- 1 Ağustos 2010
- 642
- 670
- 158
yaptıklarını, yaşadıklarını onaylayan bi zihniyete sahip değilim. desem ki sen de yaşadıklarını onaylamıyosun pişmansın ama yok hayır pişman olan kişi hatasını dewam ettirmez, sense sewgilinle aynı ewde yaşıyorsun.. madem olan oldu we yeni bi ilişkiye başladın sen bunu ne kadar sana aşık olsa da elin oğluna bi eksiklik, bi kusurmuş gibi anlattın ki? onun seni böyle kabul etmesi die bişi söz konusu olamaz "ben bu konuda rahat biriyim sen de bu zihniyetteysen ilişkimizi dewam ettirelim" demeliydin öyle olduğuna inanmasan bile. sen kendini yamanıcak bi kız gibi görür kendine saygı duymazsan elin oğlu sana saygı duyar mı?? ne olursa olsun güçlü durmalıydın karşısında hala da öyle yapman gerek. biz burda ne kadar konuşsak da sen yine kendi bildiğini yapıcaksın eminmim ki ama ben böyle bi durumda olsam tutumum nası olurdu yazmadan edemicem. sewgilim bana durumu eşitlemekten bahsetse ona derdim ki: benimle birlikte olduğun gün durum eşitlendi ikimiz de ertesi sabah bekaretimiz olmadan uyandık.. ve çeker giderdim. demesi kolay diyebilirsin canım ewet demesi gerçekten çok kolay ama olması gereken de bu. normal bi ilişkin olsa asla çek git demezdim ama bu durumda sana saygısının kalması için bunu yapman şart.
Allah kolaylık wersin cnm..
Allah kolaylık wersin cnm..