• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Gitcek mi şimdi
en son tartıstık gıtmıcem dedı ama bence gıdecek...
ev tasıma mevzusundan ve evde yapılacak ıslerden bahsetmıstım o tartısmadan sonra alınan esyalar geldı, evdekı tadılat vs bıttı ufak bır ıs kaldı onuda camcı gelıp yapacak esımın yapacagı bırsey degıl ama onlarada masraf oldu ekstra hesapta olmayan seyler eklendı, sımdı gıderse bıle bes kurussuz gıdecek, artık gerısı kendı derdı ....
ben su an yenı evımıze gecelım, yavas yavas evın ıslerını halledeyım derdındeyım, ustunu kapadım gıtme zamanı gelene kadar cunku stres yapmak ıstemıyorum...

Ukrayna = abaza erkeklerin hayali

Eşiniz fuhuş turizmine gidiyor. Ukrayna soğuk ve çamurludur şimdi, zaten gezmelik turistik kültürel bir şey yok.

Sizin Bulgaristana gitmenizle bu olayın hiçbir alakası yok. Siz fuhuşa gitmediniz sonuçta.

Ben eşlerin tek tek gezmesine karşı değilim. Ama fuhuşa karşıyım. Nedeni açıkça fuhuş olan bir geziye göz yumamam kesinlikle.

Allah vere de hastalık getirmese eve.

Helal (a nın üstünde şapka yok) olsun kardeşim.

Ne biçim şeyi var bunların ya! Bize her yer o yer hesabı.

en son tartıstık gıtmıcem dedı ama bence gıdecek...
ev tasıma mevzusundan ve evde yapılacak ıslerden bahsetmıstım o tartısmadan sonra alınan esyalar geldı, evdekı tadılat vs bıttı ufak bır ıs kaldı onuda camcı gelıp yapacak esımın yapacagı bırsey degıl ama onlarada masraf oldu ekstra hesapta olmayan seyler eklendı, sımdı gıderse bıle bes kurussuz gıdecek, artık gerısı kendı derdı ....
ben su an yenı evımıze gecelım, yavas yavas evın ıslerını halledeyım derdındeyım, ustunu kapadım gıtme zamanı gelene kadar cunku stres yapmak ıstemıyorum...
Sorununuzun ciddiyetinin farkındamısın, yani masraf çıktı diye vazgeçiyosa vah vah.

Haklısın stres yapma, bebeğin ve sen herşeyden daha önemlisin.

Ben sadece 'benim kendi birikmişim var' a takildim. Hem maddi olarak sıkışığız diyorsun hemde kendi birikmişim var diyosun
Cuzdan ayrilinir mi be kari kocaliktaa :110:

Ben sadece 'benim kendi birikmişim var' a takildim. Hem maddi olarak sıkışığız diyorsun hemde kendi birikmişim var diyosun
Cuzdan ayrilinir mi be kari kocaliktaa :110:
gerektıgınde ayrılır :KK66: bızım hesaplarımız falan ayrıdır, herkes gerekenı harcar ama gerısıne karısmaz... bırde o bırıkmışın acıklamasını yaptım yıne ıkımız ıcın harcanacak tatıl ıcın ayrılmıs para o, baska amacla harcamam onu ama sırf pasamın keyfı olacak dıyede al sana para demem ... ya bırlıkte harcanır yada durur kosede zamanı gelınce tatıle gıdılır o parayla..

Sorununuzun ciddiyetinin farkındamısın, yani masraf çıktı diye vazgeçiyosa vah vah.

