• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sonun başlangıcı bu gün, bu gün 15 Şubat.. :(

Ne kadar duygulu yazmişsin canım benim!
annenin acısı bir nebze diner ama asla unutmazsın, annenin yeri banbaşka, ama sanırım senin kv'den cok iyimiş! İnsallah o sana ikinci bir anne olur!

Tatlım benim, bu kadar üzülmen piskolejin ve evdekiler için hiç iyi değil!
Annen eminim şuan huzur içindedir, ama senin bu halin onu cok uzuyordur! Bu kadar isyan etme canım benim! Hepimizin gideceği yer orasi elbet!

Allah sana ve aile bol sabır ve huzur versin!

çok güzel anlatmışsın. çok acı külleniyor ama sönmüyor hiç. için için yanıyor daha da derinlere giderek yanıyor hem de. yaşanmışlıklarınız var hatırlıyor anıyorsun. videoları var sanki canlı gibi. kardeşimin doğum gününü hep neşeyle kutlarız şimdi kardeşim 18 yaşında 25 martta 19 olacak way be koskoca 19 yıl. 19 yıl önce kaybettik annemi 25 martta. 19 yıl önce bizim köyde video diye bişey yokmuymuş neden çekmemişler sanki şöyle kızııım deyip bana sarılırken falan çekselermiş keşke. ben nerdeyse hiç hatırlamıyorum böyle bişey. bende çok kıskanırım anne kızları, anlamam birde ben annemi hatırlamadığımdan olsa gerek anneler neden bu kadar iyiler çocuklarına karşı.

1046 gün oldu

Öyle iyi anlıyorum ki acını, kavrulup yanıyor insan

Artık her gün ağlamıyorum, ölüme bakışlarım değişti, rüyama gelip seviyor beni, ne zaman üzülsem biliyor...

Anne acısı bir şeye benzemiyor, Rabbim nurlarda yatırsın hepimizin kini

İnsan kaç yaşına gelirse gelsin, annesi karşısında hep çocuk, 35 yaşımı deviriyorum ama yine de ona nazlanasım geliyor, sabır versin Rabbim.....

Herkese sonsuz teşekkür ederim, tek tek alıntılayamıyorum ağlamaktan, yanımda olan acımı paylaşan herkesten Allah razı olsun. Kimseye yaşatmasın rabbim..

Son düzenleme:
Çok dokundu bu yazdıkların bana da içimde bir yerlerde bastırdığım annemi kaybetme korkusuyla yüzleştim sanki.. Çünkü o da benim elim ayağım gözüm kulağım, Allah sana ve ailene sabır versin, annen fani olan ömrünü tamamlayıp ebedi hayatına doğmuş, doğan ve doğacak olan tüm insanlar gibi.. Çocuklar anne ve babası vefat ettikten sonra onlar adına hayırlar yapıp amel defterlerine sevap yazdırabilirmiş evlat olarak.. Tekrar başın sağolsun. Mekanı cennet olsun annenin.

mekani cennet olsun annenin.

konunu okumadan 1 2 dk once evi aradım annemle konustum canım meloşum içim kötü oldu konunu okuyunca.

allah gani gani rahmet eylesin canım. nur içinde yatsın. üzüldüm çok hemde. senin şimdi en iyi yapabileceğin, daha doğrusu yapman gereken boool bollll dua oku canım.
anca öyle içini hem ferahlatırsın, hem anneciğinin ruhuna okumuş olursun.
sen annen istediği gibi hayatını sürdür. deki kendine: annem bizi görüyor, fakat biz onu göremiyoruz, sık sık yanına gideceğiz mezarlığın.
kardeşinle birlikte hayata tuttunmalısın. önce allaha sonra kendinize emanetsiniz. bir anne çoluğunu çocuğunu geride bırakıp, göçüp gitmek istermi.
ama seninde dediğin gibi, emir büyük yerden. hepimizin gideceği yer orası. allah utandırmasın.

sen sana ailene, annene yakışır şekilde yaşa. allahın yolundan ayrılmayın. allah yardımcınız olsun arkadaşım. allah sabırlar versin.

Allah sabırlar versin yattığı yer nur olsun anneciğinin. Başın sağolsun. Eminim cennetin en güzel yerinde seni izliyordur. Çok üzüldüm gerçekten anne her yaşta ihtiyaç duyabildiğimiz bir melek bence. Allah rahmet eylesin inşallah.

demek oldu bir sene, hatirliyorum ilk konunu, sonrakileri. ne zaman yazilarini gorsem gozyaslarimi tutamiyorum. senede 1 2kez gorebildigim anneme ozlemim artiyor. telefona sariliyorum. az uzun calsa acmasa ter basiyor. Allah annene rahmet etsin sana sabirlar versin. biz de anlayalim okudukca annenin degerini bir gun elimizden kayip gidecegini. anneleri uzmeyelim cunku onlar gibisi yok. ne baba. ne es.

ne güzel yazmışsın,buradan hissettim acını..

Allah anneciğine rahmet eylesin..

eminim o senin gibi bir evlada sahip olduğu için çok gurur duyuyor..

