- 12 Aralık 2014
- 14
- 2
- 3
- 33
- Konu Sahibi Melisassgdc
-
Spor yapan birinin üst kısmı çıplak resim atması niye cinselliğe girsin ki.Spor salonlarında bile boy boy üstsüz kaslı resimler var.Sürekli övgü bekliyor demek ki egosu için.Şahsen biri bana sürekli resmini atıp övgü beklese patlardım bir noktada sinirdenfotoğraflar yarı çıplak olunca işin içine cinsellik giriyor ister istemez niyeti olduğunu da farkediyorum tepkimi merak ettiğini düşünüyorum açıkcası
ben de bunu anlatmaya çalıştım da yanlış anlaşıldım galiba .normalde ben yapsam bunu neyse sürekli onun yapması beni sinirlendiriyor .aynı fikirdeyiz galibaSpor yapan birinin üst kısmı çıplak resim atması niye cinselliğe girsin ki.Spor salonlarında bile boy boy üstsüz kaslı resimler var.Sürekli övgü bekliyor demek ki egosu için.Şahsen biri bana sürekli resmini atıp övgü beklese patlardım bir noktada sinirden
Once cinsellige giriyir dediniz sonra girmiyor, ama ben anladım konuyu. Kendisni ovmenizi istiyor. Aman iyi hossun surekli atip atip durma bikkinlik geldi de atmaz daha, o niyetle yapiyor ve siz de istemiyorsaniz konuşmak acik acik soyleyin fikrinizi yoksa tepenize binerr..ben de bunu anlatmaya çalıştım da yanlış anlaşıldım galiba .normalde ben yapsam bunu neyse sürekli onun yapması beni sinirlendiriyor .aynı fikirdeyiz galiba
Kendi fotograflariymis..Kaslı vücut fotosu atıyor demişsin . Tam anlamadım kendi fotoları mı yoksa başkalarına ait fotolar mı gönderiyor .
kendi fotoları tabi kiKaslı vücut fotosu atıyor demişsin . Tam anlamadım kendi fotoları mı yoksa başkalarına ait fotolar mı gönderiyor .
yok yazmıyor :)Bir arabasının sagında,solunda,tepesinde,kaportasında foto cekenlerden, bir de aynada kaslarını ya da dövmelerini cekip biz disi kisilere sunanlardan kusasım gelir..bide günes gözlügü takıp ceken modelleri var bunların.
bi kaç arkadaşımın da başına gelmişti spor yapmasından şikayetçi değilim aslında hatta vücut hatları gayet iyi ama işte ..
Ben olsam hayatı kaslarından ibaret sanan biriyle beraber olamazdım..ne bileyim habire bi laf sokma, bi asagılama hissi geliyor gördükce bu tipitipleri..
offf demeyin böyle ya
Olayın cinsellikle hic mi hic ilgisi yok.."bu vucutla sevismek ister misin bebegim' gibi bisey yazmıyorsa tabi.
ben de öyle düşünüyorum bu durum da benim içime biraz olsun su serpiyor tabi :)Zatn Vucutçu erkeklerin cinsel hayatların sanılanın aksine iyi olmadığını duymuş ya a okumuştum
Hayatim benzerini gondermistin diyebilirsin mesela
İlla cinsel bir seyler soylemen gerekmiyor
Egosunu tatmin etmek istiyor buyuk ihtimalle
Benim sevgilim de spor yaparken her gorustugumuzde sorardi
Allahtan sporu birakti
Yani bana da hep sorardi ben de cok iyisin cok cekicisin faln falan.. Tabi nereye kadar :)sporu bırakmasın ya bizimki seviyo yapmay ıyaşam tarzı haline gelmiş
aynen ben de aynısını söylüyorum hoş güzel de yani beğeniyorum ne yalan söyliyimYani bana da hep sorardi ben de cok iyisin cok cekicisin faln falan.. Tabi nereye kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?