Seni seviyorum ama amacım sevgili olmak değil zaten saçma buluyorum,demek ne demek oluyor ?
Ben mi çok saçma düşünüyorum birlikte olmak değilse amaç niye seviyorsun daha doğrusu niye dile getiriyorsun ? Ben de seni seviyorum desem ne yapacağız,karşılıklı birbirimize mi bakacağız ? Bir tür reddedilmeme taktiği mi bu ?
Aslında çok dindar ama bilemedim alakasız bence.
Çiftlerin bir süre sonra birbirine saygısı kalmadığını düşünüyormuş Ne demekse hiçbir şey anlamadım.Böyle tanıdığım 2.erkek oluyor kendisi çözmeye çalışıyorum bu türü.
Aslında çok dindar ama bilemedim alakasız bence.
Çiftlerin bir süre sonra birbirine saygısı kalmadığını düşünüyormuş Ne demekse hiçbir şey anlamadım.Böyle tanıdığım 2.erkek oluyor kendisi çözmeye çalışıyorum bu türü.
Valla ne dindarlar tanıdım, en iyisi evlenicem diye ikna ediyor kendini çıktığı kızı da ortada bırakmıyor. Zina mina onu kaale alan yok, alıyorsa da evlensin direk evlenmek de sünnet sonuçta..klasik erkek işte.. bahaneleri yok ama bahaneleri çok...
Valla ne dindarlar tanıdım, en iyisi evlenicem diye ikna ediyor kendini çıktığı kızı da ortada bırakmıyor. Zina mina onu kaale alan yok, alıyorsa da evlensin direk evlenmek de sünnet sonuçta..klasik erkek işte.. bahaneleri yok ama bahaneleri çok...