- 23 Ağustos 2012
- 51.399
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.340
- 898
Ayy korkarım![]()
Ağır abi mi ıssız adam mı dindar mı çözemedim yeterince veri yoktu :) :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy korkarım![]()
Cozme , henuz gelisimini tamamlayamamis , kafa 13 yas ergen kafasıAslında çok dindar ama bilemedim alakasız bence.
Çiftlerin bir süre sonra birbirine saygısı kalmadığını düşünüyormuşNe demekse hiçbir şey anlamadım.Böyle tanıdığım 2.erkek oluyor kendisi çözmeye çalışıyorum bu türü.
Ağır abi mi ossız adam mı dindar mı çözemedim yeterince veri yoktu :) :)
Kız yoksa bi evlenme teklifi mı bu deyip hemen kir düğünü isterim aşkım ne zaman geliyosunuz anneme söyliyeyim hazırlık yapalım deseydin de bir daha kimseye böyle saçma şeyler söyleyemeyeceğini anlayaydi bi ders olaydı ona![]()
Keşke o filmi hiç izlemeseydim. Psikolojim bozuldu resmen. Şimdi siz ıssız adam diyince bile bir fena oluyorum.
NOT: Bana göre filmdeki adam ıssız felan değil, sapkın cinsel yaşantısı olan ve bağlanmayı reddeden hasta bir adam...))
Seni seviyorum ama amacım sevgili olmak değil zaten saçma buluyorum,demek ne demek oluyor ?
Ben mi çok saçma düşünüyorum birlikte olmak değilse amaç niye seviyorsun daha doğrusu niye dile getiriyorsun ? Ben de seni seviyorum desem ne yapacağız,karşılıklı birbirimize mi bakacağız ? Bir tür reddedilmeme taktiği mi bu ?
Ben bu filmi çıktıktan baya sonra izledim. Birçok insan bayıldık çok duygulandık diyor. İzlerken tam üç kere durdurdum. Ve ağlanacak bir sahne bulamadım.Ömrümde bu kadar yapay bir aşk ilişkisi daha da görmedim. Hele ki o adamın sapkınlıkları kanımı dondurdu.Issız adam mıdır nedir bir de bu çıktı
Zibidi mi, psikolojik sorunlu mu artık ne haltsa "cool" değil uğraşılmicak bir insan tipi.
ben zaten cikmaya karsiyim isteme olur dini nikahimiz kiyilir o zaman gorusuruz gonder anne babani deseydinSeni seviyorum ama amacım sevgili olmak değil zaten saçma buluyorum,demek ne demek oluyor ?
Ben mi çok saçma düşünüyorum birlikte olmak değilse amaç niye seviyorsun daha doğrusu niye dile getiriyorsun ? Ben de seni seviyorum desem ne yapacağız,karşılıklı birbirimize mi bakacağız ? Bir tür reddedilmeme taktiği mi bu ?
ben henuz seyretmeyenlerdenim erkeklerin sigligini bilmek yetiyor issiza gerek yokBen bu filmi çıktıktan baya sonra izledim. Birçok insan bayıldık çok duygulandık diyor. İzlerken tam üç kere durdurdum. Ve ağlanacak bir sahne bulamadım.Ömrümde bu kadar yapay bir aşk ilişkisi daha da görmedim. Hele ki o adamın sapkınlıkları kanımı dondurdu.
ben zaten cikmaya karsiyim isteme olur dini nikahimiz kiyilir o zaman gorusuruz gonder anne babani deseydin
Ay boşverin ne çözmek için uğraşıyorsunuz ergen abi kendini çözememiş daha. Bekleyin az önce kendini bi ifade etmeyi öğrensinAslında çok dindar ama bilemedim alakasız bence.
Çiftlerin bir süre sonra birbirine saygısı kalmadığını düşünüyormuşNe demekse hiçbir şey anlamadım.Böyle tanıdığım 2.erkek oluyor kendisi çözmeye çalışıyorum bu türü.