Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Hangi sirket fuhusun masrafarini karsiliyor bize de ornek ile aciklar misiniz?

AbazaN erkek dediginiz esi ile birseyler yasayamayan erkeklerin acligi ile bas edememesi. Kelime anlamlarida ayni sekilde ac kimse yada uzun sure iliskiye girmemis kimse. Hanimefendi kendine guveniyorsa neden sorun olsun?

Ukrayna'nin her mevsim gezilecek gorulecek yerleri vardir. Hele ki kisin kar sporlari icin cook guzel ve uyguun yerleri vardir sizde yaninizda esiniz dostunuz arkadasiniz ile gidin gorun derim..

Rus kadinlar icin bi arastirma yapilmis ve neredeyse turk kadinlarindan daha namuslu olduklari aciklanmisti. Yaziyi bulursam sizinle seve seve paylasirim. Kadin aldatma oranlari misal biz turk kadinlari ile olcusemez bile. O derece sadik bir toplum.

Ne yazik ki kulturel geziden bahsederken mesajinizin devaminda Ukrayna'yi fuhus vatani olarak damgalamaniz hic hos olmamis.

Bastan asagi yanlis bir mesaj ve 30 begenen hemfikir insan, sastim kaldim!..

Sorun şu ki hanım eşine gü ven mi yor
Konunun başında yazmış zaten
Rahat durmaz demiş

Bizde daha kızlık zarı olayından çıkamamışken adamlar çatır çatır bi onla bi bunla dolu dizgin sevişiyorlar, onlar için sevişmek bizim bakış açımıza göre artık miğde bulandırıcı hale bürünüyor, evet rus kadınları vs bizden daha namuslu yada herneyse ondan evet:KK51:

Ya ordaki rahat yaşamla burayı bir tutmak cidden komik.

Evet gayet acik yazmışsın :KK53: burda da elbet rahatca birlikte olabilecekleri kizlar vardır ama o ulkelerdekiler ile kıyaslanamaz iste sayi bakımından. Diger yabancı ulkelerde de aynı sekilde cocuk yasta cinsel ilişkiye girmeye başlıyorlar. Illa fahiselik değil zaten bunun adi bizim ulkenin genel normlarına ters diyelim bu rahatlik ya da dini acidan farkli düşünülüyor genel olarak. Oradaki bu rahatlik erkekler için bulunamaz fırsat işte. Hem temiz is kimse görmez, ispat yok.

Merhaba arkadasım bundan 6 yıl önce bir toplantı şçin benim eşim de gitti ki ben inanılmaz kıskanç bir insanım ağladım zırladım o görmeden cok üzüldüm ve en sonunda istemiyorsan gitmiyorum Dedi ama gitmesi de gerekiyordu çünkü ortağı ile birlikte gidecekti onun yanında mahcup olmasını istemedim bilemedim öyle bi ruh halim vardı o an şçin git dedim ..ve bu konuyu da konuştuk gittikten sonra gitmeden önce hep Oray'a sex için gidenler coklk fazla ama gidipte birşey yapmadan dönenler yok degıl tabiki her gidene damga vuruluyor Dedi vs güzelce anlattı ve bende güvendım gönderdim 1 gece 2 gün dü içim içimi yedi tabş bu arada..geldiginde kıyafet tel vs herşeyi didik didik ettim birşey yapmadığına eminim tabiki güvenilmezmiş ama kadınların sezileri cokkkkk kuvvetli bir nane yediklerinde mutlaka anlarız ki ben artık sezilerğm o kadar kuvvetli ki kesin böyle oldu dedıgım hersey oldu bu güne kadar ..eşimin vukuatsız döndüğüne inanıyorum ..şimdi gelelim sana sevgili arkadasım gercekten yapmak istese burda da bi şekilde halleder ..biraz Allah korkusu varsa ark yapsa bşle artı birde size olan bağlılığı ile nefsini yener diye düşünüyorum ..gitmeden önce bu şekilde kesin yapıcak gibi konusursanız ya da hissettirirseniz Nasıl olsa yapsam da yapmasam da inanmıyor diye nefsine yenilebilir ..herkes yapmaz ama yapanlar tabiki cokk Allah yardımcınız olsun gercekten bende üzülmüştüm o zman için ama geçti cok Şükür..sizinde vukuatsız geçmesi dileğiyle