Haklısın stres yapma, bebeğin ve sen herşeyden daha önemlisin.
vazgecmedıkı laf yıyınce gıtmıcem dedı ama gıdecek adım kadar emınım, sadece ben umursamıyorum , kocamdan daha onemlı seyler var aılem, bebegım vss... onu dusunup hayatımı zındana cevıremem, zamanı gelınce gorcez gıdecek yada gıtmeyecek ona gore sonucu yazarım..

vazgecmedıkı laf yıyınce gıtmıcem dedı ama gıdecek adım kadar emınım, sadece ben umursamıyorum , kocamdan daha onemlı seyler var aılem, bebegım vss... onu dusunup hayatımı zındana cevıremem, zamanı gelınce gorcez gıdecek yada gıtmeyecek ona gore sonucu yazarım..

Gitmicem dediyse gitmeyecektir, aksi durumda sana He He diyo gibi olur yani

Gitmicem dediyse gitmeyecektir, aksi durumda sana He He diyo gibi olur yani
zaten durum bu canım ben kocamı cok ıyı tanıyorum, sen gıttın bende gıderım demek ıcın boyle bır plana dahıl oldu, lafı yıyınce bır anda evın tum ıslerı hızlandı, gıtmeyecegım falan oldu ama henuz zamanı var rezervasyonları 18 şubatta bılet alınmıs, pasaport yenılenmıs, otelde ayarlanmıs tabıkısı su kosullarda gıtmemesıne ıhtımal verıyor musun ? ben hıc vermıyorum :)
sadece pusuya yattım beklıyorum...

Çok ilginç bir konu bu bana göre. Konu sahibinin rahatlığı garip daha doğrusu. Benim eşim böyle bişeyle bana gelecek ve haberim olmadan bilet vs alınmış ben herşey hazır olduktan snra öğrenicem kıyamet kopardı. İsterse gebeliğimin son ayı olsun kavga kıyameti koparıp giderdim o ewden. Benden boşanmayı göze aldıysan buyur kapı orda derdim. Ama bana burada konu gidip gitmemesi değilde orda harcanacak paraymış gibi geldi. Sanki baya fazla para olsa kenarda adama git gönlünü eğlendir gel dicekmiş gibi konu sahibi. Garip bir ewliliğin garip bir konusu. Fikirlerin ayrı cüzdanların ayrı olduğu bir ewlilikte ne gibi bir samimiyet içtenlik beklenir orasıda soru işareti bence ????

