onunla birlikte olursam benimle evlenir diye düşüdüm ortada kalacagımı düşünüyodum çükü sonra zaten uzun bi süre erkeklerden nefret ederek yaşadım.evet haklısınız yaralarımı saran adam belkide hayatımın en büyük yarasını açtı.

Çok özür dileyerek bir şey daha sormak istiyorum.
Neden hep birliktelik üzerinden mantık yürütmeye çalışıyorsunuz?
Onunla birlikte olursam benimle evlenir.
Başkasıyla birlikte olursa değerimi anlar.
Başkasıyla birlikte olursa durum eşitlenir.
Yani bu nedir böyle?Her şey bunun üzerine mi kurulu?

tarih tekerrür ediyor farkında mısın ? Sen bir kendine gel ya lütfen. Hep kendini böyle kabul edecek birisini arıyorsun ama olan sana oluyor fakında değil misin? Hepsi de yarandan faydalanıp biraz daha da deşerek çıkıyor hayatından.

Çok özür dileyerek bir şey daha sormak istiyorum.
Neden hep birliktelik üzerinden mantık yürütmeye çalışıyorsunuz?
Onunla birlikte olursam benimle evlenir.
Başkasıyla birlikte olursa değerimi anlar.
Başkasıyla birlikte olursa durum eşitlenir.
Yani bu nedir böyle?Her şey bunun üzerine mi kurulu?

bi kere bekaretini kaybedince insan başka şey düşünemez oluyo. ilk sevgilim beni terkettıgınde hemen kendımı birine yamamak istedim (bunu yazarken kendımden utanıyorum).
ama gördüm ki olacak iş değil midem kaldırmadı sevmedğim biriyle sırf beni sevıyo dıye devam etmeye.
aradan zaman geçince artık birine güvenmek ıstedım ve guvendım sonuç bu.

Artık başını ellerinin arasına al ve düşün ama kendini düşün. Erkekleri at hayatından bu düşünceyle devam edersen gerçekten bu 3,4,5,... sürer gider.

arkadaşım sende yalnız yaşama korkusumu var yada seni birinin sürekli yönlendirmesiinimi istiyosun.kendi hayatını kendin karartmaya çalışıyosun geçmişini kapat geleceğe bak ders almadığın belli ama.bir kere sen bir müddet erkek arkadaşı düşünme kafanı dinle seviyorum diyosun ayrılırsam diğer olacak olan sevgilimde aynı sorun olur diyosun aklın karışmıs sakinleş kendine gel.dünya erkeklerin üzerine kurulu değil onu anla önce

Sana ne desem bilemedim.
Sevgilin en başından bunu biliyormuş anladığım kadarıyla .
Başka biri vardır onunla olmak istiyordur . Bunun bahanesini bulmuş işte.
Başka bir şey değil.
Sende gözünün önüne bak
dik dur .
Hayır ne demeye birlikte yaşıyorsun e güzel arkadaşım ...
Cinsellik hayatına bişey diyemem ama neden adamla aynı evde yaşıyorsun ?
Kendini ona o kadar sunmuşsun ki seni kaybetme korkusu felan yok . Hatta evli insanlar gibi (!) neden yaşıyorsun adamla ..
Öncelikle bu adamdan ayrılmasanda o evden ayrıl .
Okulunu oku sen . Aklını başına topla .

Yazdıklarınıza yüzde yüz katılıyorum bu konu hakkında da bu sitede gördüğüm en doğru ve gerçekçi yorumdu. Sonuçta bir insan bunu kaldıramıyorsa kendini, çevresini, ailesini biliyor ona göre davranmalı seçimlerde bulunmalı bana göre de.