Çok da güzel doğal güzellikleri var ülkenin oysaki :D Kış için özellikle gezilecek yerler var. Yemekleri de bizden epey farklı. Gidilecek olsa tam turist olabilirsin :D
İçip içip, kusup, deli dana gibi tepinmekten daha verimli bir kültürel aktivite olurdu aslında :D
Rusya dediğinde bile gözleri parıldıyor yurdumun erkek insanının:)kültür,sanat,turizm,iş adı altında gidilir.gerisi malumunuz hazin son :(

Sorun şu ki hanım eşine gü ven mi yor
Konunun başında yazmış zaten
Rahat durmaz demiş
Hanim esine guvenmiyorsa adam sirf elin kadinlariyla iliskiye girecek diye ulke mi degistirecek. Burada hali hazirda onlarca kadin bulur belese hemde. Allah kimseye yasatmasin buyuk konusmak istemem ama arkadaslarina uyup beni aldatacak bir sahisa ( adam diyemedim) cocuk yapmam..

Benım eşim cok inatcı bir adamdır bi tarafı yapma dedıgım ne varsa yapar o zaman için bu şekilde davrandım ..ve ondan sonra bir kez İtalya ya tek gitti sonrasında olan gezileri çalışanları gönderiyor Rusya Tayland vs gitmedi ..tatlı dil şle yılanı deliğinden çıkarırmış buna cok inandım gercekten bi tarafı cokk zor çünkü benım eşiminde

Hanim esine guvenmiyorsa adam sirf elin kadinlariyla iliskiye girecek diye ulke mi degistirecek. Burada hali hazirda onlarca kadin bulur belese hemde. Allah kimseye yasatmasin buyuk konusmak istemem ama arkadaslarina uyup beni aldatacak bir sahisa ( adam diyemedim) cocuk yapmam..
Yazmayacaktım ama duramadım. Yapacak olsa burada da yapar nasıl bir bakış açısı? Yapıyor belki, buradakilerden sıkılmış, Ukrayna'yı keşfedecek belki... Evet yapacak olan yapar kilit vuramayız ama biletini göstere göstere gidiyorum sen de çatla der gibi davranan koca söz konusu burada. Diğer serbest zamanlarında ne yaptığı değil. Sanki yapacaksa burada yapmak zorundaymış gibi. Burada yapabilecekken oraya gitmek isteyemezmiş gibi. Çok mantıksız konuşuyorsunuz.
Konu sahibi kusura bakma kocan üzerinden konuşmak zorunda kaldım. Tepkim yukarıdaki mesajaydı yanlış anlama lütfen.

Yazmayacaktım ama duramadım. Yapacak olsa burada da yapar nasıl bir bakış açısı? Yapıyor belki, buradakilerden sıkılmış, Ukrayna'yı keşfedecek belki... Evet yapacak olan yapar kilit vuramayız ama biletini göstere göstere gidiyorum sen de çatla der gibi davranan koca söz konusu burada. Diğer serbest zamanlarında ne yaptığı değil. Sanki yapacaksa burada yapmak zorundaymış gibi. Burada yapabilecekken oraya gitmek isteyemezmiş gibi. Çok mantıksız konuşuyorsunuz.
Konu sahibi kusura bakma kocan üzerinden konuşmak zorunda kaldım. Tepkim yukarıdaki mesajaydı yanlış anlama lütfen.
Birde de demiyorlwr mi ukraynali da kocani bekliyordu diye...
Ee bunca aldatan erkegi ukrayna mi beklemis de aldatti
Beklemeseydi aldatmazlar miydi :D
sadece bu konu icin degil..butun aldafma konularinda bu cumle :D

Nesi mantiksiz? Madem guvenmiyorsunuz kendinizi yiyip bitireceksiniz psikolojik sorunu olan insanlar gibi yakinip duracaksiniz ne demeye evlenip bir yuva kurmaya calisiyorsunuz. Guvenebileceginiz ADAMLARla evlenin ahlayip vahlamayin..