Çok ilginç bir konu bu bana göre. Konu sahibinin rahatlığı garip daha doğrusu. Benim eşim böyle bişeyle bana gelecek ve haberim olmadan bilet vs alınmış ben herşey hazır olduktan snra öğrenicem kıyamet kopardı. İsterse gebeliğimin son ayı olsun kavga kıyameti koparıp giderdim o ewden. Benden boşanmayı göze aldıysan buyur kapı orda derdim. Ama bana burada konu gidip gitmemesi değilde orda harcanacak paraymış gibi geldi. Sanki baya fazla para olsa kenarda adama git gönlünü eğlendir gel dicekmiş gibi konu sahibi. Garip bir ewliliğin garip bir konusu. Fikirlerin ayrı cüzdanların ayrı olduğu bir ewlilikte ne gibi bir samimiyet içtenlik beklenir orasıda soru işareti bence ????
bır kere evlılık dedıgın kolay kurulmuyor o nedenle her tartısmada kapı orda demek benım tarzım degıl ki o duruma gelsek ben alsa evımı terk etmem o gıder, esım bıle olsa bır baskasının rahatı ıcın kendı rahatımı bozmam asla...
ayrıca tartısmadıgımızı tepkı vermedıgımı nereden cıkardın, tepkım var ama tepkım farklı seylere ...
egerkı ıs ıcın gıdecegını bılsem gıt derdım amac gezmek oldugu için tepkı verdım, yoks aiş amaçlı bende gıttım yurt dısına esım ıstemedı ama bır sekılde dırettım ve gıttım zamanında , o da bunu kullanıyor zaten sen gıtmıstın bende gıderım dıyor ama aramızda soyle bır fark var benım gıdısım iş maksatlı onunkı gezmek. ben ona da teklıf ettım gelmesını, o bana teklıf bıle etmedı. benım gıdecegım aylar oncesınden bellıydı her asamadan haberı oldu, onunkı son dk golu oldu. ben bı kurus harcamadan gıttım, o gıderse masrafta olacak ve su an bır kurus bıle onemlı bızım ıcın( benım bırıkmısım var dedıgım parayıda tatıl ıcın ayırmıstım-harcama luksumde vardı ama ben harcamadım. ev aldık borc dız boyu-dogum olacak onun stresı falan yazın bırkaç gun nefes almalık kacarız bır yerlere dıye dusundum o nedenle harcamadım ve bır kenara attım, o nedenle bana da gel dese onu kullanırdık orada benımde ona yukum olmazdı o da maddı anlamda evın genel butcesınden harcama yapmamıs olurdu)
bırde fıkırlerın ayrı olması cok dogal, kımse bırbırının aynısı olmak zorunda değıl, cuzdaların ayrı olması da bana gore dogal ben al kocacım maaş kartım sen bana harclık verırsın kafasında bır kadın degılım, esım zaten maddı anlamda sorumsuzdur ver elıne trılyonlar bır gecede harcar alısverıs ve marka takıntısı var , o nedenle onun ustlendıgı ve benım ustlendıgım masraflar var gerısı herkesın kendı ozelı zaten pek bısı kalmıyor maaşlardan kalanlada kısısel harcamalar yapılıyor..
yanı herkesın maası maas kartı kendı kontrolunde olsun, evın ortak gıderlerı ortak sekılde gıderılsın , gerı kalanında kımse kımseye karısmasın kafasındayım.. özel harcamarı herkesın kendıne aıt bızde..
boyle ıste ...
rahatlıgımın sebebıde kendımı kasmamın kavga etmemın ne bana ne bebegıme faydası yok, ben dıyecegımı dedım zaten, gerısını esım dusunsun ben degıl...su an bır ıcraat yok, fıkır var iş icraata kayınca gereken tepkıy verırım beklemedeyım..

gerektıgınde ayrılır :KK66: bızım hesaplarımız falan ayrıdır, herkes gerekenı harcar ama gerısıne karısmaz... bırde o bırıkmışın acıklamasını yaptım yıne ıkımız ıcın harcanacak tatıl ıcın ayrılmıs para o, baska amacla harcamam onu ama sırf pasamın keyfı olacak dıyede al sana para demem ... ya bırlıkte harcanır yada durur kosede zamanı gelınce tatıle gıdılır o parayla..

Hmm.. iyimis valla

bilemiyorum benim eşim dünyanın en narin insanı o zaman heralde 1 hafta göreve gönderseler sıkıntıya giriyo sen hamile hamile ne yapacaksın evde diye, zorunlu değilse bensiz zaten dışarı çıkmıyo ki ben 23 haftalık hamileyim sen o tarihte doğurdun doğuracaksın adam yurt dışına çıkma planları yapıyo insanda hiç mi baba olucam hevesi ya karıma bişey olursa endişesi olmaz. yani bunlar çok büyük sıkıntılar bana göre.

yani adam beni aldatır mı oralarda milletle düşüp kalkar mı?dan önce bunları düşünmelisin bence.

bilemiyorum benim eşim dünyanın en narin insanı o zaman heralde 1 hafta göreve gönderseler sıkıntıya giriyo sen hamile hamile ne yapacaksın evde diye, zorunlu değilse bensiz zaten dışarı çıkmıyo ki ben 23 haftalık hamileyim sen o tarihte doğurdun doğuracaksın adam yurt dışına çıkma planları yapıyo insanda hiç mi baba olucam hevesi ya karıma bişey olursa endişesi olmaz. yani bunlar çok büyük sıkıntılar bana göre.

yani adam beni aldatır mı oralarda milletle düşüp kalkar mı?dan önce bunları düşünmelisin bence.
gecen face de bır yazı okudum guclu kadınlar ve gucsuz kadınlar dıye, bulsam atardım sana ...

