• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Sıkıntım Var :(

Melisassgdc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
14
2
3
33
Yani konuyu açayım mı açmayayım mı çok düşündüm .Üye olalı da fazla olmadı zaten .Arkadaşlar üniversite öğrencisi 23 yaşında bir kızkardeşinizim bi süredir birlikte olduğum bir sevgilim var .Herşey iyi gidiyor fakat bi problem var en azından ben öyle düşünüyorum.Erkek arkadaşım body sporuyla haşır neşir biraz ve bana sürekli kaslı vücut fotosu atıp yorum istiyor .Pc 'im onun fotolarıyla doldu biri görse beni sapık zannedicek :( Bense cinsellik vb. konularından evlendikten sonra konuşulmasından yanayım .Bunu ona belirtsem yanlış anlar mı ?

yine gönderirse ona şakayla karışık "canım bana yüzün lazım vücudun değil, anladım vücudun güzel de gönderip durmana gerek yok " şeklinde bişeyler söyleyin.. cinsellikten bahsetmenize gerek yok, çünkü burada öyle bir niyet yok..

ayrıca en büyük derdiniz bu olsun :)

sevgiler..

fotoğraflar yarı çıplak olunca işin içine cinsellik giriyor ister istemez niyeti olduğunu da farkediyorum tepkimi merak ettiğini düşünüyorum açıkcası

fotoğraflar yarı çıplak olunca işin içine cinsellik giriyor ister istemez niyeti olduğunu da farkediyorum tepkimi merak ettiğini düşünüyorum açıkcası
Spor yapan birinin üst kısmı çıplak resim atması niye cinselliğe girsin ki.Spor salonlarında bile boy boy üstsüz kaslı resimler var.Sürekli övgü bekliyor demek ki egosu için.Şahsen biri bana sürekli resmini atıp övgü beklese patlardım bir noktada sinirden :KK11:

Spor yapan birinin üst kısmı çıplak resim atması niye cinselliğe girsin ki.Spor salonlarında bile boy boy üstsüz kaslı resimler var.Sürekli övgü bekliyor demek ki egosu için.Şahsen biri bana sürekli resmini atıp övgü beklese patlardım bir noktada sinirden :KK11:
ben de bunu anlatmaya çalıştım da yanlış anlaşıldım galiba .normalde ben yapsam bunu neyse sürekli onun yapması beni sinirlendiriyor .aynı fikirdeyiz galiba :KK52:

ben de bunu anlatmaya çalıştım da yanlış anlaşıldım galiba .normalde ben yapsam bunu neyse sürekli onun yapması beni sinirlendiriyor .aynı fikirdeyiz galiba :KK52:
Once cinsellige giriyir dediniz sonra girmiyor, ama ben anladım konuyu. Kendisni ovmenizi istiyor. Aman iyi hossun surekli atip atip durma bikkinlik geldi de atmaz daha, o niyetle yapiyor ve siz de istemiyorsaniz konuşmak acik acik soyleyin fikrinizi yoksa tepenize binerr..

Kaslı vücut fotosu atıyor demişsin . Tam anlamadım kendi fotoları mı yoksa başkalarına ait fotolar mı gönderiyor .

Bir arabasının sagında,solunda,tepesinde,kaportasında foto cekenlerden, bir de aynada kaslarını ya da dövmelerini cekip biz disi kisilere sunanlardan kusasım gelir..bide günes gözlügü takıp ceken modelleri var bunların.

Ben olsam hayatı kaslarından ibaret sanan biriyle beraber olamazdım..ne bileyim habire bi laf sokma, bi asagılama hissi geliyor gördükce bu tipitipleri..

Olayın cinsellikle hic mi hic ilgisi yok.."bu vucutla sevismek ister misin bebegim' gibi bisey yazmıyorsa tabi.

Zatn Vucutçu erkeklerin cinsel hayatların sanılanın aksine iyi olmadığını duymuş ya a okumuştum ;)

Kaslı vücut fotosu atıyor demişsin . Tam anlamadım kendi fotoları mı yoksa başkalarına ait fotolar mı gönderiyor .
kendi fotoları tabi ki

Bir arabasının sagında,solunda,tepesinde,kaportasında foto cekenlerden, bir de aynada kaslarını ya da dövmelerini cekip biz disi kisilere sunanlardan kusasım gelir..bide günes gözlügü takıp ceken modelleri var bunların.
bi kaç arkadaşımın da başına gelmişti spor yapmasından şikayetçi değilim aslında hatta vücut hatları gayet iyi ama işte ..

Ben olsam hayatı kaslarından ibaret sanan biriyle beraber olamazdım..ne bileyim habire bi laf sokma, bi asagılama hissi geliyor gördükce bu tipitipleri..
offf demeyin böyle ya

Olayın cinsellikle hic mi hic ilgisi yok.."bu vucutla sevismek ister misin bebegim' gibi bisey yazmıyorsa tabi.
yok yazmıyor :)
Zatn Vucutçu erkeklerin cinsel hayatların sanılanın aksine iyi olmadığını duymuş ya a okumuştum :KK66:
ben de öyle düşünüyorum bu durum da benim içime biraz olsun su serpiyor tabi :)

Hayatim benzerini gondermistin diyebilirsin mesela
İlla cinsel bir seyler soylemen gerekmiyor
Egosunu tatmin etmek istiyor buyuk ihtimalle
Benim sevgilim de spor yaparken her gorustugumuzde sorardi
Allahtan sporu birakti:KK14:

Hayatim benzerini gondermistin diyebilirsin mesela
İlla cinsel bir seyler soylemen gerekmiyor
Egosunu tatmin etmek istiyor buyuk ihtimalle
Benim sevgilim de spor yaparken her gorustugumuzde sorardi
Allahtan sporu birakti:KK14:
:KK12:sporu bırakmasın ya bizimki seviyo yapmay ıyaşam tarzı haline gelmiş

Back