Nesi mantiksiz? Madem guvenmiyorsunuz kendinizi yiyip bitireceksiniz psikolojik sorunu olan insanlar gibi yakinip duracaksiniz ne demeye evlenip bir yuva kurmaya calisiyorsunuz. Guvenebileceginiz ADAMLARla evlenin ahlayip vahlamayin..
Nesinin mantıksız olduğunu ifade ettim :) ben güveniyorum ayrıca. Konu güvenmeyen bir hanımın konusu.

Nesinin mantıksız olduğunu ifade ettim :) ben güveniyorum ayrıca. Konu güvenmeyen bir hanımın konusu.
Yazdiginiz yazi bastan sona ihtimal uzerine belki oyle belki boyle diye benim yazdigima mantiksiz diyorsunuz. O sebeple anlayamiyorum neresi mantiksiz.. guvenmeyen hanim evlenmeseymis uzerine bide cocuk yapip beni 30 haftalik hamile halimle birakip ukraynaya gece hayatina gidecek diye aglamayaymis o zaman... Asil mantiksiz olan bu..

:cool::KK57:Birde aklıma geldi yine bşsey yazım dedim eğer yapma ihtimali cok yüksek esimin ya da yapmasa da şüphe hep duyarım bundn sonra ya yaptıysa diye düşünürseniz bavuluna bi yerlere ses kayıt vs koyabilirsiniz :)))) cok mu dedektifce olur bilemedim şimdi

E adam istememesine karsin isi bahane edip bulgaristana sen gittin gezdin onada bu firsati sen vermis oldun gider tabi hani sen o istemedi diye gitmemis olsan bi ton sey soyler gitmesine izin vermezdin ama suan onund a hakki var bence
Kisisel gorusum : evlilik sorumluluk bence kendi istedigin herseyi kafana gore yapmayip hayata artik ben degil biz olduk diye bakmak..eger bi zorunluluk yoksa esim olmadan yurtdisina gitmek abest gelirdi bana onunla gezip gormek isterdim aklim kalirdi icime sinmezdi..haa yok ben herkes fri takilsin gezsin gorsun eglensin hemde isine baksin diyen bi ciftseniz adamin istedigi yere gitmek hakki sonucta sende gittigin icin..ister ukranya olur ister rusya madem sen esini ikna edip gittin onunda seni ikna etmesi normaldir

Hadi ordayken doğum yapsanız hiçmi heyecan yok bu adamda baba olacak ya birde sanırım ilk.

K.bakmayın ama baba olma heyecanı görmek olacakdı şimdi kocanızda ama karı kız heyecanı var resmen.

İş için gezmek için gidiyordur falan hikaye Hep.

O kadar yer varken .

Ben eşime güveniyorum yine göndermem

Arkadaşları etkileyecek
Nefsine yenilecek
Ve geldiğinde onunla birlikte olacaksınız
Hamilesiniz onun çocuğunu taşıyorsunuz

Tabi içim alır diyorsanız o ayrı konu

Bence sorun misilleme ya da dedigim gibi cezalandirma degil biliyomusun. Misilleme degil yani bu yaptigi.Sizle,dogacak yavrunuzla baglarinin daha simdiden kopuklugu.Oraya gittiginde ne halt yiyecegini bilmen ayri korkunc birsey, bunu karnin burnundayken yapmasini dusundurmesi apayri.Aranizda guvenin,bagin oldugunu dusundurmez bana hatta saglikli bir evliligin oldugunu da.Hani basligi cok tatli,sempatik,sirin yazmissiniz da bence durumuzun malesef vahim.Uzgunum.
Etrafimda arkadaslariyla 1 2 gunlugune deplasmana kieve,barcelonaya,atinaya gidenler var ama hicbiri boyle degil.Neyse siz uzmeyin kendinizi cok.
benım uzuldugum yook kırıldım sadece... deplesmana gıtmekse gercek nıyetı ınan sıkıntı yok kendısıne de dedım o tarz yerlere bırde kıs gunu kıen sert mevsım ocak subat ayı ımıs, kımse gezmeye gıtmez gıderse baharda gıder , eee hepsı tabırı caızse çöpsuz üzüm tayfası esler sevgılıler tr de kalacak, sımdı yurt dısı cok yazar ıvır zıvır bahanesı ıle teller acılmayacak vs vs... tabı bunlar senaryoda olabılır ve oylede kalabılır ama daha oncedende dedıgım gıbı esım dırek mevzuya gırmese bırı cıkacak nıyetı bozuk ee bırı el attımı da dıgerlerıde suruklenecek ama ben tercıhı ona bırakıyorum gıtme demedım , demem de, gıtsın ama bır halt yerse zaten ben onu avcumun ıcı gıbı bılıyorum durusundan bakısından anlarım o zaman kendını kapı onunde bulur ,eyvallahım da yoktur yanı bekleyelım gorelım ....