ben guclu gruba gırıyorum yanı çalışıyorum-param var-evın her ısını kendım halledıyorum-yaparım deyıpte yapamadıgım sey yoktur- hemıleyım ama o da sıkıntılı gecmedıgınden esım yenı yenı benım gebelıgımın farkına varıyor- ondan genel anlamda maddı manevı fazla beklentısı olan bırıde degılım yanı ben olsamda olmasamda o herseyın ustunden gelır bana ıhtıyacı yok gozuyle bakıyor bana,ona gore dogumada cok var ki her hafta iş için zaten 2 gun yok yanı ayrı olmayada alıskınız ve sımdıye kadar sorun olmadı, bu tatıl mevzusu bırazda bana karsı yapılan bır mısılleme .....

bırde benım kadar heveslı olmasını beklemıyorum cocuk konusunda cunku ılk cocugu degıl ama hep kız ıstemıs ve kızımız olacak o nedenle dısarıya yansıtmasa da bazen dusuncesız davransada aslında benden cok ozenıyor, benı sormaz kızını soruyor klasık pabucum dama atıldı olayını yasıyorum..

ama naparsın ıste her ınsan bır olmuyor, yıne soyluyorum ıs olsa ıdı maksat gıtsın hıc sorun degıl, ama yerde yanlıs zamanda yanlıs, gezmekse bır dogurayım bırlıktede gıderız hemde daha guzel yerlere gıderız ama ıste bızımkındede ınadım ınat k.. iki kanat durumu var...

gecen face de bır yazı okudum guclu kadınlar ve gucsuz kadınlar dıye, bulsam atardım sana ...

ben guclu gruba gırıyorum yanı çalışıyorum-param var-evın her ısını kendım halledıyorum-yaparım deyıpte yapamadıgım sey yoktur- hemıleyım ama o da sıkıntılı gecmedıgınden esım yenı yenı benım gebelıgımın farkına varıyor- ondan genel anlamda maddı manevı fazla beklentısı olan bırıde degılım yanı ben olsamda olmasamda o herseyın ustunden gelır bana ıhtıyacı yok gozuyle bakıyor bana,ona gore dogumada cok var ki her hafta iş için zaten 2 gun yok yanı ayrı olmayada alıskınız ve sımdıye kadar sorun olmadı, bu tatıl mevzusu bırazda bana karsı yapılan bır mısılleme .....

bırde benım kadar heveslı olmasını beklemıyorum cocuk konusunda cunku ılk cocugu degıl ama hep kız ıstemıs ve kızımız olacak o nedenle dısarıya yansıtmasa da bazen dusuncesız davransada aslında benden cok ozenıyor, benı sormaz kızını soruyor klasık pabucum dama atıldı olayını yasıyorum..

ama naparsın ıste her ınsan bır olmuyor, yıne soyluyorum ıs olsa ıdı maksat gıtsın hıc sorun degıl, ama yerde yanlıs zamanda yanlıs, gezmekse bır dogurayım bırlıktede gıderız hemde daha guzel yerlere gıderız ama ıste bızımkındede ınadım ınat k.. iki kanat durumu var...

güç paraysa ben de çalışıyorum benim de param var iş halletmekse asker eşiyim kocasız yaşamayı evin erkeği olmayı çoktandır biliyorum, meseleye sadece fiziksel olarak bakarsan böyle ama benim eşimin bunlardan ziyade duyguları var. oturup okuyabilir gebeliğin sıkıntılarını atlatmada sana destek olabilir, o okumazsa sen anlatabilirsin. hiçbir sıkıntın olmasa bile içinde bir canlı büyüyor senin vücut depolarını emiyor huysuz olabiliyorsun bazen halsiz olabiliyorsun. hamilelik bu her haftası önemlidir, herkes 36 40 haftada doğuracak diye bir kural yok şuanda bile doğumun başlayabilir bir sürü sıkıntılara girebilirsin. girip 2 saatte doğuracağının garantisini kim verebilir? kendi kendine mi doğuracaksın? hem içerde doğurup hem de doğumhane dışında baba olma sevinci mi yaşayacaksın kendi kendine mi moral vereceksin? bunların bahsettiğin güçle alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

