- Konu Sahibi eftelya2015
- #81
Adam durumu bildiğin fırsata çevirmiş baksana kafası zehir gibi maşşallah. Ya zaten durumun Türkçe meali şu;Adam gerizekalı bence. İş için eğitim için gitmeye insan neden misilleme yapar anlayamıyorum. Erkeklerin kariyeri çok önemli , ama kadınlar gitmese de olur otursun yerine kocası daha önemli.?!? Paşayı yalnız bırakmasın aman keyfini kaçırmasın!!*?!
Eşiniz çok çiğ konu sahibesi. Ben de gidicem o yüzden bir şey diyemiyorum...şeklindeki cümleniz ve kafanız da çok yanlış. İş için kariyer için gittiniz diye özür diler duruma düşmeyin. İş fırsatını kaçırmamakla hamile bir kadını keyfine tek bırakmayı bir tutmayın. İş gezilerine eğitimlere gidin kadınlar. Keyfi kaçmasın yemeği yapan gitmesin diye bencilce size taş koyan adamlara pabuç bırakmayın. Kariyeriniz çiğ adamların egolarından daha önemli.
"Sen benim gönlüm olmadan iş için yurtdışına çıktın, bende paşalar gibi erkek erkeğe, sevişmek eğlenmek için on numara yer ayarladım oraya gidiyorum al buda bilet"
Durum resmen bu yani, gelincede arkadaş ortamında karı kız muhabbeti. Yok şu müze şöle iyidi, yok şu binanın mimarisi böyle etkileyicimiydi olucak??
Adamdaki zihniyet ibretlik. Konu sahibide rahat mı anlamadım ben. Yine diyorum iş başka gezmek başka, geziceksek beraber gezeriz. İnsan bunu istemeli ya. Eşini tabiki çağırmaz neyine çağırsın.