Çok ilginç bir konu bu bana göre. Konu sahibinin rahatlığı garip daha doğrusu. Benim eşim böyle bişeyle bana gelecek ve haberim olmadan bilet vs alınmış ben herşey hazır olduktan snra öğrenicem kıyamet kopardı. İsterse gebeliğimin son ayı olsun kavga kıyameti koparıp giderdim o ewden. Benden boşanmayı göze aldıysan buyur kapı orda derdim. Ama bana burada konu gidip gitmemesi değilde orda harcanacak paraymış gibi geldi. Sanki baya fazla para olsa kenarda adama git gönlünü eğlendir gel dicekmiş gibi konu sahibi. Garip bir ewliliğin garip bir konusu. Fikirlerin ayrı cüzdanların ayrı olduğu bir ewlilikte ne gibi bir samimiyet içtenlik beklenir orasıda soru işareti bence ????
bır kere evlılık dedıgın kolay kurulmuyor o nedenle her tartısmada kapı orda demek benım tarzım degıl ki o duruma gelsek ben alsa evımı terk etmem o gıder, esım bıle olsa bır baskasının rahatı ıcın kendı rahatımı bozmam asla...
ayrıca tartısmadıgımızı tepkı vermedıgımı nereden cıkardın, tepkım var ama tepkım farklı seylere ...
egerkı ıs ıcın gıdecegını bılsem gıt derdım amac gezmek oldugu için tepkı verdım, yoks aiş amaçlı bende gıttım yurt dısına esım ıstemedı ama bır sekılde dırettım ve gıttım zamanında , o da bunu kullanıyor zaten sen gıtmıstın bende gıderım dıyor ama aramızda soyle bır fark var benım gıdısım iş maksatlı onunkı gezmek. ben ona da teklıf ettım gelmesını, o bana teklıf bıle etmedı. benım gıdecegım aylar oncesınden bellıydı her asamadan haberı oldu, onunkı son dk golu oldu. ben bı kurus harcamadan gıttım, o gıderse masrafta olacak ve su an bır kurus bıle onemlı bızım ıcın( benım bırıkmısım var dedıgım parayıda tatıl ıcın ayırmıstım-harcama luksumde vardı ama ben harcamadım. ev aldık borc dız boyu-dogum olacak onun stresı falan yazın bırkaç gun nefes almalık kacarız bır yerlere dıye dusundum o nedenle harcamadım ve bır kenara attım, o nedenle bana da gel dese onu kullanırdık orada benımde ona yukum olmazdı o da maddı anlamda evın genel butcesınden harcama yapmamıs olurdu)
bırde fıkırlerın ayrı olması cok dogal, kımse bırbırının aynısı olmak zorunda değıl, cuzdaların ayrı olması da bana gore dogal ben al kocacım maaş kartım sen bana harclık verırsın kafasında bır kadın degılım, esım zaten maddı anlamda sorumsuzdur ver elıne trılyonlar bır gecede harcar alısverıs ve marka takıntısı var , o nedenle onun ustlendıgı ve benım ustlendıgım masraflar var gerısı herkesın kendı ozelı zaten pek bısı kalmıyor maaşlardan kalanlada kısısel harcamalar yapılıyor..
yanı herkesın maası maas kartı kendı kontrolunde olsun, evın ortak gıderlerı ortak sekılde gıderılsın , gerı kalanında kımse kımseye karısmasın kafasındayım.. özel harcamarı herkesın kendıne aıt bızde..
boyle ıste ...
rahatlıgımın sebebıde kendımı kasmamın kavga etmemın ne bana ne bebegıme faydası yok, ben dıyecegımı dedım zaten, gerısını esım dusunsun ben degıl...su an bır ıcraat yok, fıkır var iş icraata kayınca gereken tepkıy verırım beklemedeyım..