Onlarca kişi baba olmak için hergün hastane hastane ugraşırken
eşiniz in bu ilgisizliği rahatlığı garip geldi biraz.

Yazdiginiz yazi bastan sona ihtimal uzerine belki oyle belki boyle diye benim yazdigima mantiksiz diyorsunuz. O sebeple anlayamiyorum neresi mantiksiz.. guvenmeyen hanim evlenmeseymis uzerine bide cocuk yapip beni 30 haftalik hamile halimle birakip ukraynaya gece hayatina gidecek diye aglamayaymis o zaman... Asil mantiksiz olan bu..
ben aglamıyorum kı sız olsanız ne dusunurdunuz tepkınızı mrk ettım sadece ve kocamın tavrına kırıldım o kadar.... bır erkek ıcın aglamayı bırakalı yıllar oldu , kocamdır severım sayarım ama vazgecılmezım degıl hanımefendı, cocugu da kendım ıstedıgım ıcın yaptım yoksa bu yasıma kadar beklemezdım yanı ne kocama ne baskasına guvenerek cocuk yapmadım , yapmam da.. dunyanın her turlu halı var sonucta...

E adam istememesine karsin isi bahane edip bulgaristana sen gittin gezdin onada bu firsati sen vermis oldun gider tabi hani sen o istemedi diye gitmemis olsan bi ton sey soyler gitmesine izin vermezdin ama suan onund a hakki var bence
Kisisel gorusum : evlilik sorumluluk bence kendi istedigin herseyi kafana gore yapmayip hayata artik ben degil biz olduk diye bakmak..eger bi zorunluluk yoksa esim olmadan yurtdisina gitmek abest gelirdi bana onunla gezip gormek isterdim aklim kalirdi icime sinmezdi..haa yok ben herkes fri takilsin gezsin gorsun eglensin hemde isine baksin diyen bi ciftseniz adamin istedigi yere gitmek hakki sonucta sende gittigin icin..ister ukranya olur ister rusya madem sen esini ikna edip gittin onunda seni ikna etmesi normaldir
canım ben ılıskılerde mevzu bahıs karıyer ve ışse ve aile kısılerın bırbırını kısıtlamamasından yanayım.

ben tatıle gıtmedım, ıs maksatlı gıttım egıtım almak ıcın; faydasını da gordum farklı uygulamalar ogrendım dılımı pekıstırdım ekstrası yenı bır ulke bırkaç sehır gorme fırsatım oldu...

esımde iş maksatlı her hafta sehır dısında bu zamana kadar gıtme demedım dıyemem cunku o ıs onun ekmek kapısı, ve işi geregı gıdıp gelmek durumunda benım gıbı masa başı çalışılan bır sektorde değil...

hem ben gıderken ona da gelme teklıfın sundum, benım uzerımden pasaport cıkaracaktım vıze derdı olmayacaktı sadece onun masrafını cebımızden kasrsılayacaktık ama o kendı ıs durumundan gelemedı ....

ama esımınkı tamamen tatıl sadece bırlıkte gıttıgı kısıler ıs arkadasları ve patronu ve ulasım ve konaklama gıderını sırket karsılıyor.

esım bana gelır mısın? dıye bır teklıfte bıle bulunmadı neymıs o kadar erkegın arasında ısım neymıs ee bende bayanlarla gıttım gelse bırsey mı olacaktı medenı nsanlarız sonucta bır arada zaman gecırebılırız..

ve bana baska yerlerden bahsederken bır anda sabah alınan bır kararla ukrayna ya gıdılmeye karar verılıyor, bıletler alınıyor , bana bıletı gosterıyor .....

yanı son dk golu atıyor..

yoksa bende bılırım bırlıkte tatıl yapmayı cok yere de gıtmıslıgımız var ama burada mevzu farklı....

Back
X