evet canım aynen bende böyle düşünüyorum.. en doğru şekilde yazıp söylemiş bu konuda. bu kendi özgür düşüncen canım.. ister bakire olursun ister değil.. bunları konuşmak bile doğru gelmiyor bana sadece.. "allah belanı versin senin yazık ailene" diyen kafası örülü kadınlardan da değilim olamam da açıkcası.. burda dertlerini paylaşma bence benden sana öneri.. daha çok dert sahibi olursun.. burdaki yorumlar insanı intahara bile sürükler valla.. bazen çok acımasız ve kabaca konuşulup yorumlar yapılıyo açıkcası..
bu senin kendi hür iraden.. ne yaşamak istersen yaşarsın! yaşadıklarından da asla pişman olma! nedenmiş o? sen neden pişmanlığını yaşayasın? tek başına mı yaptın bu işi?? karşı taraf ilk olduğunda senin bakire olduğunu bilmiyo muydu? asıl gavatlık o herifte söyliyimde sana!! seni koruycaksa o koruycaktı. yok kadın kendine sahip çıkmalıda kadın hiçbişey yaşamamalıda bilmem ne! fasa fiso bunlar hikaye ben sana söyliyim. hiç bişeyi kafana takma. önemli olan sağlığın! o gider başka biri gelir.sadece sen ilişkine göz at.seni yaşadıklarınla yargılıcaktıysa en başında seninle bi ilişkiye girmemeliydi. baktı ki seni yargılıyo mu artık yaralarına derman değil dert oluyo.bırak onu. sana acımayana sende acıma!

bi kere bekaretini kaybedince insan başka şey düşünemez oluyo. ilk sevgilim beni terkettıgınde hemen kendımı birine yamamak istedim (bunu yazarken kendımden utanıyorum).
ama gördüm ki olacak iş değil midem kaldırmadı sevmedğim biriyle sırf beni sevıyo dıye devam etmeye.

Sizi gerçekten anlamaya çalışıyorum.
Sorduğum soruların amacı sizi yargılamak değil,gerçekleri farketmenizi sağlamak...
Tekrar söylüyorum.Bekaretinizi kaybetmeniz 17 yaş için evet bir hata ama sonuçta sizin seçiminiz.
Ama tabi ki bekaret her şey değil,kesinlikle değil.
Yani bir kere bekaretinizi kaybettiniz diye ömür boyu bedel ödeyemezsiniz.
Her ilişkinize de bu mantıkla başlamayın.Zaten bakire değilim deyip durmayın kendinize.Bana ne yapsalar müstehak demeyin mesela.
Sizin durumunuzda olup gayet güzel ilişkiler yaşayanlar da vardır.
Kendini kabul edip başkalarına da kabul ettirebilenler vardır mutlaka.
Ama önce siz kendinizi bi kabul edin ve ezdirmeyin.

sen zaten yapabilecek olsan ayrılırdın ama sevdiğinden mi yoksa bundan sonra 3 kişiyle ilişki yaşamış olarak kabul görmeyeceğinden mi bilemiyorum artık, ayrılmak istemiyorsun..
o zaman gitsin 2 farklı kişiyle yatsın.. dikkat etsin 3 olursa sana da tekrar gün doğar..2-2 berabare mutlu olursunuz demek isterdim, ama sanmıyorum. çocuğun mantığı yanlış tek mesele senin bunu kabul edecek olup olmaman..

Bir erkeğin açtığı bir yarayı yine bir erkek kapatmaz hele o yaradan haberdarsa başta kapatır gibi görünse de zamanı gelince yarayı daha da kanatarak sözde intikam alır. Bu yarayı kapatacak olan sensin. Lütfen kendine gel bu suçluluk psikolojisinden kurtul. Hata bir kezden fazla yapılınca alışkanlık oluyor, görmek, anlamak ya aklına ya da işine gelmiyor insanın. Burada artık bu söylediklerinden sonra bu ilişki için değil kendin için öneriler alırsın. Lütfen bunlara ses ver, kapatma kendini bunlara lütfen!!!

:53::53::53:

yamamakmi, bu nasil bir usluptur, macho erkeklerin kullandigi kelimeler gibi:36:

Back
X