- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen daha ıyı yapıyordun
kızlar, carrıenın kaynıyla arası kötü, kaynının da cıngene huylu bır nısanlısı var. kız sevılme manyagı
ortalıgı karıstırıyor... carrıenın eşine cıplak mı desem, bikinili mi desem foo gonderıyor sanaldansonra kaynına kadar gııdyor ve kaynı dıyor kı: ne var bunda ? kız foto atmıs kötü düşünmeyın hemen!!
![]()
sonra carrie kıskanclık damgası vuruluyor sanırım. görümceye de dedıkodular yapılıyor bu arada.
( hatırladıgım bu kızlar )![]()
sen daha ıyı yapıyordun
kızlar, carrıenın kaynıyla arası kötü, kaynının da cıngene huylu bır nısanlısı var. kız sevılme manyagı
ortalıgı karıstırıyor... carrıenın eşine cıplak mı desem, bikinili mi desem foo gonderıyor sanaldansonra kaynına kadar gııdyor ve kaynı dıyor kı: ne var bunda ? kız foto atmıs kötü düşünmeyın hemen!!
![]()
sonra carrie kıskanclık damgası vuruluyor sanırım. görümceye de dedıkodular yapılıyor bu arada.
( hatırladıgım bu kızlar )![]()
tamamını ıyı hatırladım hee. kendımden beklemezdım bu kadarınıdoğru hatırladın özet bu saol canım![]()
Normal mi diyor
O eltinin kafasında sac agzinda diş koymam yemin ederim.
The walking deadden firlamis zombiye ceviririm onu![]()
twiti yapmak istiyorum ve siz yardım edeceksiniz :))))))
düğüne gıderse mecburen sıkacak elını ama... eşinde garıp, kardesı yengesıne neler demısşimdi ousla niye kavga ettim . ben düğüne gitmicem dedim sen bilirsin bende giderim kızın sadece elini sıkar tebrik ederim o kadar dedi.
ne demek elini sıkarsın dedim çıldırdım
Ayip ettin..
Kayninda tuhafmis onada bi torpil patlatalim..![]()
düğüne gıderse mecburen sıkacak elını ama... eşinde garıp, kardesı yengesıne neler demıs
o hala düğüne gıtmenın peşinde.
bişey yapmam lazım içim içme sığmıyor
ne zaman düğün? oha ne çabuk evlenıyorlarbişey yapmam lazım içim içme sığmıyor