• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir soru

Aslında çok dindar ama bilemedim alakasız bence.
Çiftlerin bir süre sonra birbirine saygısı kalmadığını düşünüyormuş :110: Ne demekse hiçbir şey anlamadım.Böyle tanıdığım 2.erkek oluyor kendisi çözmeye çalışıyorum bu türü.
Cozme , henuz gelisimini tamamlayamamis , kafa 13 yas ergen kafası
Arkana bakmadan kaç , sana abla tavsiyesi

Kız yoksa bi evlenme teklifi mı bu deyip hemen kir düğünü isterim aşkım ne zaman geliyosunuz anneme söyliyeyim hazırlık yapalım deseydin de bir daha kimseye böyle saçma şeyler söyleyemeyeceğini anlayaydi bi ders olaydı ona :rolleyes::-)

Kız yoksa bi evlenme teklifi mı bu deyip hemen kir düğünü isterim aşkım ne zaman geliyosunuz anneme söyliyeyim hazırlık yapalım deseydin de bir daha kimseye böyle saçma şeyler söyleyemeyeceğini anlayaydi bi ders olaydı ona :rolleyes::-)

Bir dahakine artık olursa :-)

Keşke o filmi hiç izlemeseydim. Psikolojim bozuldu resmen. Şimdi siz ıssız adam diyince bile bir fena oluyorum.
NOT: Bana göre filmdeki adam ıssız felan değil, sapkın cinsel yaşantısı olan ve bağlanmayı reddeden hasta bir adam... :KK66:))

Issız adam mıdır nedir bir de bu çıktı

Zibidi mi, psikolojik sorunlu mu artık ne haltsa "cool" değil uğraşılmicak bir insan tipi.

Hahahah nicke gel ya, eski çalıştığım yerde koordinatörümüze pure evil derdik aklıma getirdin sen çok yaşa :))

Ergenliğini tamamlamamış biri var karşında, aşkından ölmüyorsan bırak gitsin. Birlikte olmak saçmaymış da çiftlerin saygısı kalmıyomuş da değişik değişik laflar.

Seni seviyorum ama amacım sevgili olmak değil zaten saçma buluyorum,demek ne demek oluyor ?
Ben mi çok saçma düşünüyorum birlikte olmak değilse amaç niye seviyorsun daha doğrusu niye dile getiriyorsun ? Ben de seni seviyorum desem ne yapacağız,karşılıklı birbirimize mi bakacağız ? Bir tür reddedilmeme taktiği mi bu ?

ben salağın tekiyim benden uzak dur demek..

Issız adam mıdır nedir bir de bu çıktı

Zibidi mi, psikolojik sorunlu mu artık ne haltsa "cool" değil uğraşılmicak bir insan tipi.
Ben bu filmi çıktıktan baya sonra izledim. Birçok insan bayıldık çok duygulandık diyor. İzlerken tam üç kere durdurdum. Ve ağlanacak bir sahne bulamadım.Ömrümde bu kadar yapay bir aşk ilişkisi daha da görmedim. Hele ki o adamın sapkınlıkları kanımı dondurdu.

Seni seviyorum ama amacım sevgili olmak değil zaten saçma buluyorum,demek ne demek oluyor ?
Ben mi çok saçma düşünüyorum birlikte olmak değilse amaç niye seviyorsun daha doğrusu niye dile getiriyorsun ? Ben de seni seviyorum desem ne yapacağız,karşılıklı birbirimize mi bakacağız ? Bir tür reddedilmeme taktiği mi bu ?
ben zaten cikmaya karsiyim isteme olur dini nikahimiz kiyilir o zaman gorusuruz gonder anne babani deseydin

Ben bu filmi çıktıktan baya sonra izledim. Birçok insan bayıldık çok duygulandık diyor. İzlerken tam üç kere durdurdum. Ve ağlanacak bir sahne bulamadım.Ömrümde bu kadar yapay bir aşk ilişkisi daha da görmedim. Hele ki o adamın sapkınlıkları kanımı dondurdu.
ben henuz seyretmeyenlerdenim erkeklerin sigligini bilmek yetiyor issiza gerek yok

Aslında çok dindar ama bilemedim alakasız bence.
Çiftlerin bir süre sonra birbirine saygısı kalmadığını düşünüyormuş :110: Ne demekse hiçbir şey anlamadım.Böyle tanıdığım 2.erkek oluyor kendisi çözmeye çalışıyorum bu türü.
Ay boşverin ne çözmek için uğraşıyorsunuz ergen abi kendini çözememiş daha. Bekleyin az önce kendini bi ifade etmeyi öğrensin :kusmuk:

Çiftlerin bi süre sonra birbirine saygısı kalmazmış. Len 20 yaşındasın daha kaç çift gördün hayatında ki böyle çıkarım yapıyosun deyin:)) 4 senelik evliyim aynen ağzımızı burnumuzu dağıtıyoruz saygısızlıktan :KK45:

Ben senin bildiğin erkeklerden değilim diyor yani :D

Back
X