Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Adam gerizekalı bence. İş için eğitim için gitmeye insan neden misilleme yapar anlayamıyorum. Erkeklerin kariyeri çok önemli , ama kadınlar gitmese de olur otursun yerine kocası daha önemli.?!? Paşayı yalnız bırakmasın aman keyfini kaçırmasın!!*?!

Eşiniz çok çiğ konu sahibesi. Ben de gidicem o yüzden bir şey diyemiyorum...şeklindeki cümleniz ve kafanız da çok yanlış. İş için kariyer için gittiniz diye özür diler duruma düşmeyin. İş fırsatını kaçırmamakla hamile bir kadını keyfine tek bırakmayı bir tutmayın. İş gezilerine eğitimlere gidin kadınlar. Keyfi kaçmasın yemeği yapan gitmesin diye bencilce size taş koyan adamlara pabuç bırakmayın. Kariyeriniz çiğ adamların egolarından daha önemli.
Adam durumu bildiğin fırsata çevirmiş baksana kafası zehir gibi maşşallah. Ya zaten durumun Türkçe meali şu;
"Sen benim gönlüm olmadan iş için yurtdışına çıktın, bende paşalar gibi erkek erkeğe, sevişmek eğlenmek için on numara yer ayarladım oraya gidiyorum al buda bilet"

Durum resmen bu yani, gelincede arkadaş ortamında karı kız muhabbeti. Yok şu müze şöle iyidi, yok şu binanın mimarisi böyle etkileyicimiydi olucak??

Adamdaki zihniyet ibretlik. Konu sahibide rahat mı anlamadım ben. Yine diyorum iş başka gezmek başka, geziceksek beraber gezeriz. İnsan bunu istemeli ya. Eşini tabiki çağırmaz neyine çağırsın.

Siz niye burdaki çarşaf giyen insanların namusuna laf uzatiyorsunuz! ! Haddinizi bilin kaç tane Çarşaflı tanıdınız da böyle bir laf edebiliyorsunuz. Kaldı ki böyle büyük bir laf etmek için bütün çarşaf giyenleri tanimaniz gerekir.
Not: Çarşaflı değilim sadece bu tip nefret soylemlerini küstahca bulan bir insanım !
Sakin ol şampiyon önce sakince oku, çarşaflı kadın demiyo bak çarşaf altından diyo, mecazi kullanım söz konusu.......

Konu sahibi arkadaşım eşim böyle birşey yapsa asla izin vermem o bilet elinde yanar yinede gidemezdi. Vicdan yapmasına sebep ol gitmesin. Bir erkeğin en tehlikeli düşmanıbekar erkek arkadaslaridir . Ne işi var size söylemeden bilet alıp gidiyor bir de karısının karnı burnunda. Hayret doğrusu.

Erasmus programini bize iş icin gittim diye yedirmeye calismayin lutfen :) Erasmus= beles yurtdisi gezisidir.

Sakin ol şampiyon önce sakince oku, çarşaflı kadın demiyo bak çarşaf altından diyo, mecazi kullanım söz konusu.......

Çarşaf altında ne işler cevirenler diyor. Ben gayet iyi okudum v3 anladım. Burda ne demek istediği gayet belli oluyor.

Ayni fikirde olmadiginizi belirtebilirsiniz ama size densiz deme hakkini vermiyor malesef.
Hiç tanımadığı bir insan için, bilgisi olmadan "seks turizmine gidiyor" demek densizliğin dik alasıdır. Ya bu adamın aklının ucundan bile geçmediyse ve bu kadın yazılanlardan etkilenirse. O yuvada çıkacak huzursuzluğun vicdani sorumluluğunu taşımaya hazır olan var mı aramızda?

Hiç tanımadığı bir insan için, bilgisi olmadan "seks turizmine gidiyor" demek densizliğin dik alasıdır. Ya bu adamın aklının ucundan bile geçmediyse ve bu kadın yazılanlardan etkilenirse. O yuvada çıkacak huzursuzluğun vicdani sorumluluğunu taşımaya hazır olan var mı aramızda?
kadın zaten kendi demiş eşim rahat durmaz diye

Bir arkadaşım Amsterdama gitmiş. Bana dedi ki, red zoneda gezerken arkamdan Türkçe konuşan 2 adam geliyordu. Biri demiş ki karım daha iyi ...... , boşuna para harcadım:KK57::KK57: Yurtdışında müze gezen kültürlü Türk erkeği bu işte buyrun.

IYKKKKK ,bögyyyy prestij meselesi desene bizim turkish erkekler için yurtdışı tecrübeler:KK11:

Pardon -20 derece soğuk, gözalıcı müzeleri yemekleri şatoları olan !!!!, fakir pis bir ülkeye hangi kültürel amaçla gidilir?

Ben Batı Avrupa turistik bir şehirde yaşıyorum, daha alt bir enlemdeyim ortada turist değil insan yok soğuktan dışarı çıkılmıyor. Derdi kültür, gezmek olan kuzeye yazın gidiyor.

Arkadaslar sorunum yanlis zamanda yanlis yere gitmesi, o bisi yapmasa yanindakiler yapacak hic yoksa bir gece kulubune vs giderler , o da mertlige laf soyletmemek icin takilacak peslerine sonrasi malum...

