Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiniz sag olsun...
Allah sabir versin`mekani cennet.olsun...
Fakat ben boyle bir durumda buraya giripte upuzun siirsel birseyler yazabilirmiydim bilmiyorum...
Tuhaf..
bugün sabah ağlamaklı çıktım evden,bütün günüm berbat geçti.
küçük kuzum ben çıkmadan uyandı ve 'annem gitmeeee,annecimm beni bırakma,hadi gezmeye gidelim işe gitmee' diye çığlıklar attı.
hiç böyle yapmazdı,bütün gün kendime gelemedim,daha 2 yaşında,ben olmazsam ne olur onun hali diyerek dolandım bütün gün.
şimdi yazınızı görünce gözyaşlarımı tutamadım.
Allah hiçbir yavruyu annesiz koymasın.
Allah size sabır versin,annenizin mekanı cennet olsun inşallah.
Amiin, Allah razı olsun da,
şiirsel derken?
Saatlerce yazmak istediklerimi düşünmedim, içimden geldiği gibi döktüm yazıya..
1 senedir içimde özlemlerim, yarım kalmışlıklar bunlar.. Zaten dikkat edince şiir yazmadığım ortada.
Benim bunun gibi bir çok yorumum var KK' da özellikle annesini erken yaşta kaybedenler ve anneler gününe annesiz girenler bölümünde.
Annemin hastaneye gidişinden bir kaç gün sonra KK' da konu açmıştım, herkesten aldığım dualar, destekler bana çok iyi gelmişti.
Acımı paylaşıp avutulmak istedim, rahatlamak istedim sadece..
Birgün gideceklerine inanmak ne zor..
Gerçek olduğunda kabullenmek de öyle..
Ama kendini üzme diyemeyeceğim,bu bir yas,ne zaman çıkar gider bilinmez,
sonuna kadar sıkıntını yaşa,bir gün gelip hayata dönecek ve öbür hayatta annenle buluşacaksın buna inan lütfen..
Basiniz sag olsun...
Allah sabir versin`mekani cennet.olsun...
Fakat ben boyle bir durumda buraya giripte upuzun siirsel birseyler yazabilirmiydim bilmiyorum...
Tuhaf..
alıştım artık annesizliğe ama ben buna fena ağladım işte ya kuzum benim hadi gezmeye gidelim mi dedi kurban olurum ben ona yaaaa
ahh smuwila nickini başka konularda görsem bile gözlerim doluyor. Rabb'ime şükür annem babam sağ sağlim yanımdalar ama düşüncesi bile çıldırmaya yetiyor. Mekanı cennet olsun anneciğinin ruhu şad olsun İnşallah Allah sana da sabır ve dayanma gücü versin.
Bu cümleleri duyunca çok seviniyorum, şükürler olsun annem, babam sağ..
Benim de çok şükür babam sağ, zaten artık tek dayanağım o bu dünyadaki.
Kardiyolojiye gittik geçen gün kontrolü vardı o kadar çok kortum ki diktim gözlerimi doktorun gözlerine bir şey çıkacak korkusuyla o kadar korkuyorum ki artık, o da olmazsa ne yaparım cümlesini bir daha kullanmak istemiyorum, yapılanlar ortada..
Bazen çok korktuğumdan, başka geldi gibi düşündüğüm de oluyor.
Rabbim; yaşayamazdınız kulum, bak nasıl da yaşıyorsun diyor sanki bana..
düşünüyorum da ben günde 50 kere annemı arıyorum işyerındeyken ki akşam eve gidince görebiliyorum..
bir gün onun numarasını silmek mi,aradığımda ulaşamamak mı bidaha asla,akşam evde olmayacak olması mı artık hiç...
büyük konuşmıyım ama ben sanırım dayanamam annemin yokluğuna,dayanamazdım,yani düşüncesi bile offfffff