- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
O zaman da sabaha kadar muzik dinliyorumtakın kulağınıza kulaklığı slow müzik dinleyin böyle normalde dinleseniz bayacak müzikler anca öyle belki uyursunuz. :)
İnşallah canım hiç bilmiyorum nasıl geçtiğini inan, muallak yani sonuç matematik falan olaydı bilirdim az çok puanımı ama dilde bilemiyorumİnsallah guzel gecmistir canim, işte sonra sabaha uykusuz şekilde sinava girmek vs iyi olmuyor.
Buarada sinav sorulari nasildi =) yine kasabildikleri kadar kasmişlardir =(
Galiba fazla kaygiliyiz. Biz de muhtemelen kisin tasinacagiz, ben de simdiden kolileri kafamda paketledimAynı durum bende de var ve şuanda bunun esiriyim.. 3 gün sonra taşınıyoruz ve hangi mobilya nereye gelecek.. hangi tabağı nereye koyacağımi bile düşündüm. Hala ayaktayim ama gözlerimden uyku akıyor
15 dakika aynı duruşta kal uyumak için, o yardımcı oluyor. Bizim odada genelde ışık sürekli açılıp kapandığından ben duramıyorum ama.Arkadaşlar beni yalniz birakmadiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Ben şimdilik uyuma denemelerime döneyim çünkü sabah iyice sersem olmak istemiyorum.
Hepimize tatli ruyalar diliyorum, artik uyuyabilirsek =)
Hepimiz bir tuhafızBen kendime kiziyordum ama benim gibi olan baska arkadaslarin var oldugunu gormek bu kizginligimi biraz azaltti.
Deneyeceğim canim. Sinavdan insallah hedefledigin puani alirsin. Anlattigina gore iyi gectigini dusundum ben.15 dakika aynı duruşta kal uyumak için, o yardımcı oluyor. Bizim odada genelde ışık sürekli açılıp kapandığından ben duramıyorum ama.
15 dakika sabit pozisyonda durunca uyuyakalıyor insan denedim
İyi geceler, tatlı ruyalarr :)))
Galiba fazla kaygiliyiz. Biz de muhtemelen kisin tasinacagiz, ben de simdiden kolileri kafamda paketledim
Cok dusunuyoruz bacım, ne yapacagiz bilmem.
Canim ben evlilik arefesinde birkac gun baya bir iki saatlik uykuyla yasamaya baslamistim. O zaman doktora gittim, şu uçağa falan binmeye korkan kişilere yazdiklari ilaçtan verdi. İçmedim ama uyuyabildim o gece, doktora gittim ya adam cok guzel yardim etmisti sozleriyle, tavsiyeleriyle. Psikolojik işte ama psikologlar da pahali yahu, bende bir adet fobi de var ama boyle yasayip gidiyoruz işteBen de bir çözüm var. Çok kritik sınav yada toplantı gibi durumlarda hayat kurtarır. Ben de çok dertliyimdir, sevinç, üzüntü, heyecan her durumda sabahlarım. Modiodal alırdım toplantı yada eğitimde uyuyamadığınız sabah 1 tane alıyorsunuz tüm gün doping almış gibisiniz. Bu ilacı nöroloji uzmanları yazabiliyor, illa ki dr danışmalısınız tabi onlarda öneriyor. Yılda birkaç tema kullanıyordum. Ama çok kritik olmayan günlerde masal dinlemek güzel fikirmiş
Evet tamamen psikolojik bir durum biliyoruz ama üstesinden de gelemiyoruz :) son 1 yıldır koyverdim, en son tatile çıkacağımız gece hiç uyumadım çocuk gibi :) bu ilacı özellikle sınava girecek yada kritik bir gün geçireceklere öneririm, diğer durumlarda koyun sayar, masal dinleriz artık.Canim ben evlilik arefesinde birkac gun baya bir iki saatlik uykuyla yasamaya baslamistim. O zaman doktora gittim, şu uçağa falan binmeye korkan kişilere yazdiklari ilaçtan verdi. İçmedim ama uyuyabildim o gece, doktora gittim ya adam cok guzel yardim etmisti sozleriyle, tavsiyeleriyle. Psikolojik işte ama psikologlar da pahali yahu, bende bir adet fobi de var ama boyle yasayip gidiyoruz işte
İnşallah canım, işte emin değilim olamıyorum kısmet artık.. :))Deneyeceğim canim. Sinavdan insallah hedefledigin puani alirsin. Anlattigina gore iyi gectigini dusundum ben.
Biz universite sinavina girdigimizde arkadasla sonuclarin aciklanacagi gece dogru duzgun uyuyamamistik. O da ayni dusunceyle namaz kiliyorduBir de annemin tavsiyesi var onu da unutmayayım tercih edenler olabilir, test edildi onaylandı. Kuran okuyun şeytan sürekli dürtüp uyu diye göz kapaklarını kapatıyor :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?