çok güzel anlatmışsın. çok acı külleniyor ama sönmüyor hiç. için için yanıyor daha da derinlere giderek yanıyor hem de. yaşanmışlıklarınız var hatırlıyor anıyorsun. videoları var sanki canlı gibi. kardeşimin doğum gününü hep neşeyle kutlarız şimdi kardeşim 18 yaşında 25 martta 19 olacak way be koskoca 19 yıl. 19 yıl önce kaybettik annemi 25 martta. 19 yıl önce bizim köyde video diye bişey yokmuymuş neden çekmemişler sanki şöyle kızııım deyip bana sarılırken falan çekselermiş keşke. ben nerdeyse hiç hatırlamıyorum böyle bişey. bende çok kıskanırım anne kızları, anlamam birde ben annemi hatırlamadığımdan olsa gerek anneler neden bu kadar iyiler çocuklarına karşı.
Kardeşinizin dogum gunünü neşe icinde kutlamanız, onu güçlü ediyordur! Ne güzel ve iyi bir ailesiniz!
Bu yüzden takdir ettim!

Bu arada Allah annenizin mekanını cennet eylesin! Huzur icinde yatmasını dilerim!

Ağlıyorum şu anda.:14:
Bende psıkolojık bir rahatsızlık halıne gelmeye basladı annemı babamı kaybedıcem korkusu.
Sureklı aklıma gelıyor.Su anda hayatımdakı en buyuk korkum ve hayatımı etkılemeye basladı:14:Aşmaya çalışıyorum.
Allahım sana aılene sabır versın yuregını ferahlatsın inşallah.

Çok çok ağladım hala ağlıyorum Allah sabır versin..

Son düzenleme:
1046 gün oldu

Öyle iyi anlıyorum ki acını, kavrulup yanıyor insan

Artık her gün ağlamıyorum, ölüme bakışlarım değişti, rüyama gelip seviyor beni, ne zaman üzülsem biliyor...

Anne acısı bir şeye benzemiyor, Rabbim nurlarda yatırsın hepimizin kini

İnsan kaç yaşına gelirse gelsin, annesi karşısında hep çocuk, 35 yaşımı deviriyorum ama yine de ona nazlanasım geliyor, sabır versin Rabbim.....

Bazen utanıyorum kendimden, hala annen olsa ondan mı medet umacaksın diye, ama umuluyor işte, anne boynum ağrıyor deyip önüne otururdum. Karnım ağrıyor derdim şekerli su yapardı, gelir masaj yapardı nasıl geçti mi biraz diye sorardı. O gidince öyle bir boşluğa çaresizliğe düştüm ki, çocukken ben sizi yanınızda olmasam da görüyorum, biliyorum her şeyi derdi, annemin bir gözü olduğuna bizimle bıraktığına inanırdım hep, annem hep görüyor bizi derdim.

O kadar çok şey yarım kaldı ki içimde..

sana bişey anlatim belki ürperir için ama ben çok mutlu olmuştum. anlayacağın üzere kardeşimin doğumunda vefat etti annem. yani denildiğine göre şehit. bende inanıyorum buna. üniversitedeyken devlet yurdunda kaldım. oda arkadaşlarımın annesi babası olmadı ablası hergün arıyor günde 4 kere arayanı bile tanıyorum. beni de babam 2 haftada bir falan arıyo bazen ayda bir falan. bu durum bi gün o kadar canımı sıktı ki. 4 gün aralıksız ağladım gözlerim falan şişti. arkadaşlarıma çaktırmamaya çalışıyorum alerji oldum galiba falan diyorum, artık gözyaşları kendiliğinden gelemeye başlamıştı. bir gün dua ettim. sonrada anneme seslendim şehitler ölmez aramızda gezer derler ya. anne bişeyler yap nolur babam arasın dedim. gece saat 10. babam arasa bile akşam 5-6 gibi arardı. teelfonum çaldı. babam arıyo. açtım bişeymi oldu baba dedim. yok kızım misafirliğe gitmiştik orda aklıma sen geldin kalkıp eve geldim duramadım seni aradım dedi. o gün bu gündür annemin hep yanımda olduğunu düşünüyorum. çocukça bişey belki ama inanıyorum işte. sevgiler canım

sana bişey anlatim belki ürperir için ama ben çok mutlu olmuştum. anlayacağın üzere kardeşimin doğumunda vefat etti annem. yani denildiğine göre şehit. bende inanıyorum buna. üniversitedeyken devlet yurdunda kaldım. oda arkadaşlarımın annesi babası olmadı ablası hergün arıyor günde 4 kere arayanı bile tanıyorum. beni de babam 2 haftada bir falan arıyo bazen ayda bir falan. bu durum bi gün o kadar canımı sıktı ki. 4 gün aralıksız ağladım gözlerim falan şişti. arkadaşlarıma çaktırmamaya çalışıyorum alerji oldum galiba falan diyorum, artık gözyaşları kendiliğinden gelemeye başlamıştı. bir gün dua ettim. sonrada anneme seslendim şehitler ölmez aramızda gezer derler ya. anne bişeyler yap nolur babam arasın dedim. gece saat 10. babam arasa bile akşam 5-6 gibi arardı. teelfonum çaldı. babam arıyo. açtım bişeymi oldu baba dedim. yok kızım misafirliğe gitmiştik orda aklıma sen geldin kalkıp eve geldim duramadım seni aradım dedi. o gün bu gündür annemin hep yanımda olduğunu düşünüyorum. çocukça bişey belki ama inanıyorum işte. sevgiler canım

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

mekanı Cennet olsun..

Back
X