Bir soru

Dead Cell

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
7.261
25.234
798
Seni seviyorum ama amacım sevgili olmak değil zaten saçma buluyorum,demek ne demek oluyor ?
Ben mi çok saçma düşünüyorum birlikte olmak değilse amaç niye seviyorsun daha doğrusu niye dile getiriyorsun ? Ben de seni seviyorum desem ne yapacağız,karşılıklı birbirimize mi bakacağız ? Bir tür reddedilmeme taktiği mi bu ?

''Peşimde koş, ruhumu besle, özgüvenimi cilala, elimin altında ol, ben sorumluluk almam seni yüklemem sırtıma, hayatının maddi manevi zaruri ihtiyaçlarını karşılamam, Ama etini, ruhunu sömürmek istiyorum. Bu arada bana bol hol yalvarırsan da tadından yenmezsin'' demek. Issız adam mode on.

Issız adamı da benden önce söyleyenler olmuş. Böyle işte bacım. Bas tekmeyi elemanın totosuna.

Iasız adam güzel tespit
Veya dini inançları yüzünden de olabilir
Başka da tahminim yok

Aslında çok dindar ama bilemedim alakasız bence.
Çiftlerin bir süre sonra birbirine saygısı kalmadığını düşünüyormuş Ne demekse hiçbir şey anlamadım.Böyle tanıdığım 2.erkek oluyor kendisi çözmeye çalışıyorum bu türü.

Hmms uzak durmalık anladım

Issız adamım diyor.
Keşke o filmi hiç izlemeseydim. Psikolojim bozuldu resmen. Şimdi siz ıssız adam diyince bile bir fena oluyorum.
NOT: Bana göre filmdeki adam ıssız felan değil, sapkın cinsel yaşantısı olan ve bağlanmayı reddeden hasta bir adam... ))

Belki evlilik planlıyordur ama henüz hazır değildir şartları.
Uzun süreli sevgililik yaşamak istemiyordur. Bir süre sonra saygı kalmıyor demesi ondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…