bir sonuca varamıyorum

ne olduysa trabzonda oldu gitmeden önce işyerime 27 tane kırmızı gül gönderdi uçağı akşam 7 de idi 6:30 da aradı ben gidiyorum hayatım kendine iyi bak dedi gitti ne olduysa ondan sonra oldu

sende 27 defa küfret ona içinden

Trabzon da birini bulmuş olabilir. Hem 3 aylık ilişki takmayın bu kadar. Ve arar siz aramazsanız bir haftaya kalmaz. Sizden emin heralde bu. Ve Size pek değer verdiğini düşünmedim kusura bakmayın

ama birde ona sor ben haksızım yani hatta psikolojik problemlerin olduğunu düşünüyormuş tövbeee tövbeee
İyi ya işte hiç üzülmene değmez canım. Burda beş altı yıllık ilişkilerini bitiren insanların hikayeleri var. Evliliklerini bitiren insanların hikayeleri var. Evet kabul ediyorum insana içinde bulunduğu durum herkesin yaşadığında zor gelir biliyorum ama sukret ki bu kadar çabuk ortaya çıkmış sizin olmayacağınız. En azından kaybolan vaktine uzulmuyorsun. Biraz zaman geçsin bu uzuldugun zamanlara güler geçersin emin ol.

inşallah hayatım yaaa inşallahhhhh

Trabzon da birini bulmuş olabilir. Hem 3 aylık ilişki takmayın bu kadar. Ve arar siz aramazsanız bir haftaya kalmaz. Sizden emin heralde bu. Ve Size pek değer verdiğini düşünmedim kusura bakmayın
açıkcası bende öyle düşündüm acaba başkasımı var diye

Sen ayrılmak istediğini ya da ayrıldığını söylediğinde ne dedi. Tamam sen bilirsin mi dedi. Ne ayrılığı ben kabul etmiyorum mu dedi.

kaç gündür sesi çıkmıyor cevap vermiyor sadece dün akşam instegramdan bir resmimi beğenmiş
Ayrılmamis o sizden. Ayrılan insan niye öyle birşey yapsın. Hem zaten senin uykum var galiba yat uyu demiş. Tamam bitsin bencede dememiş. Ama bu yaptığı şey çok sinir bozucu tabi. Trabzon a gitmeden nasıl davraniyordu

trabzona gitmeden oldukca iyiydi herşey evlenme planları yapıyordu çok güzel bir jet yaptı bana 27 tane gül gönderdi
havalimanın da aradı gidişte vardığında falan sonra film koptu şuan bu haldeyiz arıyorum açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor falan sinir oldum sinirrrr
bir hafta boyunca gece hayatına akmışlar bar disko konuşmadan önce bana orada hiç bir kadınla beraberolmadığını söyleyebilecekmisin dedim cevap vermedi acaba yüzümü tutmuyor

Sana değer vermeyene verme,aramayanı arama.ZORLAMA

Allah aşkına bide buda adama üzülüyomusun
Eskilerin bi sözü (Kızı boş bırakırsa ya davulcuya varır yada zurnacıya)
Bacım eskilerin davulcusu zurnacısı bugünün disko ve barlardakiler oluyor
Aman Dikkat

Canim luine, sevgilinin ciddi dengesiz tavirlari var. Olgunluktan çok uzak davraniyor. Senin için endiselenmiyor sana olan sorumluluklarini yerine getirmiyor. Haliyle buda demektir ki seni sevmiyor. Bu adamdan bir cacik olmaz, seni mutlu edecek ve seni hak eden birini bulmani tavsiye ederim. Hayat sevdiğin ve mutlu olduğun insanla çok güzel, hak etmeyenlerle ziyan oluyor. Güzel günlerini ziyan etme. Ayrılarak iyi yapmissin, hic de muhatap olma.

3 aylık bir ilişki... zaten cok yeniymis yeni yeni birbirinizi tanıdığınız donemler bence. Iste gerçek yüzünü gördünüz o adamın. En azindan benim bir arkadaşımın eski sevgilisi gibi 3 yıl sonra gercek yüzünü gostermemis size. Iste ben boyle bir adamım 1 hafta ararim 2 hafta takiliriz sonra 1 hafta aramam sormam paşa gönlüme göre kabul edebiliyorsan et demiş. Sizde ciddi düşünen bi insan olarak etmiyorsunuz elbette. Yollari ayirma vakti, hic uzulmeyin birsey kaybetmediniz

sizi çok seviyorummm bunu arkadaşlarıma bile anlatamadım düşünsenize durumumu nasılda kandırılmışım
iyiki varsın kadınlar kulübüü

Kadınlar ne söyler erkekler ne anlar yada erkekler ne söyler kadınlar ne anlar.Senin beklentilerin tecrübelerin aşk bakışın farkı, o desen ayrı bir telden .Malesef ama siz ayrı dünyaların insanısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…