• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Kadın erasmus için evliliğini kocasını umursamıyor adam zevki için karisini...bence siz birbirinize göresiniz.bence esim çocuğum kariyerimden daha önemlidir.sen adamı takmamışsın rest çekmişsin şimdide adam seni sallamıyor kotu bir ilişki anlayışınız var.

Yav konu inanılmaz ya adam gidicem umrumda değil diyo, vallahi parçalarım ya. Aldatıcam sanane diyo bu mu evlilik be. Hamile kadına bu yapılır mı vicdansız

Yalnız konu sahibi de çok rahat
Benim kocam teklif edecek burnundan getiririm, o biletleri yediririm ona:D
Sessiz kalıp, iyi sen bilirsin demek adamın ekmeğine yağ sürmek, biri bana sadece sessiz kalarak tepki gösterse ben de giderim
Bu kadar istemiyorsa tepki göstermesi lazım gurur sırası değil bence şu an evliliği zararın eşiğinde, telefon etmese 4-5 saat insan neler düşünür o düşünceyle sürmez bence evlilik

Adam göz göre göre gidiyor niye gittiği de apaçık ortada bir açıkça söylemediği kalmış
siz hala cok rahatsınız
peki adam gitti gezdi geldi ondan sonra nasıl olacak durumlar düşündünüz mü
ben sizin yerinizde olsam oraya gidip geldikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmazdı hatta medeni halimiz bile
siz sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz

Yapmayın Allah aşkına gezmeye gidiyor olsa şirket niye karşılasın ki masraflarını hem şirket karşılıyorsa sizi zora sokacak nedir ayrıca aylarca kalmayacak ki en geç bir haftaya döner 31 haftalık hamile olmanızla ne ilgisi var ayrıca hamile olduğunuz için tabii ki gidemezsiniz yurt dışına niye sizi çağırsın? Hemen yok aldatır mı falan geliyor aklınıza diğer tüm maddeler bahane ama yapacak insan aynı şehirde de yapar.

Jessey Jessey e katılıyorum bu nasıl bir rahatlık adam bariz umursamıyor ve siz hala hiçbişey yapmıyorsunuz..
Sordunuz mu orada sizi aldatmayacagının garantisini verebildi mi?
Aldatacaksın beni Vs tarzı konuşmalar yaptınız mı?
Gelince sana güvenmeyeceğim gibi şeyler söylediniz mi? Eğer söylediğiniz halde adam hala ukrayna diye tutturduysa çok kötü

Son düzenleyen: Moderatör:
Ukrayna = abaza erkeklerin hayali

Eşiniz fuhuş turizmine gidiyor. Ukrayna soğuk ve çamurludur şimdi, zaten gezmelik turistik kültürel bir şey yok.

Sizin Bulgaristana gitmenizle bu olayın hiçbir alakası yok. Siz fuhuşa gitmediniz sonuçta.

Ben eşlerin tek tek gezmesine karşı değilim. Ama fuhuşa karşıyım. Nedeni açıkça fuhuş olan bir geziye göz yumamam kesinlikle.

Allah vere de hastalık getirmese eve.

kız belki adam gerçekten gezmeye gidiyordur.. nasıl emin oldun ki bu kadar?? ben senin yorumlarını beğenirim daima.. o yüzden tartışmak amaçlı sormadım kesinlikle merakımdan sordum..

Yapacak insan burda da yapar mantığına şöyle bi açıklama yapmıştım diğer msjlarımda , Evet burda da yapabilir ama gece yarısına kadar arkadaşları ile barda gece kulübünde Vs yerlerde takılıp ordan da beğenip hoşuna giden kızı alıp rahat rahat otel Vs yerlere gidip aldatma olayını gerçekleştirip ya sabaha karşı yada sabah evine nasıl gelecek karısına ne hesap verecek?
Oradaki rahatlık asla burada olamaz yapacak yaşadığı şehirde bu kadarına cesaret edemeyebilir ama orda karışan görüşen yok içebildiği kadar içecek istediği saatte dönecek istediği saatte çıkacak Vs Vs Vs

kız belki adam gerçekten gezmeye gidiyordur.. nasıl emin oldun ki bu kadar?? ben senin yorumlarını beğenirim daima.. o yüzden tartışmak amaçlı sormadım kesinlikle merakımdan sordum..

Panpa bu soğukta gezme olmaz 1.
Kültürel/gezme açıdan daha çok daha fazla şey sunan daha güzel ülkeler, şehirler var gezecek insan Ukrayna'ya gitmez 2.

