Tabi ki fahise diyerek hepsini damgalayamayiz. Fuhuş yapmayanlar ve karsi cikanlar da tabiki var ama oranin genel olarak sadece Türkiye degil diger birçok ulke erkekleri tarafindan da fuhuş için tercih edilen bir ülke olduğu da doğru.
Mesela orada avrupa futbol Şampiyonası yapildigi yil hem fuhuş hem futbol icin bircok ülkeden gelindiği haberlerini hatırlarsınız belki. Femen grubu Fuhuş icin degil futbol icin gelin diye eylem yapmisti. Bu da oranin fuhuş icin tercih edildiginin bir göstergesi. Ayrica yine Femen Türk erkekleri Ukrayna'ya fuhuş için gelmesinler diye bir eylem yapmisti ki bu da Türk erkekleri tarafindan Ukrayna'ya özellikle bu amacla gidildigini hatta demek ki cok gidildigini kanitliyor. Ayni zamanda da bu eylemler Ukraynalilarin fuhuşa karşı olanlarin da bulunduğunu gösteriyor tabi ki. Ukraynadaki bir parti hem saglik açısından hem de butce acigini kapatmak için fuhuş yasallassin diyordu. Demek ki bu anlamda rağbet gören bir yer. Yoksa biz de oradaki herkes fahise anlaminda soylemiyoruz tabi ki. Türk erkeklerinin bakis acisi da belli oraya karsi.
Konu sahibi de illa beni aldatacak gidince demiyor ama arkadaslarla özellikle oraya gezmeye gidilmesini de baska türlü anlamlandiramiyor sanirim. Kendi yapmasa da arkadaşlarina uyabilir diye bir de. Arkadaslarina uyma derken de çocuk değiller tabi de cogu Turk erkegininde birbirini gaza getirme, gruba uymayanla kilibik vs diyerek dalga gecme konularında birbirlerine baski yaptıkları da bi gerçek. Bizce cok sacma olsa da. Bi yandan da esini de goturebilecekken ( ya da götürmese bile) hem gidilecek yeri hem bileti gizlice ayarladiktan sonra soylemesi insana bunu düşündürtüyor belki oyle olmasa da.
E
eftelya2015
eşin "Daha once ben istemesem de o gitti. simdi bana izin vermezse benim de bir daha ona izin vermeyeceğimi biliyor." diye düşünüp firsatcilik yapmış sanki. Asıl niyetini siz daha iyi hissedersiniz tabi. Ama özellikle de Moldova ve Ukraynalara yogunlasmasi can sıkıcı tabi. Kesinlikle istemiyorsanız iciniz rahat etmiyorsa engelleyin bi şekilde bence.