Saçma bulduğu sevgililik müessesi miymiş
Ağır ruhsal hastalıklar baş göstermiş abide,
Olmadı nasıl kıvıracağını şaşırmış
Yaşı kaç bu abinin?
Aboo ergenus bu yaa,hakkını veriyor ergenliğin boşver.
Aboo ergenus bu yaa,hakkını veriyor ergenliğin boşver.
Sen de seviyorum desen koşa zıplaya herkese anlatır.
Kıskançlığından ölür,hayatı zindan eder,ama sevgililik istemez
İdolü kimse yanlış kişi
''Peşimde koş, ruhumu besle, özgüvenimi cilala, elimin altında ol, ben sorumluluk almam seni yüklemem sırtıma, hayatının maddi manevi zaruri ihtiyaçlarını karşılamam, Ama etini, ruhunu sömürmek istiyorum. Bu arada bana bol hol yalvarırsan da tadından yenmezsin'' demek. Issız adam mode on.Seni seviyorum ama amacım sevgili olmak değil zaten saçma buluyorum,demek ne demek oluyor ?
Ben mi çok saçma düşünüyorum birlikte olmak değilse amaç niye seviyorsun daha doğrusu niye dile getiriyorsun ? Ben de seni seviyorum desem ne yapacağız,karşılıklı birbirimize mi bakacağız ? Bir tür reddedilmeme taktiği mi bu ?
Iasız adam güzel tespit
Veya dini inançları yüzünden de olabilir
Başka da tahminim yok
''Peşimde koş, ruhumu besle, özgüvenimi cilala, elimin altında ol, ben sorumluluk almam seni yüklemem sırtıma, hayatının maddi manevi zaruri ihtiyaçlarını karşılamam, etini, ruhunu sönürmek istiyorum'' demek. Issız adam mode on.
Keşke o filmi hiç izlemeseydim. Psikolojim bozuldu resmen. Şimdi siz ıssız adam diyince bile bir fena oluyorum.Issız adamım diyor.
Belki evlilik planlıyordur ama henüz hazır değildir şartları.Aslında çok dindar ama bilemedim alakasız bence.
Çiftlerin bir süre sonra birbirine saygısı kalmadığını düşünüyormuşNe demekse hiçbir şey anlamadım.Böyle tanıdığım 2.erkek oluyor kendisi çözmeye çalışıyorum bu türü.
Takılalım ama sevgili gibi pranda vurma bana demek.
Flört bizi bozar direkt nikahı basarım da demiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?