Ben hamileyken de eşim Belçika'ya gitmişti , mecbur iş yerinden eğitime gitti , göndermeme durumum yoktu , orda red light a gitmişler , eşim gelince anlattı bana , bişey yapmadığına da adım gibi eminim , çünkü eşim çoğu erkeğin aksine sevmeden cinsel ilişkiye karşı . İğrenç görüyor, ama gidip görmüş ki zaten oralara turlarda götürüyor , eğer sen zaten yapacağını düşünüyorsan buna ihtimal vermek bile kötü gitse de gitmese de

Bukadar sorun etmeyin bence, esinize guvenmiyorsaniz ve yapar diyorsaniz sanki memlekette ukraynali mi yok ;)

Ben hamileyken de eşim Belçika'ya gitmişti , mecbur iş yerinden eğitime gitti , göndermeme durumum yoktu , orda red light a gitmişler , eşim gelince anlattı bana , bişey yapmadığına da adım gibi eminim , çünkü eşim çoğu erkeğin aksine sevmeden cinsel ilişkiye karşı . İğrenç görüyor, ama gidip görmüş ki zaten oralara turlarda götürüyor , eğer sen zaten yapacağını düşünüyorsan buna ihtimal vermek bile kötü gitse de gitmese de
ben red lıghte da gıtsın ıstemem sahsen, bırde bızımkının gezı amacı ne egıtım ne ıs tamamen gezı....

Kadın erasmus için evliliğini kocasını umursamıyor adam zevki için karisini...bence siz birbirinize göresiniz.bence esim çocuğum kariyerimden daha önemlidir.sen adamı takmamışsın rest çekmişsin şimdide adam seni sallamıyor kotu bir ilişki anlayışınız var.
iş ile gezmek aynı şey değil ki..!!

İlginç ciftsınız bır duvar var gıbı .
kocamın derdi benimle s... yarıstırmak, benım haklı sebeplerım vardı yurt dısı ıcın onun yok ...

neymıs yurt dısı gormemıs, ee o zaman bende geleyım beraber gıdelım yok, benı cagırmak zaten yok, baska zaman baska yere gıdelım yok, bır ton ulke şehir varken neden illa Ukrayna, ayrıca sehırde kultur turızmı anlamında gezecek yer de yok, google da bıle aratınca ılk karsıma eskort sıtesı cıkıyor..

Illa bırsey yapacak degıl ama erkek grubuyla nam salmıs yerlerden bırı olan bır ulkeye gıdecek, rahat duracak hıc ıhtımal vermıyorum, hıc yoktan bır strıptız kulube vs gıder o bıle bana yeter...

Konusmuyoz valla ıkı gundur , o ararsa konusuyorum ama soguk bır sekılde, zaten sehır dısında su an haftalık klasık iş gezısınde, gecen bu konudan tartıstıydık bana kotu bır soz soyledı ona da cok kırıldım hatasını anlayana kadar benden ona ne koy olur ne kasaba... o moddayım yanı...

Yapmayın Allah aşkına gezmeye gidiyor olsa şirket niye karşılasın ki masraflarını hem şirket karşılıyorsa sizi zora sokacak nedir ayrıca aylarca kalmayacak ki en geç bir haftaya döner 31 haftalık hamile olmanızla ne ilgisi var ayrıca hamile olduğunuz için tabii ki gidemezsiniz yurt dışına niye sizi çağırsın? Hemen yok aldatır mı falan geliyor aklınıza diğer tüm maddeler bahane ama yapacak insan aynı şehirde de yapar.
promosyon gıbı dusunun özel şirketler yapıyor bu tarz seyler, daha once bu tarz bısı olmustu bırlıkte kıbrısa gıtmıstık yıne konaklama ve ulasım sırkete aıttı..
o zaman bırlıkte gıdebıldı ısek, ve herkes erkektı tek bayan bendım , sımdıde gıdebılırdık..

hamıleyım 31. hafta ucak ıcın rısklı bır hafta -cagırsa zaten su halımle gıtmezdım yada gıdecek olsam ona yuk olmazdım..

bırde ucak bıletı bıle alınmıs , benım oyle haberım oluyor. öncesınde de moldovaya bakılmıs turlara tarıh uymamıs-bulgarıstan dusunulmustu orasıda olmamıs, yanı hepsı malum yerler...

zaten benı aldatır demıyorum, turk erkegı rahat durmaz yapar bısıler dıyorum-yapmadıgının garantısını de bana veremez... esım nıyetlenmese yanındakı nıyetlenır, onu da tanıyorum sız takılın ben almayım demez, sırf kendısıne laf soylenmesın dıye yapmayacagı seylerı yapar..

sız benım yerımde olsanız ne dusunurdunuz?

Bi iş yaparken önünü arkasını düşünmek gerek. Şahsen ben eşsiz yurt dışına çıkarsam. Eşime "sen tek gidemezsin" deme hakkını yitiririm.

Eşinizin yaptığı çok çocukça geldi bana. Misilleme yapmış resmen.

Back
X