az önce eşinin asabiyetinden bahseden bir arkadaşımızın konusunu okudum.bugün bende böyle birşey yaşadım.benim eşimde çok sinirli özünde iyidir ama birşeye kızdığımı içinden yaratık çıkıyor sanki.o arkadaşta demiş babası asabiymiş aynen benim eşiminde babası k.valideme ve çocuklarına çok çektirmiş dövmüş
ve şimdi eşim öyle.maddi sıkıntımız iş değişikliği ihtimalimiz ve eşimin yorucu ve uzun saatler süren işi bunlara neden oluyor anlıyorum ama artık çok yoruldum.k.validem uzakta ama kendisi bir k.valide adeta herşeye mana buluyor evde yüksek ses çıkarmaya yemeğe oğlumun koşmasına bile.hiç mutlu değilim en kötüsüde insan yanı tanımıyor.onun ailesinin yanındada benim annemin yanında da hep yaşadık bunları.mesela bugün iş yerine gittik oğlumla eşim avm de bir dükkanda çalışıyor.zaten bizim dükkanda kalmamızı istemez hiç 5 dk durdum çıktık oğlumla gezdik sonra tekrar geldik oğlum biraz şımarık o arada eşiminde elinde işi var yemeğe çıkacaktık o yüzden bekliyorum bende eşim birden patladı dükkanda başkalarıda varken ya çık git şurdan gezin gibi birşey dedi bağırarak bende yemek yemiyecekmiyiz dedim şuan hayır diye yine tersledi bende insan gibi söyle diye tersledim bastım çıktım üstüne s...git diye bağırdı eve git diyor.hayır dedim başka dükkana yürürken arkamdan geldi ve kolumu sıktı ve eve git dedi sırf inadından onu orda tersledim diye.daha sonrada telde 1 saat kavga ettik şuan ayrı odalardayız ya ben nerde hata yapıyorum.o evt iş yapmaya çalışıyor ve orda patron konumunda ama beni aşağıladığında sesimi kesip gidemezdim biliyorum eşim hiç düzelmeyecek hergeçen gün daha kötü bizim için.boşanmayı düşünüyorum ama işim yok 3 yaşında oğlum var en önemlisi onu babasız yaşatmak istemiyorum.kadın hep mi susmalı iş yerime gelme diyor bumu hatam ne olur birşeyler söyleyin ...