Bir sonraki gün önemli işim olduğunda 'uyuyamamak'

Aynı durum bende de var ve şuanda bunun esiriyim.. 3 gün sonra taşınıyoruz ve hangi mobilya nereye gelecek.. hangi tabağı nereye koyacağımi bile düşündüm. Hala ayaktayim ama gözlerimden uyku akıyor

Arkadaşlar beni yalniz birakmadiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Ben şimdilik uyuma denemelerime döneyim çünkü sabah iyice sersem olmak istemiyorum.
Hepimize tatli ruyalar diliyorum, artik uyuyabilirsek =)

İnsallah guzel gecmistir canim, işte sonra sabaha uykusuz şekilde sinava girmek vs iyi olmuyor.
Buarada sinav sorulari nasildi =) yine kasabildikleri kadar kasmişlardir =(
İnşallah canım hiç bilmiyorum nasıl geçtiğini inan, muallak yani sonuç matematik falan olaydı bilirdim az çok puanımı ama dilde bilemiyorum
Ben ilk kez girdim aslında kolaydı ama ilk girişin şaşkınlığı ve bocalaması olmadı değil kısmet artık :)
Tek sınavda değil herşeyde böyle uyuyamıyorum ben, sabah erken kalkacaksam şeytan mı ne dürtüyor uykum gelmiyor gelse de aman az kalmış sabaha bırak uyuma diyorum içimden

Aynı durum bende de var ve şuanda bunun esiriyim.. 3 gün sonra taşınıyoruz ve hangi mobilya nereye gelecek.. hangi tabağı nereye koyacağımi bile düşündüm. Hala ayaktayim ama gözlerimden uyku akıyor
Galiba fazla kaygiliyiz. Biz de muhtemelen kisin tasinacagiz, ben de simdiden kolileri kafamda paketledim
Cok dusunuyoruz bacım, ne yapacagiz bilmem.

Arkadaşlar beni yalniz birakmadiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Ben şimdilik uyuma denemelerime döneyim çünkü sabah iyice sersem olmak istemiyorum.
Hepimize tatli ruyalar diliyorum, artik uyuyabilirsek =)
15 dakika aynı duruşta kal uyumak için, o yardımcı oluyor. Bizim odada genelde ışık sürekli açılıp kapandığından ben duramıyorum ama.
15 dakika sabit pozisyonda durunca uyuyakalıyor insan denedim
İyi geceler, tatlı ruyalarr :)))

Ben de bir çözüm var. Çok kritik sınav yada toplantı gibi durumlarda hayat kurtarır. Ben de çok dertliyimdir, sevinç, üzüntü, heyecan her durumda sabahlarım. Modiodal alırdım toplantı yada eğitimde uyuyamadığınız sabah 1 tane alıyorsunuz tüm gün doping almış gibisiniz. Bu ilacı nöroloji uzmanları yazabiliyor, illa ki dr danışmalısınız tabi onlarda öneriyor. Yılda birkaç tema kullanıyordum. Ama çok kritik olmayan günlerde masal dinlemek güzel fikirmiş

Deneyeceğim canim. Sinavdan insallah hedefledigin puani alirsin. Anlattigina gore iyi gectigini dusundum ben.

Galiba fazla kaygiliyiz. Biz de muhtemelen kisin tasinacagiz, ben de simdiden kolileri kafamda paketledim
Cok dusunuyoruz bacım, ne yapacagiz bilmem.

En azından benim taşınmam ani oldu yani hesapta yoktu aylar öncesinde kafamda olmayan ev ve kolilerle yatağa girmek istemezdim.. sana da kolay gelsin

Canim ben evlilik arefesinde birkac gun baya bir iki saatlik uykuyla yasamaya baslamistim. O zaman doktora gittim, şu uçağa falan binmeye korkan kişilere yazdiklari ilaçtan verdi. İçmedim ama uyuyabildim o gece, doktora gittim ya adam cok guzel yardim etmisti sozleriyle, tavsiyeleriyle. Psikolojik işte ama psikologlar da pahali yahu, bende bir adet fobi de var ama boyle yasayip gidiyoruz işte

Evet tamamen psikolojik bir durum biliyoruz ama üstesinden de gelemiyoruz :) son 1 yıldır koyverdim, en son tatile çıkacağımız gece hiç uyumadım çocuk gibi :) bu ilacı özellikle sınava girecek yada kritik bir gün geçireceklere öneririm, diğer durumlarda koyun sayar, masal dinleriz artık.

Ben de yıllardır böyleyim. Sabah erken kalkacaksam hiç uyuyamıyorum. Bir de bebeğim ya uyanırsa diye eklenince hiç ama hiç uyuyamıyorum.

Bir de annemin tavsiyesi var onu da unutmayayım tercih edenler olabilir, test edildi onaylandı. Kuran okuyun şeytan sürekli dürtüp uyu diye göz kapaklarını kapatıyor :) :) :)
Biz universite sinavina girdigimizde arkadasla sonuclarin aciklanacagi gece dogru duzgun uyuyamamistik. O da ayni dusunceyle namaz kiliyordu uykusu gelir diye =)))

Bende uyuyamıyorum ayrıca baş agrımda tutuyor melisa çayı falan iciyorum agrıkesici ile zorla uyuyorum bazende hiç uykusuz gidiyorum.

Ben surekli o haldeyim... 3 gun 3-4 saat uykularla ayakta dururum.. sonra bi uyurum kut... gün biter...
Bu uyuyamama sorunu insani cok yipratiyor...
Ilac yigurt dus kitap okumak ne denirse denedim...
Hersey kafada bitiyor o kafa rahat degilse uyku ne mümkün.

Benden bahsetmişsin. :) Hiçbir şey yapamayıp ertesi gün uykusuzluk komasına giriyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…