Bekarım evlilikle ilgili çok yorum yapamam ama tek diyebileceğim çocuğum var diye mutsuz bir evliliğe katlanmayın.
Zira o cocuk büyüyecek kendine bir yol seçecek ve sizin elinizde mutsuz geçirilmiş bir hayat kalacak.
Sonra ileri ki yaşlarda kronik depresyonla mücadele edeceksiniz.
Ne gencliğinizin ne yaşlılığınızın kıymetini bileceksiniz.
Olmuyorsa zorlamayacaksın.
Nerden mi biliyorum ?
Mutsuz bir evliliin ürünüyüm. Annemle babam boşanmadı (annem çocuklarım için der) Babam vefat edince bitti evlilikleri.
Annem 6 yıldır kronik depresyonla mücadele ediyor. Hem kendini hem bizi çökertiyor. Alışmış mutsuzluğa çünkü.
VE bir cocuk için en büyük yük senin için katlandım denmesi.
İnsanın beyninde şimşekler çakıyor ve ebeveynlerim benim için mutsuzluğa razı oldu diyor. çok çok büyük bir yükümlülük bir cocuk için.
ve inanın hiç hoş bişi değil.
neticede karı koca boşanabilir.
ama anne baba olmaya devam ederler.
onlardan istifa edilmez.
umarım sorunlarınızı bir an önce çözersiniz.
Zira o cocuk büyüyecek kendine bir yol seçecek ve sizin elinizde mutsuz geçirilmiş bir hayat kalacak.
Sonra ileri ki yaşlarda kronik depresyonla mücadele edeceksiniz.
Ne gencliğinizin ne yaşlılığınızın kıymetini bileceksiniz.
Olmuyorsa zorlamayacaksın.
Nerden mi biliyorum ?
Mutsuz bir evliliin ürünüyüm. Annemle babam boşanmadı (annem çocuklarım için der) Babam vefat edince bitti evlilikleri.
Annem 6 yıldır kronik depresyonla mücadele ediyor. Hem kendini hem bizi çökertiyor. Alışmış mutsuzluğa çünkü.
VE bir cocuk için en büyük yük senin için katlandım denmesi.
İnsanın beyninde şimşekler çakıyor ve ebeveynlerim benim için mutsuzluğa razı oldu diyor. çok çok büyük bir yükümlülük bir cocuk için.
ve inanın hiç hoş bişi değil.
neticede karı koca boşanabilir.
ama anne baba olmaya devam ederler.
onlardan istifa edilmez.
umarım sorunlarınızı bir an önce çözersiniz.