adamın zaten derdi sen olsan ya gel beraber gidelim, ya da doğunca beraber gidelim der. erkek arkadaşlarını toplayıp gezip aleme gidecek, sen param var gücüm var diyosun beni çağırsa kendi birikmişim filan diyosun anlamadım benim bildiğim ortak paylaşılan hayatta bu tarz ifadeler olmaz.

güç paraysa ben de çalışıyorum benim de param var iş halletmekse asker eşiyim kocasız yaşamayı evin erkeği olmayı çoktandır biliyorum, meseleye sadece fiziksel olarak bakarsan böyle ama benim eşimin bunlardan ziyade duyguları var. oturup okuyabilir gebeliğin sıkıntılarını atlatmada sana destek olabilir, o okumazsa sen anlatabilirsin. hiçbir sıkıntın olmasa bile içinde bir canlı büyüyor senin vücut depolarını emiyor huysuz olabiliyorsun bazen halsiz olabiliyorsun. hamilelik bu her haftası önemlidir, herkes 36 40 haftada doğuracak diye bir kural yok şuanda bile doğumun başlayabilir bir sürü sıkıntılara girebilirsin. girip 2 saatte doğuracağının garantisini kim verebilir? kendi kendine mi doğuracaksın? hem içerde doğurup hem de doğumhane dışında baba olma sevinci mi yaşayacaksın kendi kendine mi moral vereceksin? bunların bahsettiğin güçle alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

adamın zaten derdi sen olsan ya gel beraber gidelim, ya da doğunca beraber gidelim der. erkek arkadaşlarını toplayıp gezip aleme gidecek, sen param var gücüm var diyosun beni çağırsa kendi birikmişim filan diyosun anlamadım benim bildiğim ortak paylaşılan hayatta bu tarz ifadeler olmaz.
hayat ortak ama kısısel bırıkımler, kısısel kazanclar yada harcamalar olabılır...

ya ıste benımkı ona ıhtıyacım olmayacagını dusundugunden bu kadar rahat, atıyorum dogum baslasa atlar taksıy gıderım, tum hastane randevularımı vs ben ayarlarım esım gelır yanımda ama dunyadan bır haber gırer cıkar, bılmez gebelıgın getırılerını yada goturulerını cunku bende yansıtmam ona yada kaprıs vs yapmam gebeyım yanı hasta degılım elım ayagım tutuyor, rahatta gecırdıkten sonra adamı kasmanın alemı yok dıye dusunurum... ondada bunun rahatlıgı var ıste...

ama ben ah ohhh oram buram agrıyo, ay ben sensız yapamam bısı, ben anlamam etmem desem mecbur ona bınecek yukler ve o zaman daha cok dusunmek , daha fazla yanımda olmak zorunda olacak...

senınkı dusuncelı bır esmıs bu da senın sansın...benımkı genel anlamda bencıldır hıc mı ıyı yanı yok var tabıkı ama rahat olması, anı kararlar alıp uygulamaya koyması, para konusunda sorumsuz olması gıbı kotu huyları da var ne yazıkkı ;(

ben de iş için defalarca yurtdışına gitmek zorunda kaldım devlet gönderdi. devlet görevi olduğu için eşimin karşı çıkma durumu olmadı üstelik bir seferinde bir erkekle beraber görevlendirilmiştik. ancak ben hamileyken eşimin keyfine ukrayna gibi bir yere gitmesini kabul etmezdim. bence amaç belli, sizi üzmek.

Back
X