Para konusundada gercekten sikisigiz birikimim dedigimde yine ikimiz icin ayrilmis bir para ve evin butcesinden kesilip kenara atilan bir para degil..
Ki esim savruktur para hesabi bilmez ona versem aninda gider o para , o nedenle bari harcanacaksa amacina hitap etsin cunku tatil icin ayirdim onu...
Bundan dolayi benide cagirsa tum imkanlarimi zorlar giderdim ona da yuk olmazdim hatta destek olurdum.
Birde kirildigim beni cagirmamasi ve bana son dk haber vermesi ...
Zaten is icin her hafta gidio bende gidiyorum bunu sorun etmiyorum ama amacta is degil gezmek kendi agziyla soyledi sadece ayarlama sirketten...
ürküttü beni bu sözler bile bile lades diyosun..ilginç.. :KK64:

Eski konulardan bilen bilir Eylul ayinda Erasmus programi egitim harekwtliligi kapsaminda Bulgaristana gittim, bir haftaligina hem is hem gezmek, esim cok problem cikardi ama sonunda gittim , benim dedigim oldu ...
Not: Kamu gorevlisi olarak gittim gorevlendirme ile ve tum masrafimi AB karsiladi...
Esimde simdi is bahanesiyle gezmek maksatli Ukraynaya gidecek ama bana Bulgaristan falan demisti, kesin bisi yok dediydi, bu aksam bi geldi biletler alinmis ben gidiyorum... Ne icin ? Gezmek icin, ben ik mik yapinca ki hakli sebeplerim var is icin diyor.
Tamam sirketten arkadaslari ile gidecek konaklama ulasim masrafi sirketten ama ya gerisi cepten cikacak ve gittikleri yer Ukrayna Turk erkegi orada rahat durmaz...!!!
Gelelim benim rahatsiz oldugum noktaya 1 hamileyim o zaman 31 haftalik olacagim.
2 ev aldik, bebek masrafi bir yandan daha tasinmadik bile evin isleri var yapilacak bunlar hep borcla olan seyler , para isteyen isler yani maddi olarak sikisigiz fazladan bes lira bile bizi sikar su an...
3 bende gittim ama maksat isti ve gelebilse esimi de goturecektim, izin alma durumu yoktu gelemedi ama esim bana teklif bile etmiyo ki benim gri pasaportum ve kendi birikmisim var gitsem masrafim olmayacak...
4 son dk beni haberdar ediyor
Simdi onu kisitlamak istemiyorum, o beni yolladi ama bin laf soledi ben onun yaptigini yapmak istemiyorum ki ilerde yine gitme sansim olabilir , o zaman hayir deme luksuni ona vermek istemiyorum ama kirildim da su ortamda gitmesine..
Siz olsaniz yerimde tepkiniz nolurdu ???

Bu mevsimde Ukrayna mi, is icin gitmediklerine eminmisiniz ? Yok eger cidden baska maksatla gidiyorlarsa cok cirkin bence. Cantasina bir kutu prezervatif koyunda hastalik kapmasin bari.
Bunu disinda bana cok itici gelir eslerin birbirlerini bu tarz konularda engellemeye calismalari, is icin gidilecek gidilir yani esinizi sizi kisitliyor olmasinin sebebini de anlamadim. Benim esim bana boyle birse yapmaya kalkasa ki yapamazda ima bile etse kiyameti koparirim resmen ustu kapali hakarettir cunku. Amaaa sizin esiniz fuhus yapabilecek derecede karakterde bir adamsa onu bilemeyiz tabi. Tamamen siz ve esiniz arasindaki bir olay bu.
Siz bildigimiz Erasmusla hemde kisa sureligine is icin gitmissiniz yani bunda esinizin karsi cikma sebepleri ve bahanesi ne olabilir cok merak ediyorum.
Simdi esinizin durumuna gelecek olursak adam resmen emri vaki yapmis cok cirkin bir sekilde son dakkada haber etmis size yani suphelenmemek elde degil tabi ama , yani sizin hamileliginiz o derece ilerlemisken sizi yanliz birakacak olmasida ayri bir dusuncesizlik.

Eşin oraya cidden seks için mi gidiyor buna mı inanıysun, yani buysa onu burda da yapabilir,arkadaşlarına uyar diyosun,burda da uyabilir, eşinde o şerbet var yani öyle mi, bak düşündüğün şeyler çok kötü adam ister gitsin ister gitmesin, hamile karısını aldatabilir potansiyelde diyosun kocan için, asıl sorun bu bence
Vala ben bu konularda babama bile guvenmem yasanmisliklarla alakali direk mevzuya girmesede turk erkeklerinin yapisi belli kiyisindan kosesinden bir dumenler doner..
Ki biraz once bir mailini okudum moldovaya bakilmis esim fiyat bilgisi almis falan bir acentadan sonra ukraynaya bilet alinmis, patronun da mjsi vardi biletler alindi rezervayonlar yapildi pasaportlari hazirlayin diye gidenlerin hepsi evli barkli adamlar ama ozellikle kari kiz muhabbetinin cok oldugu yerler secilmis esimin bir yamugunu gormedim ama icini bilemem sonucta insan oglu cig sut emmistir ...
Bilmem anlatabildim mi?

Back
X