Bir sıkıntı mı var?

gulenay58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
359
60
48
Herkese merhabalar.5 hafta 4 günlük hamileyim.doktor keseyi gördü ama bebek ne zaman gözükür?bi sıkıntımı car diye içime kurt düştü.kan verdim tekrar 10 gün sonra tekrar gel dedi.ters giden bi durum mu var dış gebelik falan allahım korusun.sizlerin fikirlerini almak istedim.teşekkürler yorum yapan herkese.

Herkese merhabalar.5 hafta 4 günlük hamileyim.doktor keseyi gördü ama bebek ne zaman gözükür?bi sıkıntımı car diye içime kurt düştü.kan verdim tekrar 10 gün sonra tekrar gel dedi.ters giden bi durum mu var dış gebelik falan allahım korusun.sizlerin fikirlerini almak istedim.teşekkürler yorum yapan herkese.
Keseyi görmüş,dış gebelik olsa göremezdi,bebek de 2 hafta sonra görünür merak etmeyin

Bebek 6 - 8 hafta arası görünüyor bazen 9 haftayı bile bulan oluyor o yüzden korkmak için erken 1 hafta daha bekleyin
Ay allah duysun dediğini.inşallah tekrar gel kese var sadece diyince doktor bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum.

Korkulcak bişey yok merak etmeyin benim tam 6. Haftada görünmüstu 5. Haftada yoktu 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Allahım korusun inşallah sağlıklı gelişir görünür ultrasonda.kese tek görününce tekrar kan alıp gelde diyince korktum.

Değerinin yükselişine bakmak için kan istemiştir. Ben 7. Haftasında duydum kalp atışını içinizi ferah tutun

Değerinin yükselişine bakmak için kan istemiştir. Ben 7. Haftasında duydum kalp atışını içinizi ferah tutun
Kimiside gözüküyo bebek beşinci haftada sadece kese varsa boş gebeliktir diyince endeşeleniyo insan.teşekkürler💕

Back
X